- Reaction score
- 538
άσχετο, δεν παίζει να συνδεθούν σε σύστημα δυο Arc
Σε συγκεκριμένα tracks όμως πάντα ε;…και αυτό γίνεται συνεχόμενα και ακανόνιστα
Τι εννοείς ,τι μουσική άκουγα ;Σε μουσική στέρεο γίνεται.
Θα ορίσεις κάθε Arc σε άλλο room και μετά θα κάνεις group τα δύο rooms.
Σαν να παίζεις δύο ζεύγη ηχείων ταυτόχρονα θα είναι.
Σε συγκεκριμένα tracks όμως πάντα ε;
Σημείωσε παραδείγματα να το αναπαραγάγουμε το πρόβλημα.
Ασυμβατότητα με το DRM encoding της Apple πάντως θα είναι.
Εντωμεταξύ, σύμφωνα και με τους όρους της προσφοράς, η TV μπορεί να επιστραφεί και να εκδοθεί πιστωτικό για τα 85€.
Ένα μεγάλο like στον flash που πάντα μας ενημερώνει για καλές προσφορές και πάντα μοιράζεται έγκυρες και χρήσιμες πληροφορίες σχετικές με αγορές."Σε περίπτωση που ο πελάτης ζητήσει μερική υπαναχώρηση ως προς την παραγγελία για το προϊόν χωρίς έκπτωση σε στάδιο μετά την τιμολόγηση δύναται είτε να παραλάβει πιστωτικό για το συγκεκριμένο προϊόν, είτε εφόσον επιστραφεί το ίδιο προϊόν, να επιστρέψει και το επιπλέον προϊόν που αγόρασε με την ειδική έκπτωση στα πλαίσια της συγκεκριμένης ενέργειας."
Δεν την παραλαμβάνεις καν δηλαδή την τηλεόραση, τους λες θέλω να παραλάβω μόνο την ηχομπάρα, για την TV κόψτε μου πιστωτικό.
Και πάλι άλλο ηχείο το ERA300 σε surround mode.Άλλο ηχείο το era 300 σε stereo mode.
Σταμάτησαν να παίζουν τα πλαινά tweeters.
Ενεργοποιήθηκε το πάνω tweeter και παίζει πολύ πιο δυνατά το εμπρός.
Όχι σχόλια ρατσιστικά εδώΚαλούλα και η arc, γνώριμος sonos ήχος αλλά δεν παύει να είναι ηχομπάρα: Όλα μικρά ;-)
Arc ή Era 300 σε μουσική;Και πάλι άλλο ηχείο το ERA300 σε surround mode.
Σταμάτησε να παίζει το εμπρός tweeter και το εσωτερικό πλαϊνό.
Παίζει μόνο το εξωτερικό πλαϊνό (και το πάνω). Sonos knows....?
Καλούλα και η arc, γνώριμος sonos ήχος αλλά δεν παύει να είναι ηχομπάρα: Όλα μικρά ;-)
Ξεκάθαρα ERA300. Ακόμη καλύτερα SONOS five.Arc ή Era 300 σε μουσική;
Είμαι κάτοχος και Αrc και ζευγαριού Five, αβασάνιστα Five StereoArc ή Era 300 σε μουσική;