Sony 3LCD

Reaction score
0
Τελικα χθες την παρελαβα και την εστησα αμεσως.
Απο το nova η εικονα ηταν καλη οσο γινοταν βεβαια.
αν παρατηρουσες καλυτερα εβλεπες τα τεχνατουργηματα, αλλα δεν ηταν ενοχλητικο.
Απο φωτεινοτητα τα παει παρα πολυ καλα ακομα και με ανοικτα ολα τα παραθυρα.
Απο dvd τωρα την δοκιμασα με ανα απλο που εχω με σημα composite και ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα, τωρα φανταζομε αν παρω ενα καλυτερο dvd player,
πχ το 1920 denon φανταζομαι οτι με την componet εισοδο θα εχω πολυ καλυτερη εικονα.Ετσι δεν ειναι? και φυσικα σε HD θα παιζει τελεια. το τελευταιο ελπιζω να μπορεσω να το κανω μεχρι τα χριστουγεννα.
Να ρωτησω και κατι επ ευκαιρια, τα διαφορα HD clip που εχω κατεβασει ανα καιρους , αν τα γραψω σε ενα dvd, τι player πρεπει να παρω ωστε να μπορω να τα δω?

τελικα η τιμη διαμορφωθηκε στα 1674 ευρω.
Οτιδηποτε θελησετε να ρωτησετε ειμαι διαθεσιμος.........

Reaction score
0
Με τηλεοπτικο σημα η εικονα ειναι καλυτερη σε σχεση με το nova αλλα εχει ποιο αχνα χρωματα. Βεβαια εδω στο νησι δεν εχουμε και το καλυτερο σημα, οπως στην αθηνα.

NIX

Reaction score
0
θα ηθελα να μαθω πως αποδιδει τις σκοτεινες σκηνες.
Κατι διαβασα οτι εχει αυτόματη ιριδα για ελατωση τις διαροης φωτος,ισχύει?

Reaction score
0
Επειδη ειμαι καινουργιος στο αθλημα, τι ενοεις πως αποδιδει?
το μονο που παρατηρησα ειναι πως αλαζοντας καναλι αυξομοιωνει την φωτεινοτητα.
αυτο που λες ειναι οτι αναλογα με το φως που υπαρχει στο δωματιο ρυθμιζει την φωτεινοτητα? δηλαδη αν ειναι μερα την δυναμωνει ενω στο σκοταδι την μειωνει?

Reaction score
5
Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι η λάμπα χάνει σταδιακά τη φωτεινότητά της. Αν θέλει στις 3000 ώρες αλλαγή, από τις 1500 υποπτεύομαι ότι τα πράγματα θα είναι, κυριολεκτικά, σκούρα  :roll:
Οχι ρε παιδια... Οταν λενε καποιες ωρες για λαμπες εννοουν οτι μεχρι τοτε η λαμπα θα ειναι εντος προδιαγραφων...

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.772
Γιωργο νομιζω οτι οι ωρες 3000 κλπ ειναι ο μεσος χρονος που η λαμπα φτανει στην μιση
φωτεινοτητα.

Reaction score
5
Θεωρητικα ναι, αλλα και αυτο ειναι σχετικο, αναλογα με τον τροπο χρησης κλπ.
Και θεωρητικα ειναι εντος προδιαγραφων οταν πεσει στο μισο....

Το θεμα ειναι οτι καποιοι μπερδευουν τις ωρες τις λαμπας και νομιζουν οτι ειναι ωρες εγγυησης, οτι δε θα καει κλπ...

Reaction score
0
Αν θελεις την γνωμη μου προχωρα αφοβα.Την εχω στην κατοχη μου 2 μηνες σχεδον και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
και ακομη βλεπω σε απλο dvd, σε ενα καλυτερο πχ δενον 1920 νομιζω η εικονα θα ειναι η μερα με την νυχτα.
Προς το παρον ειμαι σε αναμονη για το Kiss 600 αν και δεν βλεπω να κρατιεμαι μεχρι τον φεβρουαριο, μηπως και παρω το 1920.
Οταν παρω dvd θα σας μεταφερω εντυπωσεις...
Γεια χαρα και καλες γιορτες σε ολους και οτι επιθυμειτε!!!!!να το αγορασετε!!!!!!!!!!!!!

Κωστας Αριανουτσος

Reaction score
0
Εδω και τρεις ημερες ειμαι ενας ευτυχης κατοχος της συγκεκριμενης tv και απολυτα ικανοποιημενος!
Ειναι μια πολυ τιμια λυση για την τιμη της! Απο προχθες την εχω λιωσει στις ταινιες. Εντυπωση μου εχει κανει περα απο την αναλυση που υποστηριζει και την hdmi το οτι εχει και ψηφιακο δεκτη, αν και δεν εχω καταλαβει ακομα πως θα τον αξιοποιησω διοτι δεν ειμαι και γνωστης του θεματος! Η επομενη αγορα τωρα πια θα ειναι και ενα player με hdmi για να δουμε και τι λεει αυτο το φρουτο :lol:

Reaction score
0
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου στην Αθήνα η 42' ή η 50' σε demo να τη δούμε πριν την αγοράσουμε;

Reaction score
0
Κατάφερα και την είδα χτες σε ένα μαγαζί στην Θηβών.

Διάβαζα σε Αμερικάνικα Forum ότι κάποιοι έχουν προβλήματα με μπλέ pixel στην οθόνη.

Τι εγγύηση δίνει η Sony για καμμένα pixels ?

Reaction score
5
Ο,τι ισχυει για ολες τις LCD και για ολες τις μαρκες (πλην LG).

Σε ολα τα manual αναφερεται οτι το 99,99% των pixel θα λειτουργει, αλλα υπαρχει μια περιπτωση το 0,01% να ειναι προβληματικο.

Αν οι εταιρειες το ακολουθησουν αυτο by the book τοτε καντε την πραξη και δειτε ποσα ειναι τα 0,01% σε μια αναλυση 1027x768...

Παιζει γενικα 5-7 προβληματικα pixel για να θεωρηθει προβληματικη η οθονη...

καταλαβαινω οτι κανενας δε θελει σε κατι που εχει πληρωσει να εχει καμμενα pxl, αλλα ετσι ειναι η τεχνολογια αυτη...

Reaction score
0
Ανακαλυψα κατι στην τηλεοραση που δεν μου αρεσε! Δεν πρεπει να εχει ψηφιακο αποκοδικοποιητη τελικα! Ενω στο βιβλιο της στα μενου αναφερει για ψηφιακη ρυθμιση καναλιων στην πραγματικοτητα δεν εχει κατι τετοιο! Το εχει παρατηρησει κανεις αυτο! Αλλα γραφουν στο βιβλιο και αλλα ισχυουν? Mad

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.285
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.