Sonos

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.764
Εγώ πάντως με τόσες wifi smart συσκευές στο Cosmote, και εδώ και μήνες με smart Samsung TV & Soundbar, δεν είχα ποτέ θέμα. Ούτε μια διακοπή ούτε να ψάχνω συσκευές. Εντελως απροβλημάτηστη η μπάρα, και με ασύρματο sub. Είναι τραγικό να υπάρχουν τόσα προβλήματα στην "καλύτερη plug & play μάρκα στο ήχο". Αυτό είναι. Μια premium plug & play εταιρεία. Αν είναι να σου σπάει τα νεύρα άσε καλύτερα. Τα αναρίθμητα προβλήματα στα groups και forums ήταν ο ένας λόγος που δεν την επέλεξα. Αν θέλω τεχνικό να το σετάρει σωστά κάτι λάθος κατάλαβε η εταιρεία.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.502
Περί χρηστικότητας, συνέχεια.

Οι άλλες δύο av συσκευές που χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά είναι η τιβι και το κανονικο "στερεο" ή ότι απέμεινε από αυτό. Και τα δύο υποστηρίζουν φωνητικές εντολές (wiim ultra πηγή στο στερεο). Δουλεύουν. Δεν τις χρησιμοποιώ ποτέ. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος στον κόσμο που μιλάει στην τιβι του.

Ευτυχώς και οι δύο παραπάνω συσκευές διαθέτουν τηλεκοντρόλ. Υπέροχο, χρηστικό. Του wiim δε έχει και 4 presets που έχω βάλει 4 playlists. Της τιβι, δεν έχει, φάουλ, καινούργια γαρ.

Σπανίως χρειάζομαι κινητό. Αλλά ακόμη και το wiim app είναι απείρως καλύτερο από το sonos app. Π.χ., δουλεύει volume up down από πλαϊνά πλήκτρα κινητού, με σβηστή οθόνη. Στο Sonos app, οοοοοχι. Πρέπει να ενεργοποιήσεις οθόνη κινητού.

Πουλάει, έστω και έξτρα, κανονικό τηλεκοντρόλ η Sonos; Οοοοοχι (μόνο κάτι κινεζικές και ΙΚΕΑ στο περίπου).

Κάτι τέτοιες βλακείες κάνει και η Τέσλα (φλας) αλλά βάζει μυαλό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag