- Reaction score
- 5.400
Σωστό κι αυτό. Πιο πολύ για να μας φύγει η περιέργεια αν όντως δεν υπάρχει καθόλου.
Προσοχή: τα era100 δε στέλνουν ήχο προς τα πάνω.Ερώτηση...τα era100 που θέλω να χρησιμοποιήσω σαν surround με επιτοίχιες βασούλες,σε ποιό ύψος να τα τοποθετήσω? Ο καναπές βρίσκεται ελεύθερος στον χώρο κι έχω πλαϊνούς τοίχους αριστερά/δεξιά γύρω στα 2.5 μέτρα από τη θέση ακρόασης/θέασης.
@dapost
E, κι εσύ με το Atmos, ας μη στέλνει προς τα πάνω, ωχού!
Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ εδώ μέσα είναι ότι όλοι ασχολούμαστε με τον ηχο γιατί μας αρέσει, από χόμπι !!!
Σοφά γνωμικά που μόλις μου ήρθαν βλέποντας τη φωτό και τα γράφω για να περάσει η ώρα καθώς κάνω διάλειμμα για φαγητό:Αυτός που έστησε το μαγαζί ήταν έξυπνος, εκμεταλλεύτηκε ακουστικά τις γωνίες.
Ο Kef-άκιας εκμεταλλεύτηκε το έπιπλο της τηλεόρασης να στοιβάσει μηχανάκια.
Δύο μήνες περίπου με την arc, δεν την έχω χωνέψει ακόμη.
Συμφωνώ με ότι έχει γραφτεί, δηλ. ότι είναι ΟΚ για ταινίες και immersive μουσική και ψιλο-χάλια σε stereo. Μάλλον το dsp της είναι προσανατολισμένο σε immersive.
Αλλά γενικά και συνολικά, δε μου λέει τίποτα το μηχάνημα. Καταρχήν δεν έχει μπάσο. Τίποτα. Ξεχάστε το. Ζέπελιν κλπ. πολύ περισσότερο.
Μετά η ιστορία με τις καραμπόλες. Ψιλό-εντυπωσιάζει στην αρχή γιατί ακούς ήχους από τοίχους και παράθυρα αλλά στην ουσία είναι αυτό και μόνο αυτό. Εντυπωσιακό.
Συνολικά πολύ μέτρια η εμπειρία με την arc. Υποθέτω τα ίδια και χειρότερα θα είναι οι άλλες ηχομπάρες της αγοράς.