Sony 3LCD

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
3LCD είναι η νέα τεχνολογία της SONY για τηλεοράσεις οπίσθιας προβολής.
Χρησιμοποιούν πάνελ LCD high-temperature polysilicon (HTPS) τα οποία υπόσχονται περισσότερα contrast ratio και bright level από τα υπάρχοντα.

Αριστερα  3LCD και δεξιά απλό LCD

Reaction score
164
Αυτή δεν είναι η νέα Bravia;
Πάντως δεν μου φαίνεται και τόσο νέα τεχνολογία, μιας και η παλιά προβολική της (KF-50SX300 ) 3 LCD είχε. Ή μήπως κάνω λάθος;

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Αυτή τωρα έχει 3 3LCD.
Το 3 μπροστα δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των πανελ LCD (που ετσι κι΄αλλιώς είναι 3) απλα ετσι το ονομασε η SONY.

Μπλέξαμε με το 3 που να πάρει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ KDF-E50A10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 3LCD ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ SONY BRAVIA .
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.
1 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 3.5μ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ,Η ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ?
2 Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ HDMI READY , ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΣΩ ΝΟVΑ Η ΝΟΡΜΑΛ DVD ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΡΩ DVD ΜΕ ΕΞΟΔΟ HDMI. ΑΠΟ NOVA ΘΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ Η ΛΟΓΩ 50 ΙΝΤΣΩΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ? ΑΠΟ ΑΠΛΟ DVD ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟVΑ Η Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ?
3 ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΝΩΜΗ......

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΡΙΑΝΟΥΤΣΟΣ

Reaction score
5
Καλησπερα και καλωσηρθες

1. Απο 3,5μ μαλλον μακρυα θα ειναι, χωρις να σου δημιουργει προβλημα βεβαια! (χονδρικα σκεψου οτι ισχυει το "αποσταση θεασης=2 φορες το πλατος της οθονης")

2. H εκπομπη του επιγειου τηλεοπτικου σηματος (και υποθετω και του Nova) ειναι composite video ενω στο DVD ειναι γραμμενη πληροφορια component, οποτε η εικονα απο DVDp (με ή χωρις HDMI) θα ειναι σιγουρα καλυτερη απο οτι του τηλεοπτικου σηματος, αλλα η TV ειναι φτιαγμενη και για τηλεοπτικο σημα, αρα οι προδιαγραφες της ειναι και για αυτο!

3. Δεν την εχω δει.

Reaction score
164
Εκ πείρας, η Nova σε οποιοαδήποτε συσκευή άνω των 30" φαίνεται ΧΑΛΙΑ. Κάνε μια βόλτα σε καταστήματα ηλεκτρονικών που δίνουν σήμα από Nova και θα με καταλάβεις...

Και εγώ την σκέφτομαι σοβαρά τη συγκεκριμένη τηλεόραση, αλλά η αλλαγή λάμπας κάθε 3000 ώρες την κάνει ακατάλληλη για κύρια τηλεοπτική συσκευή που θα παίζει 5-6 ώρες τη μέρα...

Reaction score
0
Κατ αρχην να σας ευχαριστησω που μου απαντησατε
Για την αλαγη της λαμπας σε 3000 ωρες (ειναι σιγουρο?) δεν το ηξερα, καπου ειχα διαβασει για το προηγουμενο μοντελο οτι ηταν 200000 ωρες αν και μου φανηκαν πολλες.
τωρα 3000 αν βλεπεις καθημερινα γυρω στις 8 ωρες μεσο ορο, δηλαδη περιπου 1500 ωρες τον χρονο, και αυτο γιατι θα την χρησιμοποιω 6 μηνες τον χρονο (6 παρο και 6 αμφισσα) λογω δουλειας, θα θελω αλαγη καθε δυο χρονια.
οποτε νομιζω οτι 200 ευρω που κανει τωρα η λαμπα, δεν ειναι και πολλα καθε δυο χρονια, για αυτα που προσφερει η τv, 50 ιντσες-hdmi klp.
Οσο για το nova νομιζεις οτι δεν θα βλεπεται?
Μαλον με βλεπω να την παιρνω,(τη εχω βρει 1700ευρω) εκτος και αν μαθω κατι κατα, στις επομενες μερες.
Εσυ την εχεις δει απο κοντα την συγκεκριμενη η το προηγουμενο μοντελο?
την προηγουμενη την ειχε δει φιλος μου διπλα σε πλασμα42 και επαθε πλακα, ηταν μεγαλη η διαφορα σε ποιοτητα.
τελος παντων σας ευχαριστω και παλι, και οταν την παρω (τελοσ του μηνος) θα σας μεταφερω τις εντυπωσεις μου.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Karian @ 9th October 2005 said:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ KDF-E50A10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 3LCD ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ SONY BRAVIA .
Κάπου έχετε μπερδευτεί η Sony KDF-E50A10 δεν ανήκει στη σειρά Βravia(έχει μόνο direct view LCD) αλλά στην σειρά Grand Wega και είναι rear projection.

Reaction score
164
Karian @ 9th October 2005 said:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Κάπου έχετε μπερδευτεί η Sony KDF-E50A10 δεν ανήκει στη σειρά Βravia(έχει μόνο direct view LCD) αλλά στην σειρά Grand Wega και είναι rear projection.
To σωστό μοντέλο είναι KF-E50A10E και ανήκει στη σειρά Bravia (δες εδώ)
Τις πληροφορίες σχετικά με τη λάμπα τις πήρα από το Sony Station στην Αγ. Παρασκευή. Μάλιστα μου ανέφερε κόστος λάμπας 600€. Στο internet τη βρήκα στις ΗΠΑ 200$! αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι φρόνιμη η αγορά τόσο ευαίσθητου προϊόντος από τις ΗΠΑ. ’σε το μπλέξιμο με τελωνείο κτλ...
Η συγκεκριμένη τηλεόραση θα έρθει το Νοέμβρη στην Ελλάδα. Είδα το προηγούμενο μοντέλο, μια Grand Wega και έμεινα ικανοποιημένος, είδα όμως μόνο το Demo DVD της από αναλογική είσοδο.

Καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε τα περί λάμπας...

Reaction score
164
Πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών όπου μου το επιβεβαίωσαν: 3000 ώρες κρατάει η λάμπα, αλλά δεν ήξεραν πόσο κάνει.

Reaction score
164
Αφου δε ρωτησες για τιμη!!!
Ρώτησα και μάλιστα δύο φορές: στην αντιπροσωεπεία δεν ήξεραν, στο Digital Station μου είπαν 600€. Στο Internet την βρήκα 200$ :roll:

Η ανάλυσή της είναι 1280 x 720. Η όλη φιλοσοφία πάντως της κατασκευής μου δείχνει ότι πρέπει να τη μεταχειριζόμαστε ως προτζέκτορα και όχι ως τηλεόραση (=προσεκτική χρήση, όχι χάζεμα με ζάππινγκ, μόνο DVD, παιχνίδια, άντε και κανένα αγώνα...)

Reaction score
0
Δηλαδη αν την χρησιμοποιουμε σαν τηλεοραση , εκτος την αλλαγη λαμπας σε 3000 ωρες τι αλλο μπορει να παθει?

Reaction score
0
Δηλαδη αν την χρησιμοποιουμε κανονικα σαν τηλεοραση, (εγω αυτο τον σκοπο εχω) εκτος απο την αλλαγη λαμπας καθε 3000 ωρες τι αλλο μπορει να παθει?

Reaction score
164
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι η λάμπα χάνει σταδιακά τη φωτεινότητά της. Αν θέλει στις 3000 ώρες αλλαγή, από τις 1500 υποπτεύομαι ότι τα πράγματα θα είναι, κυριολεκτικά, σκούρα :roll:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.198
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88