Sonos

sps

Reaction score
538
Με δικάναλη μουσική. Που ξέρω πως ακούγεται σε πολλά παρόμοια και όχι συστήματα.
Η ARC δεν είναι ότι το καλύτερο σαν σύστημα για να αναπαράγει δικάναλή μουσική.
Η Sonos για μουσική hi Fi έχει το Five.

Θα είναι και μεγάλος ο χώρος γι' αυτό έχεις αυτή την αίσθηση, δεν κάνεις λάθος

Timaras

Reaction score
2.132
Πάντως,δεν καταλαβαίνω γιατί δε θέλουμε να την χαρακτηρίσουμε ανεπαρκή,όπως κάνουμε με τις υπόλοιπες ηχομπαρες ή με τα ηχεία που δεν έχουν καλό σπινοραμα και δεν παίζουν καλά μουσική,γιατί είναι Sonos και έχει σύστημα ισοστάθμισης χώρου?

Reaction score
5.400
Γιατί πρέπει να κριθεί γι’ αυτό που είναι, μια λεπτή ηχομπάρα με 3ιντσα ή κάπου τόσο μεγαφωνάκια.

Συγκρινόμενη με άλλες ηχομπάρες βρίσκεται στο Top 3 σε όλα τα reviews.

Πολλές άλλες ηχομπάρες πάνε πακέτο με σαμπ. Πιο foolproof. Με το καλημέρα, που τη συνδέεις, έχεις γεμάτο ήχο, ελέω σαμπ. Με τη Sonos, κάποιος μπορεί να πάρει σκέτη ηχομπάρα και να του μείνει η πρώτη αρνητική εντύπωση άμπασου ήχου, έστω κι αν στην πορεία προσθέσει σαμπ.

Από την JBL Bar 5.1 με το σαμπ της που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, η Arc με το σαμπ της είναι καλύτερη.
Σκέτες όχι, δεν τις δοκίμασα ούτε για 1 λεπτό.

Reaction score
44
Εντάξει, ο Θάνος το τερμάτισε. Μα δύο φριτεζες!
Πεθερά και Γυναίκα ενθουσιάστηκαν με τις Φριτέζες!!!Μετάνιωσα που δεν Χτύπησα και τα five, Με κάτι χύτρες που ‘χα βάλει στο καλάθι..

Last edited by a moderator:

Reaction score
5.400
Το ένα «το κέρδισα σε διαγωνισμό», το άλλο «ήταν 1+1», το άλλο «ήταν 2+1», το παραάλλο «ήταν συστημικό λάθος με μηδενική χρέωση», σε λίγο δεν θα μας πιστεύει η γυναίκα :)

Timaras

Reaction score
2.132
Γιατί πρέπει να κριθεί γι’ αυτό που είναι, μια λεπτή ηχομπάρα με 3ιντσα ή κάπου τόσο μεγαφωνάκια.
Ναι ρε συ flash,συμφωνώ,μια λεπτή ηχομπαρα με 3ιντσα είναι που κοστίζει ένα χιλιάρικο

Από την JBL Bar 5.1 με το σαμπ της που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, η Arc με το σαμπ της είναι καλύτερη.
Έχουν μεγάλη διαφορά στο κόστος κτήσης νομίζω τα δύο αυτά συστήματα

Μα δεν είναι ανεπαρκής. You're holding it wrong.
Why?

Αυτό παίρνει πολλές ερμηνείες
Ρε φίλε,
έλεος 🤣🤣

Καλό!

Reaction score
5.400
… που κοστίζει ενα χιλιαρικο
Σίγουρα. Πριν την έκπτωση 50 και 100%. Δεν βλέπεις τι γίνεται τελευταία; :)

Μας χαρίζουν γάιδαρο, τον κοιτάμε και στα δόντια. :)

Ndis

Titika
Reaction score
4.751
Απόσταση ακρόασης 3μ, σύστημα 85αρα tv, arc, ζευγάρι σαμπς και ones μπορώ να σας πω ότι πάνω από 70% ένταση δεν έχει χρειαστεί να ανεβάσω, δεν είναι απλά μια χαρά, όλα παίζουν πραγματικα δυνατά, πανυγήρι κανονικό, στη φωνάζουν την αστυνομία για πλάκα

Το μόνο αρνητικό είναι ότι το διάστημα 15-30 hz δεν δίνει το αίσθημα σεισμού που δίνουν σε ταινίες αλλά συστήματα.

Αλλά τι συζητάμε,ακόμα και πριν τις προσφορές τα σονος ήταν φτηνά. Σήμερα με τα 50% που τρέχουν σε προσφορές σε διάφορα μαγαζιά είναι πραγματικά no-brainer αγορές. Τέτοιο σύστημα πχ στη κρεβατοκάμαρα ή στο παιδικο δωμάτιο είναι συγκλονιστικό.

Εγώ στα νιάτα μου σύστημα που να έπαιζε τόσα καλά δεν θυμάμαι.

Timaras

Reaction score
2.132
Σίγουρα. Πριν την έκπτωση 50 και 100%. Δεν βλέπεις τι γίνεται τελευταία; :)

Μας χαρίζουν γάιδαρο, τον κοιτάμε και στα δόντια. :)
Εντάξει,ναι,ισχύει αυτό στην τιμή που μπορείς να αγοράσεις αυτήν την περίοδο αλλά φαντάζομαι ότι ο dapost αναφέρεται για την ηχομπαρα ως μηχάνημα και μόνο και εγώ αναφέρομαι στην κανονική τιμή της και όχι στην ευκαιριακη.

Τώρα και εγω,θα ήθελα ξεχωριστά ηχεία sonos μπροστά και όχι ηχομπαρα (χωρίς φυσικά να λέει κάτι το τι θελω εγω) αλλά πιστεύω ότι θα ήταν τάξεις ανώτερο το αποτέλεσμα.

Reaction score
5.400
Όπως αντίστοιχα πολύς κόσμος θέλει απλά μια ηχομπάρα στην tv του, χωρίς να γεμίζει ο τόπος με 3 ξεχωριστά ηχεία μπροστά.

Timaras

Reaction score
2.132
Ναι,ισχύει και αυτο!
Γι'αυτό και έγραψα ότι δε λέει τίποτα το τι θέλω εγώ.Απλα,πως το βλέπω λέω!

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Ο κόσμος θέλει ηχομπάρες να αγοράζει μαζί με φτιτέζες. Μια χαρά.

Η σόνος μπορεί να συνεχίζει να πουλάει ηχομπάρες, μια χαρά επίσης.

50 γραμμές κώδικας είναι να αφήσει να συνδέσουμε και 2 ερα300 εμπρός, όπως μας αφήνει και πίσω. Και όπως το ερα300 αλλάζει την εκπομπή του ανάλογα αν παίζει μόνο, στέρεο ή σαραουντ, έτσι και η ηχομπάρα θα παίζει μόνο το κεντρικό κανάλι αν υπάρχουν συνδεδεμένα και FL, FR και θα κόβει τις καραμπόλες.

50 γραμμές κώδικας μαξ.

Reaction score
5.400
Δεν αποκλείεται το αναμενόμενο tv-box/media player που θα βγάλει η Sonos τέλος του χρόνου να κάνει αυτό που λες, καθώς κατά τα λεγόμενα θα λειτουργεί ως “central hub for a customer’s other Sonos devices.”

Κάτι παραπάνω οφείλει να προσφέρει στο οικοσύστημα της Sonos για να διαφοροποιηθεί από το Apple TV 4K.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Δεν αποκλείεται το αναμενόμενο tv-box/media player που θα βγάλει η Sonos τέλος του χρόνου να κάνει αυτό που λες, καθώς κατά τα λεγόμενα θα λειτουργεί ως “central hub for a customer’s other Sonos devices.”

Κάτι παραπάνω οφείλει να προσφέρει στο οικοσύστημα της Sonos για να διαφοροποιηθεί από το Apple TV 4K.
A, δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο στα σκαριά. Καλό.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.576
Members
38.201