SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Επειδή χάλασε αυτή που έχω (Thomson DLP RPTV 50") και ψήνομαι γιά καινούργια όσοι την έχουν αξίζει το κόπο σε σχέση ειδικά με μιά LCD 50-52"?
Με σύνδεση HDMI από υπολογιστή παίζει full screen?
Κάνει overscanning?
Το PS3 πως φαίνεται?
Α. ΝΑΙ
Β. ΟΧΙ
Γ. ???? Ας μας κάνει ένα review κάποιος που έχει δοκιμάσει τον συνδυασμό...

Reaction score
0
Τελικά άλλαξα γνώμη και δεν θα πάρω την Samsung 52" LCD. Είδα στο πλαίσιο την sony 55A και ομολογώ πως μου άρεσε και πως δεν με χαλάει να πληρώσω σχεδόν 2.000 λιγότερα.

Οι κάτοχοι της δηλώνουν ικανοποιημένοι; Υπάρχει κατάστημα που να μπορεί να την αποστείλει άμεσα; (την θέλω άυριο ή το πολύ τη Δευτέρα.) Ολοι την αγόρασαν με επιπλέον λάμπα?

Και κάτι τελευταίο. επειδή με ενδιαφέρει επέκταση της εγγύησης, αυτό γίνεται στο εκάστοτε κατάστημα, ή μόνο μέσω της Sony;

Χίλια ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Reaction score
1
vejitto βλέπω ότι βιάζεσαι , αλλά τον Σεπτέμβριο έρχεται αντικαταστάτης στις 65 ίντσες και τιμή κάτω απο 3000 ευρώ ... Αντέχεις;

Reaction score
0
Λέγε μου τέτοια...την παρήγγειλα ήδη... :(

Την Τρίτη θα την έχω...Το πολύ-πολύ να κάνω ένα Update κατά xmas μεριά...

Χλωμό, αλλά...Τι να κάνουμε που δεν μπορούσα να είμαι όλο το καλοκαίρι χωρίς tv-hd movies-xbox 360 στο νέο σπίτι...

Reaction score
0
Κοίταξα το νέο line up της Sony και έλεγε για 60inches το μεγαλύτερο μοντέλο της.

Επιπλέον μάλλον δεν θα κάνουν κάτω από 3.000 ή πολύ κάτω καθώς το 60αρι μοντέλο στο αμέρικα κάνει 2,899 δολάρια. οπότε εδώ αν δώσουν τις γνωστές..."εξευρωπαϊσμένες" τιμές, δεν το βλέπω καλά.

Ιδωμεν.. :)

Reaction score
118
Απάντηση: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Παιδιά την έχω ακόμη την σούπερ αυτή τηλεόραση,(6 χρόνια σχεδόν) δεν έχω αλλάξει ούτε καν λάμπα. Διαχρονικότατη. Μόνο 3d θα ήθελα αλλα και παραπάνω hdmi εισόδους. :102:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.421
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot