Sonos

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Η λογική λέει ότι σε μικρότερο από το δικό μου χώρο η arc θα παίξει πιο σωστά, με καλύτερες καραμπόλες και ίσως και με μπάσο.

Αλλά από την άλλη αυτό είναι το "μεγάλο" μοντέλο ηχομπάρας της sonos που προορίζεται για μεγάλους χώρους. Επομένως πάλι άκυρο από μένα.

Reaction score
5.395
Για να μην απαντάς, να υποθέσω ότι ακόμα χωρίς σαμπ παίζεις την ηχομπάρα;

Περιμένεις να ακούσεις μπάσο από μια οριζόντια κολωνίτσα με μια σειρά 3ιντσα γουφεράκια;
Με σαμπ γιγαντώνεται η Arc. Καμία σχέση με σκέτη.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Καλημέρα! Προστέθηκε σαμπ αλλά για την ηχομπαρα μιλάμε. Επίσης, είναι μαύρη ;-)

Reaction score
5.395
Και δεν έγινε το σαμπ μια γροθιά με την ηχομπάρα;

Μήπως θέλεις δεύτερο σαμπ στον χώρο σου.

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.986
Η λογική λέει ότι σε μικρότερο από το δικό μου χώρο η arc θα παίξει πιο σωστά, με καλύτερες καραμπόλες και ίσως και με μπάσο.

Αλλά από την άλλη αυτό είναι το "μεγάλο" μοντέλο ηχομπάρας της sonos που προορίζεται για μεγάλους χώρους. Επομένως πάλι άκυρο από μένα.
Realistic expectations παίδες.
Δεν ξέρω τι περιμένετε να ακούσετε από την όποια ηχομπάρα, αλλά σίγουρα δεν θα το πάρετε :D

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Να σας πω τί περίμενα από τη "μεγάλη" ηχομπάρα μίας πολύ σοβαρής εταιρίας, με διθυραμβικά reviews παντού:

1. Μπάσο, όσο ένα zepelin, ένα muso, ένα ή δύο sonos one.
2. Ρεαλιστική στερεοφωνική απεικόνιση, ίδια με αυτή δύο μικρών, ξεχωριστών ηχείων τοποθετημένα σε απόσταση όσο το πλάτος της ηχομπάρας.

Realistic δεν είναι τα παραπάνω;

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
6.986
Να σας πω τί περίμενα από τη "μεγάλη" ηχομπάρα μίας πολύ σοβαρής εταιρίας, με διθυραμβικά reviews παντού:

2. Ρεαλιστική στερεοφωνική απεικόνιση, ίδια με αυτή δύο μικρών, ξεχωριστών ηχείων τοποθετημένα σε απόσταση όσο το πλάτος της ηχομπάρας.

Λίγο δύσκολο να πάρεις μπάσο σαν του Zeppelin από την Arc.
Το Zeppelin έχει 6" woofer, και σημαντικά μεγαλύτερο όγκο (καμπίνα).

Για την στερεοφωνική απεικόνιση, εντάξει, καμία μπάρα δεν δίνει το ίδιο αποτέλεσμα με δύο μικρά bookshelf ηχεία στο άνοιγμα της.
Δεν τις σχεδιάζουν και έτσι.

Timaras

Reaction score
2.130
Και δεν έγινε το σαμπ μια γροθιά με την ηχομπάρα;

Μήπως θέλεις δεύτερο σαμπ στον χώρο σου.
Μήπως θέλει 5-6 σάμπ η ηχομπαρα για να παίξει? 🙂

Reaction score
20
Ανταλλάζω beam gen 2 λευκή μολις ενός μηνα με Sonos five ανεξάρτητου χρώματος σε ίδια κατάσταση …

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.286
εσείς που τα ψάξατε τα SONOS.... ποιο? για ηχείο bluetooth + aux / ρεύματος + μπαταρίας

Reaction score
146
Προφανώς πρέπει να μετακομίσεις σε μικρότερο χώρο, δεν βλέπω άλλη λύση
εσείς που τα ψάξατε τα SONOS.... ποιο? για ηχείο bluetooth + aux / ρεύματος + μπαταρίας
Move. Αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η μπαταρία πάρε το 1 που το βρίσκεις σε προσφορές αυτή την περίοδο, αλλιώς το 2

Reaction score
5.395
Move. Αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η μπαταρία πάρε το 1 που το βρίσκεις σε προσφορές αυτή την περίοδο, αλλιώς το 2
Δεν έχει line-in το Move gen1.

Last edited:

Reaction score
5.395
Ξαφνικά κατέρρευσε η επιθυμία μου να πάω να παραλάβω τρία Five στα 1300, που με ειδοποίησαν ότι είναι έτοιμα για παραλαβή.
Ενώ και σε μένα το τρίτο Five έρχεται τζάμπα, μετά το ποστ του Θάνου φαντάζει μικρότερη επιτυχία. :)

Reaction score
1.511

Αν σκεφτείς να την «ξεφορτωθείς» ενημέρωσε 😎

sps

Reaction score
538

Να κάνω μία ερώτηση η σύγκριση γίνεται με μουσική η ταινία ????

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Να κάνω μία ερώτηση η σύγκριση γίνεται με μουσική η ταινία ????
Με δικάναλη μουσική. Που ξέρω πως ακούγεται σε πολλά παρόμοια και όχι συστήματα.

Με ταινία αλλά και με ατμος μουσική, η αρκ συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.534
Members
38.194