- Reaction score
- 5.395
Πριτς που δεν αφορά Sonos.Από σήμερα και για 2 μέρες τρέχει νέα προσφορά στα public. Δεν αφορά sonos.
Πριτς που δεν αφορά Sonos.Από σήμερα και για 2 μέρες τρέχει νέα προσφορά στα public. Δεν αφορά sonos.
Ναι. Μάλιστα πρώτη ήταν η Qobuz που έπαιξε hires στα Sonos, έστω και μέχρι 24/48.To app του Sonos παίζει Qobuz;
Μα δεν είναι απαραίτητη η ηχομπάρα για την πολυκάναλη επεξεργασία?Ξεκάθαρα ERA300. Ακόμη καλύτερα SONOS five.
Επειδή ρωτάς εμένα, ακόμη και τα SONOS one τα προτιμώ από ηχομπάρα για μουσική.
Σε στερεο τα εχεις καθετα ή οριζοντια ?Είμαι κάτοχος και Αrc και ζευγαριού Five, αβασάνιστα Five Stereo
Για μουσική μέσω Sonos app δεν νομίζω να είναι, μόνο για ήχο από ταινίεςΜα δεν είναι απαραίτητη η ηχομπάρα για την πολυκάναλη επεξεργασία?
Ναι.Μα δεν είναι απαραίτητη η ηχομπάρα για την πολυκάναλη επεξεργασία?
Καλημέρα, τα Five σε Stereo σετάπ είναι τα πρώτα που απέκτησα. Στη μουσική τα Five είναι ιδιαίτερα αξιόλογα.Σε στερεο τα εχεις καθετα ή οριζοντια ?
Εχεις "πειραξει " τα bass , treble ή παιζουν οπως σε αφησε το trueplay ?
Όντως, υπάρχουν και κάποια προϊόντα sonos με ένδειξη 50% έκπτωση σε δεύτερο, ίδιο ή φθηνότερο προιόν.Πριτς που δεν αφορά Sonos.
Η Sonos προτεινει την οριζοντια θεση σε στερεο . Αν θελεις να κατεβασεις τα treble -5 db αφου ειναι σε οριζοντια θεση και να μας πεις εντυπωσεις ..Καλημέρα, τα Five σε Stereo σετάπ είναι τα πρώτα που απέκτησα. Στη μουσική τα Five είναι ιδιαίτερα αξιόλογα.
Μετά πήρα την ARC και το SUB όμως πριν λίγες ημέρες τα έστησα σε Surrοund, πολύ καλό σεταπ για ταινίες Dolby Atmos η σε μουσική Atmos Stereo.
Για μουσική Stereo τα προτιμώ μόνα τους. Δεν τα έχω βάλει όρθια δεν ξέρω αν έχουν διαφορά. Ότι θες διευκρίνηση πες μου
Το απόγευμα που θα το δοκιμάσω θα σου πω .......... (αν και νομίζω ότι θα είναι κάπως μουντό το αποτέλεσμα, αν κρίνω με αυτό που έχω ακούσει το οποίο ήταν ισορροπημένο δεν ήταν φωτεινό )Η Sonos προτεινει την οριζοντια θεση σε στερεο . Αν θελεις να κατεβασεις τα treble -5 db αφου ειναι σε οριζοντια θεση και να μας πεις εντυπωσεις ..
Δηλαδή τι; Θα είναι στο ταβάνι και δε θα παίζουν ατμος;Καλό θα ήταν τα in ceiling να τα διαχειριζόταν και ως Atmos
Χρειάζεται επειγόντως καλύτερη μπροστινή τριάδα η σονος. Η αρκ καλή είναι αλλά σιγουρα πολύ λίγη για τα έρα 300 (και για τα 5 αλλά οκ, αυτά δεν προορίζονται για σαραουντ).Καλημέρα, τα Five σε Stereo σετάπ είναι τα πρώτα που απέκτησα. Στη μουσική τα Five είναι ιδιαίτερα αξιόλογα.
Μετά πήρα την ARC και το SUB όμως πριν λίγες ημέρες τα έστησα σε Surrοund, πολύ καλό σεταπ για ταινίες Dolby Atmos η σε μουσική Atmos Stereo.
Για μουσική Stereo τα προτιμώ μόνα τους. Δεν τα έχω βάλει όρθια δεν ξέρω αν έχουν διαφορά. Ότι θες διευκρίνηση πες μου
Ο μοναδικός τρόπος να παίξουν Atmos αυτά τα ηχεία είναι με εξωτερικό AVR. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να μπουν στο οικοσύστημα της Sonos ως in ceiling ηχεία Atmos. Αν τα πάρεις για το οικοσύστημα θα παίζει μόνο δικάναλο, μέσω του ανάλογου εξωτερικού ενισχυτή τους.Δηλαδή τι; Θα είναι στο ταβάνι και δε θα παίζουν ατμος;
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, δε γίνονται αυτά...
Σας παρακαλώ να είσαστε πιο σαφής με τα δημοσιεύματα σας, τώρα γελάτε τις τρύπες τι θα τις κάνω εγώ ??????Δηλαδή τι; Θα είναι στο ταβάνι και δε θα παίζουν ατμος;
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, δε γίνονται αυτά...
Τέλεια είναι για surround τα Five....(και για τα 5 αλλά οκ, αυτά δεν προορίζονται για σαραουντ).
Συμφωνώ απόλυτα ότι μπροστά χρειάζεται κάτι πιο ισχυρό.Χρειάζεται επειγόντως καλύτερη μπροστινή τριάδα η σονος. Η αρκ καλή είναι αλλά σιγουρα πολύ λίγη για τα έρα 300 (και για τα 5 αλλά οκ, αυτά δεν προορίζονται για σαραουντ).