Sony 3LCD

Reaction score
0
To a11 εχω! Στην τηλεοραση ειναι γραμενο DVB, στο βιβλιο της γραφει για τον ψηφιακο δεκτη, για το πως θα βρεις τα ψηφιακα καναλια, για ψηφιακη αναζητηση καναλιων, αλλα στην πραξη οταν παρεις το τηλεκοντρολ στα χερια και ψαξεις δεν υπαρχει τιποτα απο ολα αυτα! Πηρα τηλεφωνο στην sony, φυσικα δεν ηξεραν τι συμβαινει και μου ειπαν οτι θα το ψαξουν και θα επικοινωνισουν μαζι μου!

Reaction score
5
set up >> digital set up >> ....

Εχετε στο μυαλο σας ομως το γεγονος οτι μιλαμε για ψηφιακη εκπομπη. Αυτο σημαινει 0 και 1...
Κατ επεκταση ή εχω σημα ή οχι.
Δεν ειναι σαν το αναλογικο που μπορει να εχει λιγα χιονακια αλλα να βλεπουμε εικονα.
Εδω ή πιανει καλα ή δεν πιανει καθολου...

Reaction score
0
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΕΝOY ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΚΤΗ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Reaction score
0
Λοιπον βρηκα καποια ακρη στο προβλημα μου! Το βιβλιο της TV στο σημειο που αναφερεται για το ανυπαρκτο μενου (ψηφιακη ρυθμιση DVB)κατω,κατω στην σελιδα γραφει με μικρα γραμματα: ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ DVB ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ DVB! Tις οποιες τις αναφερει και ειναι οι Αγγλια, Γαλλια, Ιταλια, Γερμανια Φινλανδια, Ισπανια και Σουηδια. Οπως καταλαβαινετε αγαπητοι οι τηλεορασιτσες που εισαγονται στην ψωροκωστενα η δεν εχουν καθολου αποκωδικοποιητες η εχουν αλλα δεν υπαρχει το μενου για να τους λειτουργησεις! Και η sony hellas πουθενα, ακομα τηλεφωνο περιμενω!

Reaction score
0
Βρηκα λυση τελικα μονος μου! Ψηφιακος δεκτης υπαρχει και ειναι και καλος! Για να δεις τις ψηφιακες ρυθμισεις πρεπει να κανεις κατι πολυ απλο. Πρεπει να βαλεις στο μενου, στην χωρα αντι για Ελλαδα μια ΑΛΛΗ χωρα η οποια να ειναι dvb, εγω εβαλα την Γαλλια και ως δια μαγειας ειδα στο μενου τις πολυποθητες ρυθμισεις ψηφιακης αναζητησης!

Reaction score
0
Μπραβο Κωστα αυτο ηταν πολυ καλο...........
μολις πριν λιγο συζηταγα με ενα φιλο που θελει να παρει την ιδια τηλεοραση και δεν το αποφασιζε μονο και μονο επειδη του ειχα πει για το προβλημα που δεν ηφισταται ποια.
και να φανταστεις οτι στο καταστημα που πηγε , στην ερωτηση αν εχει ψηφιακο δεκτη του ειπαν οτι για να δει ερτ τα ψηφιακα πρεπει να αγορασει και δεκτη.
Να σαι καλα παντως γιατι δεν θα πηγαινε το μυαλο μου εκει, αν και εδω που ειμαι θα αργησω να δω ψηφιακα καναλια.
δηλαδη βλεπεις Ολυμπιαδα κανονικοτατα?
Απο ποιοτητα τι λεει? ειναι hd?
Και σε ανωτερα!.....................................................

Reaction score
0
ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΔΕΚΤΗ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΝ ΘΕΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΕΧΤ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ(ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΝΟVA)
ΓΕΝΙΚΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΤΑ 1750 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 50 ΙΝΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ!!

Reaction score
0
ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε τις ακριβως διαστασεις της τηλεορασης να δω αν χωραει στο επιπλο !!!!!!! χαχαχαχα Ευχαριστω !!!!!

Reaction score
0
Ξέρει κανείς μαγαζί στην Αθήνα που να την έχει ετοιμοπαράδοτη ή έστω με λογικό χρόνο παράδοσης?

Reaction score
0
Νομιζω οτι ο Κωτσοβολος στο αεροδρομιο την εχει και display και να την παρεις... θελω να δω κα τι διαστασεις εχει για να δω αν χωραει!!!! για παρτους ενα τηλεφωνο .... !!!!

Reaction score
0
Νομιζω οτι ο Κωτσοβολος στο αεροδρομιο την εχει και display και να την παρεις... θελω να δω κα τι διαστασεις εχει για να δω αν χωραει!!!! για παρτους ενα τηλεφωνο .... !!!!

Βάθος (mm)
408.0

Ύψος (mm)
827.0

Πλάτος (mm)
1184.0

Reaction score
0
Λοιπον ο Κωτσοβολος στο Περιστερι την εχει στην Νεα Ερυθραια, Αγια Παρσκευη Και Αεροδρομιο την εχει και ετοιμοπαραδοτη ... Παρτε τον τηλ στο (210) 2891000 10.00 πμ έως 9.00 μμ, Δευτέρα έως Παρασκευή και 10.00 πμ έως 8.00 μμ τα Σάββατα.

mrw

Reaction score
0
Μια 50αρα Sony back projection που εμφανίστηκε στο Mediamarkt (δίπλα σε μια 52αρα Τομσον) έχει καμμία σχέση?

Παντως περίπου 1800 Ε που είχε για 50αρα Σόνυ είναι εντυπωσιακή τιμή...

Reaction score
0
πηγα και την αγορασα σε τιμη ρεκορ 1600 € απλα τους ειπα οτι την βρηκα αλλου τοσο και μου την αφησαν 1600. Εβαλα να δω xvid απο το yamada μου και σας πληροφορω οτι παιζει σαν dvd ... Η εικονα της ειναι εκπληκτικη και ειναι value for money :) Σας την συνιστω ανεπιφυλακτα.. Τα καναλια παιζουν πολυ καλα τα ψηφιακα και τα αναλογικα... Θελω να την συνδεσω και hdmi με το pc.. θα σας πω συντομα :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.198
Members
38.302
Νεότερο μέλος
ggianno88