Shoot-out 1080: SIM2 HT3000 vs. Marantz VP-11S1

Reaction score
0
Απάντηση: Shoot-out 1080: SIM2 HT3000 vs. Marantz VP-11S1

Που να δεις συγκριση σπιτι μου μεταξυ MARANTZ VP-12S2 με τον Pany100..:happy_5: με HD υλικο και την ιδια σκηνη και στους 2....γλεντια... ας πει ο Γιαννης (Dreamgr) τη γνωμη του που τους ειδε ..... :happy_4:

Reaction score
0

Εχοντας καποιος στοιχειωδη γνωση και απο τα screenshots και μονο φαινονται παρα πολλα και σαφως ο ξεκαθαρος νικητης δεν ειναι ο αναφερθεν απο το φιλο παραπανω.

Τωρα για τη συγκριση με τον πανασονικ, ειναι απλα εκτος τοπου και χρονου και τουλαχιστον αναξια σχολιασμου.

Να κανουμε συγκρισεις ναι, αλλα να ξερουμε και τι συγκρινουμε και για ποιο λογο βεβαια.

GTX

Reaction score
39
Δεν έχω διαβάσει ούτε το review ούτε ξέρω τα specs των 2 προβολέων.

Κρίνοντας μόνο από το παραπάνω screenshot εμένα μου φαίνεται καλύτερος ο Sim, ο Marantz φαίνεται να μπλεδίζει και το χέρι που κρατάει το όπλο εκεί που κάνει τις ζάρες στο Marantz φαίνεται να χάνει πολύ σε λεπτομέρεια καθώς και στο πάνω μέρος του όπλου.

Εσύ ρε Browser από τα screenshots μπορείς να μου πείς που φαίνεται οτι υπερέχει ο Maranzt?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Shoot-out 1080: SIM2 HT3000 vs. Marantz VP-11S1

Δεν έχω διαβάσει ούτε το review ούτε ξέρω τα specs των 2 προβολέων.

Κρίνοντας μόνο από το παραπάνω screenshot εμένα μου φαίνεται καλύτερος ο Sim, ο Marantz φαίνεται να μπλεδίζει και το χέρι που κρατάει το όπλο εκεί που κάνει τις ζάρες στο Marantz φαίνεται να χάνει πολύ σε λεπτομέρεια καθώς και στο πάνω μέρος του όπλου.

Εσύ ρε Browser από τα screenshots μπορείς να μου πείς που φαίνεται οτι υπερέχει ο Maranzt?

Εγω "ρε" GTX , δεν ειπα οτι υπερεχει κανεις. Ειπα πολυ απλα και με σαφηνεια , οτι δεν υπαρχει "ξεκαθαρος" νικητης. Διαβασε προσεκτικοτερα αν θες ! :cool_4:

Αν ειναι δυνατον να μιλαμε για ξεκαθαρους νικητες απο ενα ριβιου-συγκριτικο, και 10 screenshot.

Αν ηταν ετσι, δεν θα παιδευοταν ουτε ο Ανδρεας ουτε ο Zoglair καθε λιγο και λιγακι για να δουμε το οποιο μηχανακι με τα ματια μας.

Τα screenshot ειναι ενδεικτικα , η μαλλον καλυτερα, συνοδευτικα του οποιου τετοιου θεματος. Κατι σα το κερασακι στη τουρτα που λεμε :happy_4:

GTX

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Shoot-out 1080: SIM2 HT3000 vs. Marantz VP-11S1

Καλά τώρα μη μου πείς οτι σε ενόχλησε το "ρε", αν σε ενόχλησε συγγνώμη :cool_4:

Εχοντας καποιος στοιχειωδη γνωση και απο τα screenshots και μονο φαινονται παρα πολλα και σαφως ο ξεκαθαρος νικητης δεν ειναι ο αναφερθεν απο το φιλο παραπανω.
Εγω πάντως από αυτό που γράφεις εδω καταλαβαίνω οτι βλέπεις πολλά από τα screenshots και οτι το συμπέρασμα σου είναι άλλο από αυτό του φίλου παραπάνω που λέει οτι ξεκάθαρος νικητής είναι ο Sim. Τώρα αν εσυ απλά ήθελες να πείς οτι δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής μάλλον δε το είπες απλά και με σαφήνεια οπως λες :happy_4:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Shoot-out 1080: SIM2 HT3000 vs. Marantz VP-11S1

Τωρα για τη συγκριση με τον πανασονικ, ειναι απλα εκτος τοπου και χρονου και τουλαχιστον αναξια σχολιασμου.

Να κανουμε συγκρισεις ναι, αλλα να ξερουμε και τι συγκρινουμε και για ποιο λογο βεβαια.
Φίλε Χρήστο, στο σπίτι του b52fc του Τάσου, έπαιζε ο MARANTZ VP-12S2 και ο PANASONIC 100 το ίδιο υλικό απο την ίδια πηγή. Και οι δύο προτζέκτορες όπως ξέρεις καλύτερα απο όλους μας, είναι ίδιας ανάλυσης απλά ο ένας κοστίζει 1500 και ο άλλος κόστιζε 13,000 πρίν ενα-δυο χρόνια. Η αναφορά του Τάσου είναι ότι στα μάτια μας, δεν υπάρχει σύγκριση της νέας τεχνολογίας με την παλαιωμένη του MARANTZ VP-12S2 όσο και το κόστος του ενός με το άλλο να απέχει τόσο. Αυτό απλά δείχνει ότι η τεχνολογία καλπάζει με ρυθμούς εξέλιξης τέτοιους που πολλές τσέπες κλαίνε!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Το ζητημα εδω, ειναι το φως... Οπως και να το κανουμε, καλυτερα ενας φωτεινος, απο εναν υποφωτισμενο...
Αυτο που μου την δινει περισσοτερο απο ολα βρε παιδια, ειναι γιατι, αφου δινεις ενα σκασμο λεφτα για να παρεις ενα σουπερ ντουπερ προβολεα, με ολα τα καλουδια, ενα προβολεα οπως ο νεος 1080 της Μarantz πχ, που εχει κορυφαιο και αναλυτικοτατο φακο, αποπλεκτη, αναλυση, στοιχεια δηλαδη που χαρακτηριζουν ενα προβολεα που μπορει να αποδωσει τα μεγιστα σε ΜΕΓΑΛΕΣ διαγωνιους οθονων, τον κανουν τοσο υποφωτισμενο... ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αν εδινα 16000 ευρω, θα ειχα τουλαχιστον 200" οθονη για να εχω την μεγιστη μεθεξη απο την εικονα μου. Το φως κανει την διαφορα και ναι, οι φωτεινοι ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ προβολεις, γιατι απλα, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!!

Reaction score
14
Το ζητημα εδω, ειναι το φως... Οπως και να το κανουμε, καλυτερα ενας φωτεινος, απο εναν υποφωτισμενο...
Αυτο που μου την δινει περισσοτερο απο ολα βρε παιδια, ειναι γιατι, αφου δινεις ενα σκασμο λεφτα για να παρεις ενα σουπερ ντουπερ προβολεα, με ολα τα καλουδια, ενα προβολεα οπως ο νεος 1080 της Μarantz πχ, που εχει κορυφαιο και αναλυτικοτατο φακο, αποπλεκτη, αναλυση, στοιχεια δηλαδη που χαρακτηριζουν ενα προβολεα που μπορει να αποδωσει τα μεγιστα σε ΜΕΓΑΛΕΣ διαγωνιους οθονων, τον κανουν τοσο υποφωτισμενο... ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αν εδινα 16000 ευρω, θα ειχα τουλαχιστον 200" οθονη για να εχω την μεγιστη μεθεξη απο την εικονα μου. Το φως κανει την διαφορα και ναι, οι φωτεινοι ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ προβολεις, γιατι απλα, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!!
+31 !!!!!

Reaction score
2
Ανεξήγητο δεν είναι. Η Marantz ήθελε ο προβολέας της να έχει το καλύτερο δυνατό επίπεδο μαύρου σε μια συμβατική σχεδίαση οπτικής μηχανής και το πρώτο θύμα αυτής της επιλογής ήταν η φωτεινότητα. Τα μηχανήματα της Sim2 είχαν το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, για αυτό η εταιρεία επανασχεδίασε πλήρως το οπτικό μονοπάτι φωτός και δημιούργησε το πατενταρισμένο alpha path light engine που επιτρέπει ταυτόχρονα πολύ υψηλή φωτεινότητα, υψηλή αντίθεση και πολύ καλό(αν και όχι κορυφαίο) μαύρο.

Reaction score
8
Μου κανει εντυπωση στο screenshot που ενω ο sim ειναι πιο φωτεινος απο τον marantz μοιαζουν να εχουν ιδιο μαυρο.
Η φωτεινοτητα του sim του δινει πιο ξεκαθαρα περιγραμματα και καλυτερη αισθηση του βαθους.
Moυ αρεσει καλυτερα ο sim ειναι πιο ξεκαθαρος σαν εικονα αν και μονο φωτογραφια βλεπουμε .

Reaction score
15.548

Καλυτερος η μαλλον ποιο σωστος στις φοτο,ειναι ο πανω....
......χωρις δευτερη κουβεντα....

Ο manuti εχει μια δικια του φιλοσοφια(τον ειχα γνωριση ελαφρος σε μια παρουσιαση του avforum και εχα δει μια δουλεια του .....οχι βεβαια ολοκληρωμενη.....αλλα καταλαβα το τελικο αποτελεσμα της εικονας που ηθελε να δωσει)
Για το αποτελεσμα που θελει να δωσει σωστα κανει....

Δυστυχως ομως εχει χασει το παιχνιδι των σκιων...!!!!!
Παιρνεις λαθος εικονα......απο αυτο που ειναι αποθηκευμενο....!!!!!!

Reaction score
0
τελικα ειναι μαλλον θεμα προτιμησης.
εμενα μου αρεσει ο marantz γιατι ειναι πιο συμπαγης η εικονα του
και ναι χρειαζεται χαμηλη φωτηνοτητα για να το πετυχει αυτο...

τωρα αν τα μαυρα του ειναι χαμενα (σιγουρα αδικειται απο τη φωτο) τα ανοιχτα στο sim εμενα μου φαινονται ξεπλυμενα.
...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Shoot-out 1080: SIM2 HT3000 vs. Marantz VP-11S1

Φίλε Χρήστο, στο σπίτι του b52fc του Τάσου, έπαιζε ο MARANTZ VP-12S2 και ο PANASONIC 100 το ίδιο υλικό απο την ίδια πηγή. Και οι δύο προτζέκτορες όπως ξέρεις καλύτερα απο όλους μας, είναι ίδιας ανάλυσης απλά ο ένας κοστίζει 1500 και ο άλλος κόστιζε 13,000 πρίν ενα-δυο χρόνια. Η αναφορά του Τάσου είναι ότι στα μάτια μας, δεν υπάρχει σύγκριση της νέας τεχνολογίας με την παλαιωμένη του MARANTZ VP-12S2 όσο και το κόστος του ενός με το άλλο να απέχει τόσο. Αυτό απλά δείχνει ότι η τεχνολογία καλπάζει με ρυθμούς εξέλιξης τέτοιους που πολλές τσέπες κλαίνε!!!
Μαλλον υπαρχει κι ο αντιλογος ομως....

Ολα αυτα που λες ειναι κατανοητα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι με φρεσκια λαμπιτσα ο s2 θα ηταν σε αρκετα πραγματα καλυτερος απο τον 100.

Να μη σου πω να ανοιξεις τον s2 να δεις τι πληρωσες.
Ανοιξε μετα απο κανα 6μηνο τον 100 και θα καταλαβεις :happy_4::cool_4:

Reaction score
0

Είδατε πόσο διαφέρουν τα γούστα;
Είδατε πόσο αβανταδόρικος είναι ο φωτεινός προβολέας; Εντυπωσιάζει.
Προσωπικά θεωρώ τον πάνω προβολέα μακράν καλύτερο. Ο κάτω είναι στο γάμο του Καραγκιόζη.
Βέβαια συμφωνώ οτι ο Marantz είναι γενικά σκοτεινός προβολέας. Θα τον προτιμούσα πιό φωτεινό.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Shoot-out 1080: SIM2 HT3000 vs. Marantz VP-11S1

Μαλλον υπαρχει κι ο αντιλογος ομως....

Ολα αυτα που λες ειναι κατανοητα, αλλα ειμαι σιγουρος οτι με φρεσκια λαμπιτσα ο s2 θα ηταν σε αρκετα πραγματα καλυτερος απο τον 100.

Να μη σου πω να ανοιξεις τον s2 να δεις τι πληρωσες.
Ανοιξε μετα απο κανα 6μηνο τον 100 και θα καταλαβεις :happy_4::cool_4:
Ξερεις πια ειναι η πλακα οτι ο S2 ειχε καινουργια λαμπα...."happy_1" :happy_4:
Και κατι αλλο, ο φιλος που τον εδωσε να τον τσεκαρω με τον δικο μου εχει εναν Barco μαζι με ενα double liner Crystalia.... συνολο χρηματων 50k + και οταν ειδε τον Pany να παιζει Gladiator @ HD εκανε να μου μιλησει κανα τεταρτο... :cool_1: και ετσι αποφασισε να φερει και τον S2 να τον δει με το HTPC μου....:crazy_1:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.378
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ