- Reaction score
- 5.684
Κι αυτό το είπαμε, δυο φορές, να ακυρώσουμε το αυτόματο firmware update.
Aκόμα δεν επιβεβαιώσαμε ότι δουλεύει με Fives.
Aκόμα δεν επιβεβαιώσαμε ότι δουλεύει με Fives.
Και στη soundbar κολλάς ότι θέλεις να φανταστώ…χωρίς soundbar δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί τον ρόλο της αποκωδικοποίησης έχει αποκλειστικά η ηχομπαρα…συνολικά μέχρι πόσα δονείς μπορείς να συνδέσεις στην ηχομπαρα;Mέσω της TV.
PC>TV>eARC>Soundbar

το να βάλεις δεύτερο σαμπ να τρέχει ασύρματα προϋποθέτει και κάποια πραματάκια και σε χαρντγουερ και σε σοφτγουερ....Θέλω να θυμίσω ότι χρόνια τώρα είχα απάντηση από τη σονος η οποία έλεγε ότι θα προστεθεί η δυνατότητα για χρήση πέρα των 2 σαμπς. Τεχνικά μάλιστα, δεν υπήρχε ποτέ σοβαρό πρόβλημα οπότε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να κόψουν το .2 από τα era.
Υποψιάζομαι ότι τόσο καιρό ο λόγος που δεν το κάνουν είναι εμπορικός και καθόλου τεχνικός. Νομίζω πάντως ότι ακόμα και αν τους "ξέφυγε" το ξεκλείδωμα πλέον είναι δύσκολο να το πάρουν πίσω.
Παρόλα αυτά τα era στα λεφτά τους εξακολουθούν να είναι εξαιρετικές λύσεις.

Εγώ ήμουν παιδιά, ζήλεψα και σας κάρφωσαεδώ είναι άλλος όμως
2 Five για πίσω/μουσική. Μπράβο στην κουνιάδα!Να ξέρετε ότι μετά από παρότρυνση δική μου(σας) έβαλα την κουνιάδα μου να αγοράσει ΒF δύο πεντάρια,δύο sub 3 και την ARC κυρίως για μουσική και ήχο σε μια 65αρα TV που δεν έχει πάρει ακόμη
Θα συνδεθούν σε σαλόνι σπιτιού που ανακαινίζεται.
Αν τα βρω δύσκολα θα της πω να φτιάξει λογαριασμό εδώ και να αρχίσει τα πμ στους σεσημασμένους![]()