Sonos

sps

Reaction score
538
Κάποιος άλλος να παίζει με Arc + 2 Sub η 1 Sub + 2 ERA 300 η 2 Five ??? .
Να συγκρίνω ακούσματα ???

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
3 x ERA300 είναι λίγο πιο ακριβά από μία ARC.
Αλλά έχουν τάξεις μεγέθους καλύτερο ήχο γενικά και immersive ειδικά.

Sonos, κάνε μας τη χάρη, 3 ERA θέλουμε για κάτω από την ΤιΒι.
Χέσε τη νέα ARC (που θα έχει όσο 3 ERA300), δεν τη θέλουμε.

Timaras

Reaction score
2.132
Εν τω μεταξύ,το ίδιο συμβαίνει και με τη citation σειρά της Harman kardon.
Πρέπει να πάρεις μπάρα και να συνδεθουν πάνω της τα οποία surrounds!

Βρε μανία μ'αυτες τις μπάρες!

Reaction score
5.400
Μέχρι τώρα τον ρόλο αυτόν τον κάλυπτε το Sonos Roam, αλλά μια δεξιά μια αριστερά το βάζω, μια άλλη φορά πάνω και πίσω στο μαξιλάρι το έβαλα και το άκουγα πιο ευχάριστα.
Πιστεύω η Arc θα ακούγεται τέλεια σε ομιλία πάνω από το κεφαλάρι.

Reaction score
373
Ερώτηση...τα era100 που θέλω να χρησιμοποιήσω σαν surround με επιτοίχιες βασούλες,σε ποιό ύψος να τα τοποθετήσω? Ο καναπές βρίσκεται ελεύθερος στον χώρο κι έχω πλαϊνούς τοίχους αριστερά/δεξιά γύρω στα 2.5 μέτρα από τη θέση ακρόασης/θέασης.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Ερώτηση...τα era100 που θέλω να χρησιμοποιήσω σαν surround με επιτοίχιες βασούλες,σε ποιό ύψος να τα τοποθετήσω? Ο καναπές βρίσκεται ελεύθερος στον χώρο κι έχω πλαϊνούς τοίχους αριστερά/δεξιά γύρω στα 2.5 μέτρα από τη θέση ακρόασης/θέασης.
Προσοχή: τα era100 δε στέλνουν ήχο προς τα πάνω.

Reaction score
5.400
@dapost
E, κι εσύ με το Atmos, ας μη στέλνει προς τα πάνω, ωχού! :)

@Dimusique
Τα fixed hight Sanus stands έχουν 87,40 ύψος, αν σε βοηθάει ως ένδειξη αυτό.
Τα adjustable height Sanus stands είναι 65-108.
Τι έγινε, πολύ σίγουρος είσαι ότι θα παραλάβεις. Εκτός και αν βγήκε 0 το air-fryer αυτή τη φορά. :)

sps

Reaction score
538
@dapost
E, κι εσύ με το Atmos, ας μη στέλνει προς τα πάνω, ωχού! :)

Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ εδώ μέσα είναι ότι όλοι ασχολούμαστε με τον ηχο γιατί μας αρέσει, από χόμπι !!!

Reaction score
5.400
For the Era 100s, Sonos recommends leaving at least 8 inches of clearance around each speaker.

And while Sonos doesn’t specifically suggest this, common height for rear surrounds is roughly 2 feet above your sitting ear height.

.

• If you're using Era 100 speakers as surrounds, leave at least 8" (203 mm) clearance around each speaker.

Last edited:

Reaction score
5.400
Αυτός που έστησε το μαγαζί ήταν έξυπνος, εκμεταλλεύτηκε ακουστικά τις γωνίες.
Ο Kef-άκιας εκμεταλλεύτηκε το έπιπλο της τηλεόρασης να στοιβάσει μηχανάκια.

Reaction score
146
Αυτός που έστησε το μαγαζί ήταν έξυπνος, εκμεταλλεύτηκε ακουστικά τις γωνίες.
Ο Kef-άκιας εκμεταλλεύτηκε το έπιπλο της τηλεόρασης να στοιβάσει μηχανάκια.
Σοφά γνωμικά που μόλις μου ήρθαν βλέποντας τη φωτό και τα γράφω για να περάσει η ώρα καθώς κάνω διάλειμμα για φαγητό:
- Τα μηχανήματα δεν φτιάχνουν τον χώρο αλλά ο χώρος άνετα θάβει καλά μηχανήματα
- Αν δεν μπορείς να φτιάξεις τον χώρο σου μην ταλαιπωρείς την/τον σύντροφό σου και πάρε κάτι που είναι φτιαγμένο για χάλια χώρους σαν τον δικό σου χωρίς να τον γεμίζει κουτιά και καβλώδια

Reaction score
5.400
Αυτές τις μέρες παραλαμβάνω 3 κομμάτια Five.

Χρειάζομαι ένα, οπότε όποιος θέλει Five με 433 το κομμάτι, ας μου πει.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Δύο μήνες περίπου με την arc, δεν την έχω χωνέψει ακόμη.

Συμφωνώ με ότι έχει γραφτεί, δηλ. ότι είναι ΟΚ για ταινίες και immersive μουσική και ψιλο-χάλια σε stereo. Μάλλον το dsp της είναι προσανατολισμένο σε immersive.

Αλλά γενικά και συνολικά, δε μου λέει τίποτα το μηχάνημα. Καταρχήν δεν έχει μπάσο. Τίποτα. Ξεχάστε το. Ζέπελιν κλπ. έχουν πολύ περισσότερο.

Μετά η ιστορία με τις καραμπόλες. Ψιλό-εντυπωσιάζει στην αρχή γιατί ακούς ήχους από τοίχους και παράθυρα που δεν έχουν ηχεία, αλλά στην ουσία είναι αυτό (εντυπωσιακό) και μόνο αυτό και τίποτα παραπάνω.

Συνολικά πολύ μέτρια η εμπειρία με την arc. Υποθέτω τα ίδια και χειρότερα θα είναι οι άλλες ηχομπάρες της αγοράς.

Κρίμα γιατί είναι πολύ όμορφο μηχάνημα, φουλ χρηστικό, WAF, κλπ. σε όλα αυτά παίρνει 10. Στην ήχο, όχι.

Παραμένει το 10 για μένα σε άλλα ηχειάκια της sonos, τουλάχιστον για στέρεο αναπαραγωγή.

Last edited:

Reaction score
1.511
Δύο μήνες περίπου με την arc, δεν την έχω χωνέψει ακόμη.

Συμφωνώ με ότι έχει γραφτεί, δηλ. ότι είναι ΟΚ για ταινίες και immersive μουσική και ψιλο-χάλια σε stereo. Μάλλον το dsp της είναι προσανατολισμένο σε immersive.

Αλλά γενικά και συνολικά, δε μου λέει τίποτα το μηχάνημα. Καταρχήν δεν έχει μπάσο. Τίποτα. Ξεχάστε το. Ζέπελιν κλπ. πολύ περισσότερο.

Μετά η ιστορία με τις καραμπόλες. Ψιλό-εντυπωσιάζει στην αρχή γιατί ακούς ήχους από τοίχους και παράθυρα αλλά στην ουσία είναι αυτό και μόνο αυτό. Εντυπωσιακό.

Συνολικά πολύ μέτρια η εμπειρία με την arc. Υποθέτω τα ίδια και χειρότερα θα είναι οι άλλες ηχομπάρες της αγοράς.

Τι χρώμα είναι ? :whistling:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.579
Members
38.201
Νεότερο μέλος
danstefan