Timaras
- Reaction score
- 2.130
Ναι, εντάξει,έτσι το έχω και γω στο μυαλό μου.
Έγραψε για την Αρκ ο άνθρωπος που έχει δύο PA ηχεία για κεντρικό ;-)Με αφορμή τα γραφόμενα του dapost, έβγαλα μια Arc από την κούτα της να τη δοκιμάσω στον dedicated.
Σε στέρεο μέσω Sonos app να παίζει μόνη της η Arc. Στα 2,30 η απόσταση ακρόασης.
Φοβερή αντιληπτότητα στη φωνή, καθαρή αναπαραγωγή ακόμα και σε στάθμη ψιθύρου.
Αφού σκέφτομαι μήπως κρατήσω κι εκεί μια Arc!
Ανεβάζοντας ένταση, ο γνώριμος ήχος της Sonos, εύπλαστος και συγχωρητικός, και τώρα πιο μαλακός λόγω νεκρού χώρου.
Σε δύσκολα κομμάτια δεν θα αγκομαχήσει ποτέ, θα παίξει μέχρι εκεί που μπορεί και μάλιστα αρκετά δυνατά.
Κλείνοντας τα μάτια, με τίποτα δεν φαντάζεται ο εγκέφαλος ότι αυτός ο ήχος βγαίνει από αυτό το μικρό οριζόντιο δοκαράκι.
Ανοίγοντας τα μάτια, ασυναίσθητα το πλησιάζεις, για να το πιστέψεις.
Ακόμα και τέρμα να πάει η ένταση, χάρη στο DSP δεν θα τερματίσει το ηχείο.
Άνετα θα μπορούσα και με σκέτη ARC να απολαύσω και μουσική και ταινία.
Ανεπαρκή δεν θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω με τίποτα.
Να ήταν τέρας με καμιά ντουζίνα 5ιντσα και με βάρος 40 κιλά, ναι θα ήθελα φυσικά, αλλά θα ξέφευγε και σε πρακτικότητα και σε τιμή. Ενώ όπως είναι μπαίνει παντού. Και όχι απαραίτητα σε τηλεόραση. Και σαν αυτόνομο ηχείο για μουσική μια χαρά είναι.
Το επόμενο πείραμα είναι η προσθήκη σαμπ και τέλος η προσθήκη Era300 πίσω.
Πάνω στο Zingali κεντρικό με τα 12ιντσα:
View attachment 324706
Εμένα δεν μου άρεσε για μουσική δικάναλη το ERA300 σε σχέση με το Five.Έκπληξη το Era100, πολύ καλό, σχεδόν παντοκατευθυντικό με τα δυο του tweeter, ένα σε κάθε πλευρά.
Αντίθετα το Era300 σε στερεοφωνικό πρόγραμμα είναι σχεδόν παραδοσιακό, αφού λειτουργεί μόνο το μπροστινό tweeter.
Το Era100 μπορεί θαυμάσια να σταθεί μόνο στον χώρο, δεν είναι απαραίτητο το ζευγάρωμα.
Στην Ηχοδομη δεν λεει κατι τετοιο.Μονο τον Κωτσόβολο.Έως 25/3 η προσφορά αυτή.
Αν θέλετε άσπρα, τρεχάτε γιατί είναι περιορισμένη η ποσότητα και δεν υπάρχει δυνατότητα backorder.
Από την πηγή είναι η πληροφορία.Στην Ηχοδομη δεν λεει κατι τετοιο.Μονο τον Κωτσόβολο.
Ok.Δεν θα μπορούσα να το γνωρίζω αυτό.Από την πηγή είναι η πληροφορία.
Δεν εννοώ κατάστημα αλλά τον ίδιο τον προμηθευτή/εισαγωγέα με τον οποίο έχω συνεργασία
Θα το ρωτήσω και θα σου πω.Ok.Δεν θα μπορούσα να το γνωρίζω αυτό.
Έχω μια ερώτηση όμως προς τον εισαγωγέα με βάση την παραπάνω ανάρτηση του Γιάννη σχετικά με την μείωση τιμής στο era100.
Γιατί ενώ έχει μειωθεί ,σε όλα τα Ευρωπαϊκά μαγαζιά ,στην Ελλαδα είναι στα 280euro.Γνωρίζει μήπως καποιος?
View attachment 326102