- Reaction score
- 33.873
Αυτή τέρμα δεξιά ποιά είναι ; Καλή ηθοποιός φαίνεται απο κάτι δευτερόλεπτα στο τρέιλερ και μόνο....Τα δύο πρώτα επεισόδια υπόσχονται πολλά για τη συνέχεια. Δομούν σχολαστικά το δυστοπικό σύμπαν και την ατμόσφαιρα στην υπόθεση κάνοντας το κοινό να συμπάσχει με τους χαρακτήρες. Δημιουργούν επίσης απαραίτητες προεκτάσεις για ζητήματα όπως η διάκριση των τάξεων και η τάση επανακαθορισμού εννοιών και αξιών όπως υφίστανται στην πραγματικότητα σε σύγχρονες κοινωνίες.
H σειρά έχει ήδη εγκριθεί για δεύτερη σαιζόν όπου θ'αφορά προφανώς στη συνέχεια από τα λογοτεχνικά έργα.
View attachment 291029
Αυτή τέρμα δεξιά ποιά είναι ; Καλή ηθοποιός φαίνεται απο κάτι δευτερόλεπτα στο τρέιλερ και μόνο.
Κάπου πάει το μυαλό μου αλλά ...
Α, είναι παλιά ιστορία. Μέσα και ο Τιμ Ρόμπινς βλέπω. Ωραία.Rashida Jones - Wikipedia
en.wikipedia.org
Για τα βιβλία στα οποία βασίζεται η σειρά :
Silo (series) - Wikipedia
en.wikipedia.org
Αυτά είναι!!!κάνοντας το κοινό να συμπάσχει με τους χαρακτήρες.
Αναίσθητε.Αυτά είναι!!!
Εγώ τουλάχιστον θα δω το πρώτο επεισόδιο για να κράζω μετά με επιχειρήματα. Όχι σαν κάτι άλλους που βλέπουν μόνο τα trailers και κάνουν αναλύσεις.Αναίσθητε.
Μια χαρά παίζει στις ταινίες.ο Common (rapper) που στα 90s ήταν στο playlist μου. Μετά έγινε ακτιβιστής, vegan κι ό,τι άλλο στραβό έχει η εποχή μας.
Πράγματι. Το 'χει το καλλιτεχνικό γενικώς. Και φωνάρα. Άσε που είναι και χριστιανός, πού το πας αυτό;Μια χαρά παίζει στις ταινίες.