stampol
Οι θυσίες...
- Reaction score
- 5.404
interesting!! bravo!!!
Σωκράτη θέλω να σε ρωτήσω σχετικά με το παραπάνω που είπες: "οι αντανακλασεις που πανηγύριζαν...ειδικά οταν ανέβαζες την ένταση γινοταν χαος", δηλαδή τώρα μπορείς και δυναμώνεις (π.χ. πιο κοντα στο reference) χωρίς να σε ενοχλεί η ένταση πια (και ο "χαμος") που επικρατεί απο τις ανακλασεις ειδικά στις υψηλές συχνότητες;οι απορροφησεις εδωσα πολυ καλυτερη εικονα ξεκαθαρη και σταθερη αλλα η απορροφωμενη ενεργεια ειχε ως αποτελεσμα να χαθει η ζωντανια (που ουσιαστικα ηταν οι αντανακλασεις που πανηγυριζαν) που μονο εικονα δεν εδειναν και ανεβαζωντας λιγο την ενταση επικρατουσε το χαος..
επισης το αλλο πολυ σημαντικο σου δεινεται η αισθηση οτι καταβαινει και ποιο χαμηλα !!! το δε συνολικο αποτελεσμα ειναι πολυ ομαλο παντα συγκρτικα με πριν ..
η διαχυση τωρα εδωσε τον αερα που ειχε χαθει απο την απορροφηση δεινοτας ποιο τρισδιαστατη εικονα , ισως το κομματι που δεν περιμενα να με εντυπωσιασει τοσο πολυ ...
Έχεις τα L-R ηχεία σε γωνίες; Σχήμα ή φωτό του χώρου;ψαχνόπουν μηπως μου φταίνε τα ηχεία/ενισχυτές αλλά μάλλον καταλήγω οτι με ενοχλούν οι πρώτες-πρώτες ανακλάσεις που επειδή δεν έχω ουσιαστικά απορόφηση είναι και δυνατές και πρακτικά μάλλον αυξάνουν την ένταση αρκετά και κυριως με κακό περιεχόμενο απο ανακλάσεις
Ότι πρέπει για το mini home cinema!Να τι φταίει. Μια βαριά κουρτίνα θα βελτίωνε πολύ τα πράγματα.
Τι να πώ εγώ,τίποτα, κανά δυο άτομα που ήρθαν μίλησαν για υπερβολική απορρόφηση ,για οι δύο του δικάναλου χαχα! Είναι δύο διαφορετικές βελτιώσεις,ας σου πει και ο σταθης την εμπειρια του με το πως βιωσε την βελτιωση του χωρου μιας και εχει κανει ποικοιλη χρηση αυτων..