Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Από πού την πήρες ? Σου έδωσαν άλλη ή τα χρήματα? Η εικόνα της γενικότερα σε ικανοποιήσε?παιδια εχει προβλημα το συγκεκριμενο μοντελο...εγω την επεστρεψα...
Επειδή εγώ πράγματι δεν έχω μέτρο σύγκρισης (η πρώτη μου TV 3D είναι η Sharp) μπορεί κάποιος να μου πει αν θεωρεί κακό το 3D και από Media Player; Διότι το δικό μου Blu-ray δεν είναι 3D και η μόνη μου τρισδιάστατη πηγή είναι 2-3 ταινίες (Avatar, Ice Age 4, κ.λπ.) που έχω σε 1080p .mkv. Έχω 2 ζευγάρια γυαλιά AN-3DG20B, τα οποία -φυσικά- δεν διαφέρουν σε αίσθηση μεταξύ τους.Ειμαι απ' τους πρωτους που εγραψε για το τραγικο 3d. Κ γω ειχα παρει τηλεφωνο τεχνικο και μου ελεγαν τις ιδιες βλακειες. Ας οψεται το 2d που ειναι ικανοποιητικο για την τιμη της και τα 100hz. Δεν τιθεται κανενα θεμα παραμετρων... απλα δεν βλεπεται. Βεβαια αρκει να εχετε 1 μετρο συγκρισης (καποια αλλη τηλεοραση) για να το διαπιστωσετε...
Φίλε frank2194 καλησπέρα...!!!Xωρίς να είμαι γνώστης σε τεχνικά θέματα της τηλεόρασης η γνώμη μου είναι ότι η sharp ( έχω την 50LE650 )είναι η τέλεια επιλογή για 2D παρακολούθηση,αλλά τραγική για 3D και έχει εντελώς άχρηστο media player(δεν υποστηρίζει εξωτερικούς υποτίτλους ούτε καν DTS ήχο). Εγώ προσωπικά δεν θα ξανάγοράσω sharp tv ποτέ