SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Reaction score
118
Nέα και πληροφορίες για τις εντυπωσιακές τηλεοράσεις οπίσθιας προβολείς της SONY που όλοι μας θαυμάσαμε στις 2 πρόσφατες εκθέσεις. 8)

http://www.sony.gr/view/ShowArticle...&productcategory=/TV+Projector&site=odw_el_GR

Δείτε το βίντεο απο την ιστοσελίδα της sony με επεξήγηση και στα Ελληνικά. 8)

Reaction score
118
Bλέπω κανείς δεν γράφει για τις 2 αυτές τηλεοράσεις οι οποίες μας εντυπωσίασαν τόσο στις 2 εκθέσεις.
Πήγα και την είδα την 55" την Πέμπτη και σύνδεσα την hd camera μου.
Η εικόνα ήταν εντυπωσιακή και έπαθαν πλάκα όσοι βρίσκονταν στο κατάστημα εκείνη την ώρα.

Η λάμπα όταν αυτή χρειαστεί αλλαγή είναι ευτηχώς πολύ οικονομική. 300-350 ευρό για την 55 και 500 ευρό για την 70". Και έχεις αυτομάτως πάλι, νέα τηλεόραση. 8)

Όσο για την τιμή της, 2470 σε 6 άτοκες δόσεις. 8) Θα "χτυπήσουμε" 2 κομμάτια στην οικογένεια.

HV

Reaction score
0
Re: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

To Skroutz εχει χαλια τιμες για αυτη την TV

Reaction score
118
Εγγύηση - διαθεσημότητα είναι 2 θέματα που πρέπει να μας απασχολήσουν για κατάστημα τύπου m.markt. 8)

HV

Reaction score
0
Διαθεσιμη λενε στο PC τους που κοιταξα με το παιδι...Να λενε ψεματα ?
Και παντου δινουν 12 μηνες εγγυηση...Μηπως αυτο σημαινει πως η τηλεοραση ειναι ψιλομουφα ?

Reaction score
0
πως θα τσεκαρω αν στο media markt η τηλεοραση ειναι εισαγωγη ελληνικης αντιπροσωπειας και αναγνωριζεται κανονικα απο ελληνικη sony σε περιπτωση που χρειαστει service ? παντως απ' οτι ξερω η sony επισημα δινει 1 χρονο εγγυηση.

Reaction score
0
Λοιπον ακουστε..
Εκανα την παραγγελια κανονικα στο media markt αλλα δεν ειχε διαθεσιμο κομματι. Ειχαν φερει μονο μια και το δειγμα... Στην επομενη παραλαβη θα ειμαι μεσα.Μου ειπαν οτι η sony αργει μερικες φορες. Υπολογιζουν 15-20 ημερες αλλα μπορει να γινει η εκπληξη και να ερθει και νωριτερα. Θα δειξει.. Ενταξει ετσι κι αλλιως απο το καλοκαιρι ψαχνομαι.. Πιστευω να εχει ερθει μαζι με τον Αγιο Βασιλη εως τις γιορτες.
Δεν εδωσα καθολου προκαταβολη και επελεξα 12 εντοκες δοσεις μεσω δανειου Εμπορικης Τραπεζας. Απο 2222 που ειναι τιμη cash παει 2335 αν θυμαμαι καλα. Περιπου 113 ευρω συνολικη επιβαρυνση με δοση 194 ευρω/μηνα. Με ταυτοτητα και εκκαθαριστικο κανουν την αιτηση δανειου και μαθαινεις αν εγκρινεται ή οχι σε 15 λεπτα περιπου. Το κακο ειναι οτι σου βγαζουν καρτα visa για να πληρωνεις τις δοσεις αλλα μου ειπε η υπευθυνη της τραπεζας οτι επειδη εχω τραπεζικο λογαριασμο στην Εμπορικη μπορω να συνδεσω τις δοσεις με το λογαριασμο μου και να ακυρωσω την καρτα.
Το καλο ειναι πως η εισαγωγη ειναι κανονικα απο Sony Ελλας και σε περιπτωση βλαβης μπορεις να πας απευθειας στη Sony ή στο Μedia Markt.
Αναμονη λοιπον..

Reaction score
83
HV said:
2500 σε 36 δοσεις στα MediaMarkt.
:? :? :?Εμένα σήμερα μου είπαν 2222+162 ευρώ επιπλέον τόκους για 36 μήνες με κάρτα visa και 24 μήνες εγγύηση sony hellas.

Reaction score
5
VIDEOMIX said:
Bλέπω κανείς δεν γράφει για τις 2 αυτές τηλεοράσεις οι οποίες μας εντυπωσίασαν τόσο στις 2 εκθέσεις.
Απλα ο Ακρατοπουλος δεν εχει δει το θεμα ακομα (εχει σεμιναρια, λεει)

CRISS said:
Εμένα σήμερα μου είπαν .......... και 24 μήνες εγγύηση sony hellas.
μλκιες σου ειπαν. 12 μηνες ειναι....

HV said:
Και παντου δινουν 12 μηνες εγγυηση...Μηπως αυτο σημαινει πως η τηλεοραση ειναι ψιλομουφα ?
Ε? Τι εννοεις? η εγγυηση ειναι κατι σταθερο χρονικα και ασχετο με την TV...

harmem said:
πως θα τσεκαρω αν στο media markt η τηλεοραση ειναι εισαγωγη ελληνικης αντιπροσωπειας ....
Θα συνοδευεται απο την επισημη εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπειας.

Παντως για τετοιες συσκευες ακριβες ειναι καλο να αγορασετε ΚΑΙ μια επεκταση εγγυησης (+4 χρονια) της επισημης αντιπροσωπειας

HV

Reaction score
0
Αν ειναι κατι το σταθερο εγω γιατι στην Philips που πηρα πριν 2 χρονια εχω 24 μηνες εγγυηση στο χαρτι της Philips Hellas ??
12 μηνες ειλικρινα δεν εχω ακουσει ποτε σε tv ειδικα με τον νομο της ΕΕ που περασε το 2003-2004 που υποχρεωνει ολες τις εταιρειες για 2 χρονια εγγυηση.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το είδα το θέμα και φυσικά έχω να πω τα καλύτερα για την τηλεόραση αυτή.

Αν δεν ενοχλούν τα 40 εκατοστά βάθος που έχει, 55 ίντζες με λιγότερο από 2500 Ευρώ και τέτοια ποιότητα εικόνας είναι μεγάλη ευκαιρία!

Όσον αφορά στην εγγύηση... δεν ξέρω...

Reaction score
0
Στο sony cender στην Καλλιθέα την είδα και ειναι καταπληκτική
2500 ευρώ και δώρο μια λάμπα.

HV

Reaction score
0
Βασικα 48 ποντοι βαθος , 1.30 πλατος , 90 υψος....
Ειναι γομαρακι για LCD οπισθιας προβολης...
Στο Sony Center μιλησατε για διακανονισμο ?

Reaction score
118
Ααρκ, δώρο μια λάμπα; :shock:

Γιώργο, τι είναι το +4; Πόσο κοστίζει;
Αξίζει λές;
Ευχαριστώ. 8)

Υ.Γ. Πολύ καλό το δάνειο της κάρτας με την ελλάχιστη επιβάρυνση και τελικό ποσό γύρω στα 2400!!! Δέλεαρ μεγάλο. :wink:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.421
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot