- Reaction score
- 5.400
Στην κούτα τους έχω δυο λευκές και μια μαύρη Arc, όποια θέλεις σου στέλνω.Αν σκεφτείς να την «ξεφορτωθείς» ενημέρωσε
Του dapost άστην, είναι ζορισμένη να βγάλει μπάσο.
Στην κούτα τους έχω δυο λευκές και μια μαύρη Arc, όποια θέλεις σου στέλνω.Αν σκεφτείς να την «ξεφορτωθείς» ενημέρωσε
Η ARC δεν είναι ότι το καλύτερο σαν σύστημα για να αναπαράγει δικάναλή μουσική.Με δικάναλη μουσική. Που ξέρω πως ακούγεται σε πολλά παρόμοια και όχι συστήματα.
Πεθερά και Γυναίκα ενθουσιάστηκαν με τις Φριτέζες!!!Μετάνιωσα που δεν Χτύπησα και τα five, Με κάτι χύτρες που ‘χα βάλει στο καλάθι..Εντάξει, ο Θάνος το τερμάτισε. Μα δύο φριτεζες!
Μα δεν είναι ανεπαρκής. You're holding it wrong.Πάντως,δεν καταλαβαίνω γιατί δε θέλουμε να την χαρακτηρίσουμε ανεπαρκή
Αυτό παίρνει πολλές ερμηνείεςΜα δεν είναι ανεπαρκής. You're holding it wrong.
Ναι ρε συ flash,συμφωνώ,μια λεπτή ηχομπαρα με 3ιντσα είναι που κοστίζει ένα χιλιάρικοΓιατί πρέπει να κριθεί γι’ αυτό που είναι, μια λεπτή ηχομπάρα με 3ιντσα ή κάπου τόσο μεγαφωνάκια.
Έχουν μεγάλη διαφορά στο κόστος κτήσης νομίζω τα δύο αυτά συστήματαΑπό την JBL Bar 5.1 με το σαμπ της που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια, η Arc με το σαμπ της είναι καλύτερη.
Why?Μα δεν είναι ανεπαρκής. You're holding it wrong.
Ρε φίλε,Αυτό παίρνει πολλές ερμηνείες
Σίγουρα. Πριν την έκπτωση 50 και 100%. Δεν βλέπεις τι γίνεται τελευταία;… που κοστίζει ενα χιλιαρικο
Εντάξει,ναι,ισχύει αυτό στην τιμή που μπορείς να αγοράσεις αυτήν την περίοδο αλλά φαντάζομαι ότι ο dapost αναφέρεται για την ηχομπαρα ως μηχάνημα και μόνο και εγώ αναφέρομαι στην κανονική τιμή της και όχι στην ευκαιριακη.Σίγουρα. Πριν την έκπτωση 50 και 100%. Δεν βλέπεις τι γίνεται τελευταία;
Μας χαρίζουν γάιδαρο, τον κοιτάμε και στα δόντια.
Ε κάνε ένα pull request βρε να λυθεί το πρόβλημα50 γραμμές κώδικας μαξ.
A, δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοιο στα σκαριά. Καλό.Δεν αποκλείεται το αναμενόμενο tv-box/media player που θα βγάλει η Sonos τέλος του χρόνου να κάνει αυτό που λες, καθώς κατά τα λεγόμενα θα λειτουργεί ως “central hub for a customer’s other Sonos devices.”
Κάτι παραπάνω οφείλει να προσφέρει στο οικοσύστημα της Sonos για να διαφοροποιηθεί από το Apple TV 4K.