SHARP LC60 LE752 σχόλια και εντυπώσεις

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.292
Οκ,σας έδωσαν το νέο τύπο που είναι με εναλλασσόμενη μπαταρία και όχι με φόρτιση μέσω usb.
Infared είναι και τα 2 οπότε κατά 99,99% συμβατά.
Κοιτάξτε όμως αν συγχρονίζουν σωστά,δηλαδή να υπάρχει οπτική ζεύξη μέσω τηλεόρασης και γυαλιών.Αν δεν επικοινωνήστε με το κατάστημα να τους ενημερώσετε ότι δεν λειτουργούν.

Reaction score
0
παιδια εχει προβλημα το συγκεκριμενο μοντελο...εγω την επεστρεψα...η συγκεκριμενη sharp 750 δεν εχει ριθμυσεις βαθους κτλ.. τα γυαλια ειναι συμβατα...κ η sharp kanei ton aleko...14 μερες μιλαω καθε μερα κ ακομα δεν εχουν εξεταση το προβλημα μου...καλα ενας κιολασ μου ελεγε οτι δεν ειναι καλα γραμμενεσ οι 3d blueray γιατι τισ ξαναγραφουν στην ελλλαδα για να βαλουν ελλην ικους θποτιτλους...ο αχρηστος κ μου ελεγε οτι δεν καταλαβαινω τι μου λεει...αυτος δεν ξερει τι του γινετε...πιστευω οτι ειναι προβληματικο το μοντελο...αλλα κ δικιο να εχει για τις ταινιες (που δεν εχει) τοτε η συγκεκριμενει τηλεοραση δεν εχει προδιαγραφες για ελλαδα...ας μην την φερνουν...

Reaction score
0
Ειμαι απ' τους πρωτους που εγραψε για το τραγικο 3d. Κ γω ειχα παρει τηλεφωνο τεχνικο και μου ελεγαν τις ιδιες βλακειες. Ας οψεται το 2d που ειναι ικανοποιητικο για την τιμη της και τα 100hz. Δεν τιθεται κανενα θεμα παραμετρων... απλα δεν βλεπεται. Βεβαια αρκει να εχετε 1 μετρο συγκρισης (καποια αλλη τηλεοραση) για να το διαπιστωσετε...

Reaction score
10
Ειμαι απ' τους πρωτους που εγραψε για το τραγικο 3d. Κ γω ειχα παρει τηλεφωνο τεχνικο και μου ελεγαν τις ιδιες βλακειες. Ας οψεται το 2d που ειναι ικανοποιητικο για την τιμη της και τα 100hz. Δεν τιθεται κανενα θεμα παραμετρων... απλα δεν βλεπεται. Βεβαια αρκει να εχετε 1 μετρο συγκρισης (καποια αλλη τηλεοραση) για να το διαπιστωσετε...
Επειδή εγώ πράγματι δεν έχω μέτρο σύγκρισης (η πρώτη μου TV 3D είναι η Sharp) μπορεί κάποιος να μου πει αν θεωρεί κακό το 3D και από Media Player; Διότι το δικό μου Blu-ray δεν είναι 3D και η μόνη μου τρισδιάστατη πηγή είναι 2-3 ταινίες (Avatar, Ice Age 4, κ.λπ.) που έχω σε 1080p .mkv. Έχω 2 ζευγάρια γυαλιά AN-3DG20B, τα οποία -φυσικά- δεν διαφέρουν σε αίσθηση μεταξύ τους.

Reaction score
1.457
Εχω την 60άρα Sharp της σειράς.Με τις 50άρες δεν ξέρω τι συμβαίνει και αν υπάρχει γενικό πρόβλημα.Σε 3d blu ray original δισκάκι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα η 60 LE752E.Αυτό έχω δοκιμάσει ως τώρα.Κατεβάζω για τις ανάγκες του νήματος και μόνο,αρχείο 1080p sbs mkv ώστε να το δοκιμάσω και να έχω μια γνώμη.

Reaction score
0
ενημερωση αλλαξα τα γυαλια με αυτα που πρεπει AN-3DG20B αλλα το 3d παραμενει τραγικο μαλλον δεν το εχει η τηλεοραση

Reaction score
1.457
Το τελευταίο firmware ανέβηκε πλέον και στο site της Sharp,οπότε μπορείτε να το εγκαταστήσετε και με usb stick.

Software Version 0.2.3.5 – 12.02.2014

 Only Service issues

Reaction score
0
Φίλε lesarros τέτοια ανάλυση που έκανες τι να πω...!!! ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ...!!! Τελικά η γνώμη σου είναι να πάω να τις τσακώσω ή όχι...???

Reaction score
1.457
Τα υπέρ και τα κατά της TV τα έχω αναφέρει.
Η γνώμη μου είναι ότι η 60LE752 αξίζει τα λεφτά της.
Δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου για την αγορά της.
Ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά και αποφασίζεις.
Αν με ρωτούσε κάποιος αν θα την ξαναγόραζα σήμερα την TV θα του έλεγα ναι.Θα την ξαναγόραζα και πάλι!;)

Reaction score
4
Xωρίς να είμαι γνώστης σε τεχνικά θέματα της τηλεόρασης η γνώμη μου είναι ότι η sharp ( έχω την 50LE650 )είναι η τέλεια επιλογή για 2D παρακολούθηση,αλλά τραγική για 3D και έχει εντελώς άχρηστο media player(δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υποτίτλους ούτε καν DTS ήχο). Εγώ προσωπικά δεν θα ξανάγοράσω sharp tv ποτέ

Reaction score
0
Xωρίς να είμαι γνώστης σε τεχνικά θέματα της τηλεόρασης η γνώμη μου είναι ότι η sharp ( έχω την 50LE650 )είναι η τέλεια επιλογή για 2D παρακολούθηση,αλλά τραγική για 3D και έχει εντελώς άχρηστο media player(δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υποτίτλους ούτε καν DTS ήχο). Εγώ προσωπικά δεν θα ξανάγοράσω sharp tv ποτέ
Φίλε frank2194 καλησπέρα...!!!
Τι άσχημο έχεις δει στο 3D δηλαδή ?
Μήπως δεν είναι σωστά ρυθμισμένη? ή ότι και να κάνεις δεν βλέπεις?

Reaction score
1.457
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις,εγώ αναφέρομαι στην 60άρα της σειράς που έχει άλλο panel απ'ότι η 50άρα.Για τις 39" & 50" δεν ξέρω αν είναι καλές ή όχι στο 3d.Από τις αναφορές κατόχων εδώ στο φόρουμ φαίνεται να έχουν κάποια προβλήματα μάλλον.Σε αντίθεση με τη 60" που οι περισσότεροι κάτοχοι είναι ευχαριστημένοι.

Reaction score
4
Είδωλα,πολλά είδωλα,δεν έχει τύχει να δω ταινία χωρίς πολλά είδωλα, όσο για τις ρυθμίσεις που λες δε ξέρω ποιές είναι οι σωστές.Στην αρχή νόμιζα ότι έτσι είναι το 3D,με διπλές εικόνες και ζαλάδα, μέχρι που ένα έργο που έκανε τέτοια στη sharp μου το είδα στη τηλεόραση της ανιψιάς μου και ήτανε όλα ok

Reaction score
1.457
Ζαλάδα το 3D κυρίως το ενεργό,δίνει σε αρκετό κόσμο,είναι ανάλογα στον κάθε άνθρωπο και καμία τηλεόραση δεν ευθύνεται γι αυτό.
Σε ότι αφορά τα 2πλά είδωλα σε 3D απλά δεν υπάρχει,μήπως κάτι πρέπει να ρυθμίσεις στα γυαλιά,έχουν κάτι buttons αριστερά στον σκελετό ή στην tv?Αναφέρεσαι σε 3D blu ray,iso,σε sbs ή κάτι άλλο?
Στην 60" τουλάχιστον υπάρχουν ρυθμίσεις για το 3D!

Reaction score
4
Γυαλιά έχω τα AN-3DG20-B,ένα κουμπί έχει αριστερά που τα ενεργοποιείς(τέρμα πάνω).Ταινίες κατεβάζω αλλά κατεβάζω καλές ποιότητες(αρχεία από 10 ως 20 gb η κάθε ταινία ).Αν μπορέσεις γράψε ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις για 3d ,το φωτισμό τον δοκίμασα αλλά τα ίδια ( μέχρι 50 τον κατέβασα)

Reaction score
1.457
Στο 3D στην 60άρα τουλάχιστον δεν μπορέις να κάνεις ρύθμιση εικόνας,έχει default δική της η tv!
Στην 50άρα σου βγάζει επιλογές για ρυθμίσεις εικόνας 3D η tv?
Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση αυτό που λες,απ'ότι καταλαβαίνω μιας και το έχουν γράψει και άλλοι χρήστες,υπάρχει πρόβλημα με το 3D στις 50άρες και πιθανόν και στις 39άρες.
Στις 60" όμως που έχουν διαφορετικό πάνελ δεν το βλέπουμε αυτό σε 3D!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic