Τελικα χθες την παρελαβα και την εστησα αμεσως.
Απο το nova η εικονα ηταν καλη οσο γινοταν βεβαια.
αν παρατηρουσες καλυτερα εβλεπες τα τεχνατουργηματα, αλλα δεν ηταν ενοχλητικο.
Απο φωτεινοτητα τα παει παρα πολυ καλα ακομα και με ανοικτα ολα τα παραθυρα.
Απο dvd τωρα την δοκιμασα με ανα απλο που εχω με σημα composite και ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα, τωρα φανταζομε αν παρω ενα καλυτερο dvd player,
πχ το 1920 denon φανταζομαι οτι με την componet εισοδο θα εχω πολυ καλυτερη εικονα.Ετσι δεν ειναι? και φυσικα σε HD θα παιζει τελεια. το τελευταιο ελπιζω να μπορεσω να το κανω μεχρι τα χριστουγεννα.
Να ρωτησω και κατι επ ευκαιρια, τα διαφορα HD clip που εχω κατεβασει ανα καιρους , αν τα γραψω σε ενα dvd, τι player πρεπει να παρω ωστε να μπορω να τα δω?
τελικα η τιμη διαμορφωθηκε στα 1674 ευρω.
Οτιδηποτε θελησετε να ρωτησετε ειμαι διαθεσιμος.........
Απο το nova η εικονα ηταν καλη οσο γινοταν βεβαια.
αν παρατηρουσες καλυτερα εβλεπες τα τεχνατουργηματα, αλλα δεν ηταν ενοχλητικο.
Απο φωτεινοτητα τα παει παρα πολυ καλα ακομα και με ανοικτα ολα τα παραθυρα.
Απο dvd τωρα την δοκιμασα με ανα απλο που εχω με σημα composite και ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα, τωρα φανταζομε αν παρω ενα καλυτερο dvd player,
πχ το 1920 denon φανταζομαι οτι με την componet εισοδο θα εχω πολυ καλυτερη εικονα.Ετσι δεν ειναι? και φυσικα σε HD θα παιζει τελεια. το τελευταιο ελπιζω να μπορεσω να το κανω μεχρι τα χριστουγεννα.
Να ρωτησω και κατι επ ευκαιρια, τα διαφορα HD clip που εχω κατεβασει ανα καιρους , αν τα γραψω σε ενα dvd, τι player πρεπει να παρω ωστε να μπορω να τα δω?
τελικα η τιμη διαμορφωθηκε στα 1674 ευρω.
Οτιδηποτε θελησετε να ρωτησετε ειμαι διαθεσιμος.........