Sonos

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.098
Ξεκάθαρα ERA300. Ακόμη καλύτερα SONOS five.

Επειδή ρωτάς εμένα, ακόμη και τα SONOS one τα προτιμώ από ηχομπάρα για μουσική.
Μα δεν είναι απαραίτητη η ηχομπάρα για την πολυκάναλη επεξεργασία?

Reaction score
1.054
Είμαι κάτοχος και Αrc και ζευγαριού Five, αβασάνιστα Five Stereo 8-)8-)8-)8-)
Σε στερεο τα εχεις καθετα ή οριζοντια ?
Εχεις "πειραξει " τα bass , treble ή παιζουν οπως σε αφησε το trueplay ? :)

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.448
Καλό θα ήταν τα in ceiling να τα διαχειριζόταν και ως Atmos, αλλά μάλλον αυτό δεν είναι στα σχέδια. Θα είχε και selling point για τον δικό της ενισχυτή.

sps

Reaction score
538
Σε στερεο τα εχεις καθετα ή οριζοντια ?
Εχεις "πειραξει " τα bass , treble ή παιζουν οπως σε αφησε το trueplay ? :)
Καλημέρα, τα Five σε Stereo σετάπ είναι τα πρώτα που απέκτησα. Στη μουσική τα Five είναι ιδιαίτερα αξιόλογα.
Μετά πήρα την ARC και το SUB όμως πριν λίγες ημέρες τα έστησα σε Surrοund, πολύ καλό σεταπ για ταινίες Dolby Atmos η σε μουσική Atmos Stereo.
Για μουσική Stereo τα προτιμώ μόνα τους. Δεν τα έχω βάλει όρθια δεν ξέρω αν έχουν διαφορά. Ότι θες διευκρίνηση πες μου

Reaction score
1.054
Καλημέρα, τα Five σε Stereo σετάπ είναι τα πρώτα που απέκτησα. Στη μουσική τα Five είναι ιδιαίτερα αξιόλογα.
Μετά πήρα την ARC και το SUB όμως πριν λίγες ημέρες τα έστησα σε Surrοund, πολύ καλό σεταπ για ταινίες Dolby Atmos η σε μουσική Atmos Stereo.
Για μουσική Stereo τα προτιμώ μόνα τους. Δεν τα έχω βάλει όρθια δεν ξέρω αν έχουν διαφορά. Ότι θες διευκρίνηση πες μου
Η Sonos προτεινει την οριζοντια θεση σε στερεο . Αν θελεις να κατεβασεις τα treble -5 db αφου ειναι σε οριζοντια θεση και να μας πεις εντυπωσεις ..

sps

Reaction score
538
Η Sonos προτεινει την οριζοντια θεση σε στερεο . Αν θελεις να κατεβασεις τα treble -5 db αφου ειναι σε οριζοντια θεση και να μας πεις εντυπωσεις ..
Το απόγευμα που θα το δοκιμάσω θα σου πω .......... (αν και νομίζω ότι θα είναι κάπως μουντό το αποτέλεσμα, αν κρίνω με αυτό που έχω ακούσει το οποίο ήταν ισορροπημένο δεν ήταν φωτεινό )

ps ........... τα Five σε pcm stereo έχουν καταπληκτικά bass

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.695
Καλό θα ήταν τα in ceiling να τα διαχειριζόταν και ως Atmos
Δηλαδή τι; Θα είναι στο ταβάνι και δε θα παίζουν ατμος;

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, δε γίνονται αυτά...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Χρειάζεται επειγόντως καλύτερη μπροστινή τριάδα η σονος. Η αρκ καλή είναι αλλά σιγουρα πολύ λίγη για τα έρα 300 (και για τα 5 αλλά οκ, αυτά δεν προορίζονται για σαραουντ).

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.448

Ο μοναδικός τρόπος να παίξουν Atmos αυτά τα ηχεία είναι με εξωτερικό AVR. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να μπουν στο οικοσύστημα της Sonos ως in ceiling ηχεία Atmos. Αν τα πάρεις για το οικοσύστημα θα παίζει μόνο δικάναλο, μέσω του ανάλογου εξωτερικού ενισχυτή τους.

Το immersive της Sonos είναι μόνο με καραμπόλες. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον.

Last edited:

sps

Reaction score
538

Σας παρακαλώ να είσαστε πιο σαφής με τα δημοσιεύματα σας, τώρα γελάτε τις τρύπες τι θα τις κάνω εγώ ??????

sps

Reaction score
538
Χρειάζεται επειγόντως καλύτερη μπροστινή τριάδα η σονος. Η αρκ καλή είναι αλλά σιγουρα πολύ λίγη για τα έρα 300 (και για τα 5 αλλά οκ, αυτά δεν προορίζονται για σαραουντ).
Συμφωνώ απόλυτα ότι μπροστά χρειάζεται κάτι πιο ισχυρό.
σε κάποιες δοκιμές που είχα την ARC σε δικάναλο Stereo με το SUB και έπαιζε Talking Heads έπαθα πλάκα.
Ίσως το λειτουργικό δεν την αφήνει να παίξει με ψυχή......................
Ίσως στο δικάναλο, όπως και στο Five συνεργάζονται για ένα κανάλι 6 μεγάφωνα

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Δεν πρόκειται να συμβεί αλλά θα ήθελα πάρα πολύ στο μέλλον να υποστηρίξει το λογισμικό χρήση 3 ΕrΑ 300/100 για μπροστινή τριάδα. Ή να βγάλει ένα μικρό HDMI hub που να διαχειρίζεται immersive audio χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση ηχομπάρας. Καλύτερα από οποιαδήποτε (υπάρχουσα ή μελλοντική) ηχομπάρα.

Αλλά ο κόσμος ψωνίζει ηχομπάρες και η σόνος θέλει να πουλάει.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof