Sonos

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.776
Εγώ πάντως με τόσες wifi smart συσκευές στο Cosmote, και εδώ και μήνες με smart Samsung TV & Soundbar, δεν είχα ποτέ θέμα. Ούτε μια διακοπή ούτε να ψάχνω συσκευές. Εντελως απροβλημάτηστη η μπάρα, και με ασύρματο sub. Είναι τραγικό να υπάρχουν τόσα προβλήματα στην "καλύτερη plug & play μάρκα στο ήχο". Αυτό είναι. Μια premium plug & play εταιρεία. Αν είναι να σου σπάει τα νεύρα άσε καλύτερα. Τα αναρίθμητα προβλήματα στα groups και forums ήταν ο ένας λόγος που δεν την επέλεξα. Αν θέλω τεχνικό να το σετάρει σωστά κάτι λάθος κατάλαβε η εταιρεία.

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.502
Περί χρηστικότητας, συνέχεια.

Οι άλλες δύο av συσκευές που χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά είναι η τιβι και το κανονικο "στερεο" ή ότι απέμεινε από αυτό. Και τα δύο υποστηρίζουν φωνητικές εντολές (wiim ultra πηγή στο στερεο). Δουλεύουν. Δεν τις χρησιμοποιώ ποτέ. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος στον κόσμο που μιλάει στην τιβι του.

Ευτυχώς και οι δύο παραπάνω συσκευές διαθέτουν τηλεκοντρόλ. Υπέροχο, χρηστικό. Του wiim δε έχει και 4 presets που έχω βάλει 4 playlists. Της τιβι, δεν έχει, φάουλ, καινούργια γαρ.

Σπανίως χρειάζομαι κινητό. Αλλά ακόμη και το wiim app είναι απείρως καλύτερο από το sonos app. Π.χ., δουλεύει volume up down από πλαϊνά πλήκτρα κινητού, με σβηστή οθόνη. Στο Sonos app, οοοοοχι. Πρέπει να ενεργοποιήσεις οθόνη κινητού.

Πουλάει, έστω και έξτρα, κανονικό τηλεκοντρόλ η Sonos; Οοοοοχι (μόνο κάτι κινεζικές και ΙΚΕΑ στο περίπου).

Κάτι τέτοιες βλακείες κάνει και η Τέσλα (φλας) αλλά βάζει μυαλό.

gonis

Luger
Reaction score
12.429
Smart κινεζιές και μ@λ@κιες:roflmao:
Manual,κουτές συσκευες hi end να γουσταρουμε8-)
Η καλή συσκευη hi end δεν έχει ευκολίες ,Wi-Fi,bluetooth ούτε remote control.Αν υπάρχει control,μόνο volume και τίποτε άλλο.Επηρεαζει την ποιότητα του ήχου
ωραια τα σονος,να παιδεύονται οι φίλοι μου;)

Ndis

Titika
Reaction score
4.817
Παντως 2 σετ arc, σαμπς και one παιζουν μια χαρά πανω σε Devolo (10 ετίας παρακαλώ, αν και state of the art για την εποχή τους). Ουτε αποσυνδέσεις., ουτε προβλήματα με updates ούτε τίποτα.

Το app τους προσωπικά δεν με προβληματισε ποτέ αλλά οκ, δεν ειμαι ο τυπικός χρήστης (αν θελετε να γκρινιάξουμε ολοι μαζί για app να πιασουμε το οικοσύστημα της amazon).

Παρόλα αυτα αν καποιος φίλος θελει να ξεφορτωθεί το σετακι του ας στειλει ενα dm, κατι θα κανουμε.

Reaction score
5.614
Διπλά και τριπλά κουτάκια TPLINK DECO για κάλυψη MESH στο δίκτυο του σπιτιού βλέπω παντού στα ράφια όλων των τεχνικών πολυκαταστημάτων.
Κι εδώ ονομάστηκε "πανάκριβος" και "επαγγελματικός", "pro" εξοπλισμός wifi;
Για τα 80 ευρώ το ζευγάρι μιλάμε τόση ώρα ως πανάκριβος εξοπλισμός;
Ή για την πολυπλοκότητα του εξοπλισμού που τα βάζεις στην πρίζα και το ένα αναγνωρίζει το άλλο αυτόματα και δημιουργεί άριστο δίκτυο στο σπίτι χωρίς κενά;

Τα Sonos δεν είναι ούτε απαιτητικά ούτε πολύπλοκα. Ένα ρημάδι καλό wi-fi θέλουν και δουλεύουν ρολόι.
Πολλές φορές σκέτο ένα ρούτερ δεν είναι αρκετό.
Εξοπλιστείτε με DECO. Κι όχι μόνο για τα Sonos.

Στο βασικό μου σπίτι έχω 3 DECO, στο εξοχικό με Starlink (με το ρούτερ του σε bypass mode) έχω 6 DECO.

Α-ΠΡΟ-ΒΛΗ-ΜΑ-ΤΙ-ΣΤΑ δουλεύουν τα SONOS πάντα.

Να μείνω μόνο με το ρούτερ; Γιατί; Και SONOS να μην είχα, γιατί να ταλαιπωρούσα έτσι τον εαυτό μου αφήνοντας κενά στο wifi μου σε πολλά σημεία του σπιτιού;

Συμφωνώ μέχρι κεραίας (pun intended) με τον billpeppas.

Reaction score
614
έχω ένα σετάκι sonos στο εξοχικό με arc ultra , 2 sub και 2 ERA300 όλα παίζουν μια χαρά και μάλιστα τα ξανα-έστησα όταν άλλαξα ρούτερ χωρίς πρόβλημα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός