SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Reaction score
0
Θα το ξαναπω αφου κανεις δεν διαβαζει απο την αρχη...

Η 55Α2000 European Model ειναι η ιδια με την 70XBR2 στην αμερικη και φοραει Hdmi 1.3 Ver καθως και Bravia Engine Pro τσιπακι.

Η Αμερικανικη 55Α2000 κυκλοφορει 2 χρονια κοντα και εχει Hdmi 1.2 Ver καθως και Bravia Engine τσιπακι.

Ευχαριστω :)

HV, μακαρι να εχεις δικιο. Εγω παντως παραθετω την απαντηση που πηρα απο τη Sony με e-mail.

"cic-greece" <[email protected]>
Προς:"harmem2001" <[email protected]>

Αγαπητέ πελάτη

Δεν είμαστε σίγουροι εάν λάβατε την απάντηση μας-λογω της μετακόμισης των γραφείων μας είχαμε κάποιες απώλειες-για αυτό το λόγο σας την προωθούμε ξανά .

Η έκδοση HDMI που χρησιμοποιείται είναι 1.2

Reaction score
0
Εκει διαφωνω...Εχω δει 36αρα Sony και το πιξελιαρισμα ηταν τρομερο...Δεν νομιζω πως ο καθοδικος σωληνας μπορει να ανταπεξελθει σε τοσο μεγαλες ιντσες...
τα προβλήματα των ανταγωνιστικών τεχνολογιών (lcd & plasma) δυστυχώς δεν είναι τόσο "μικρά". Απλά αν κλείσεις φώτα και προσπαθήσεις να δείς μια ταινία απλά θα απογοητευτείς. Είναι επιεικώς απαράδεκτες. Ταινία σε σκοτάδι μόνο με CRT & projector(?) μπορείς να απολαύσεις. Με προβολική ???? Οι χρήστες θα μας πουν την γνώμη τους ?

HV

Reaction score
0
Harmem η SONY HELLAS ειναι FTD.... :)
Εν ολιγοις μην ακους οτι λενε..

Γιαννη εγω μιλαω για CRT 36 inch που ειδα τηλεοπτικο προγραμμα και ηταν ΧΑΛΙΑ...Στην 55Α2000 το σημα ειναι ελαχιστα καλυτερο αλλα σε 55 ιντσες :)

Reaction score
0
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!
Ενδιαφέρομαι και εγώ για τις SXRD της Sony, αλλά βλέπω πως μιλάτε μόνο για την KDS-55A2000.
Εγώ ψάχνω την KDS-50A2000 και δεν τη βρίσκω πουθενά στην Ελλάδα.
http://www.nextag.com/KDS_-_50A2000/search-html
Την έχει πετύχει κανένας σε κάποιο e-shop ή μαγαζί? Αυτή στα €1500 θα είναι τρελή ευκαιρία!

HV

Reaction score
0
Την εχουν ΟΛΑ τα Sony Center καπου στα 1300ε....
Την ειδα, ειναι καλη σε DVD Και σε τηλεοπτικο σημα αλλα δεν εχει 1080...

Reaction score
0
Την εχουν ΟΛΑ τα Sony Center καπου στα 1300ε....
Την ειδα, ειναι καλη σε DVD Και σε τηλεοπτικο σημα αλλα δεν εχει 1080...
HV, μηπως ειδες την kdf-50e2000 (1280x720) και οχι την 50a2000(1920x1080)?

H 50a2000 ειναι sxrd 1080p αλλα νομιζω δεν εχει ερθει στην Ελλαδα. Στην Αμερικη παντως υπαρχει κανονικα ονομαζεται 50α2000 και ειναι 1080p

HV

Reaction score
0
Ναι συγνωμη την 50ε2000 λεω.
Το 50Α2000 ειναι αμερικανικο μοντελο και δεν ειναι σαν το 55Α2000.
Το 55Α2000 ειναι σαν το αντιστοιχο 70xbr2 στην αμερικη μονο σε 55 ιντσες.

Reaction score
7
παιδιά πήρα κι εγώ την 55α2000 και είναι άντε γεια.Κλάσεις ανώτερη από lcd flat και plasma.
Μόνο που έχω πρόβλημα στο τραπεζάκι για καλή κάθετη θέαση όταν είσαι ξαπλωμένος πχ.
Τί διαστάσεις προτείνετε?
Πλάτος,βάθος,ύψος?

Reaction score
7
Ρε παιδιά έχω φάει μια συγκεκριμένη αλλά σημαντική ξενέρα με την 55αρα.
Όλα ωραία και καλά, ωραία χρώματα, καλή εικόνα, δεν σκοτεινιάζει από πουθενά, θηρίο οθόνη αλλά ήρθε η στιγμή που έβαλα xbox360 να το απολαύσω.
Οκ.Βάζω το component καλώδιο, κλειδώνει μόνο του σε 1080i.Βάζω pro6 και Gears of War και παθαίνω την πλάκα μου!Μετά δοκιμάζω με το ίδιο καλώδιο να βάλω το πολυπόθητο 1080p!Το βάζω και μου βγάζει γραμμές.Αυτό το ήξερα, ότι δηλαδή δεν παίζει με το component 1080p.Ωραία τότε λέω θα βάλω το vga καλώδιο που έχω για να παίξω 1080p.Το βάζω και τρώω την μεγάλη ξενέρα.Η οθόνη κόβεται και μικραίνει και γίνεται τετράγωνη!Ούτε widescreen ούτε τίποτα!Δεν είναι δυνατόν!Αφήστε που το μενού της τηλεόρασης λέει ότι παίζει στα 1400x1040,άσχετη ανάλυση!Εχω τρελαθει.Παρακαλώ βοηθηστε να βρω τι φταίει.Δεν γίνεται να μην παίζει 1080p από vga καλώδιο...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Re: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Ρε παιδιά έχω φάει μια συγκεκριμένη αλλά σημαντική ξενέρα με την 55αρα.
Όλα ωραία και καλά, ωραία χρώματα, καλή εικόνα, δεν σκοτεινιάζει από πουθενά, θηρίο οθόνη αλλά ήρθε η στιγμή που έβαλα xbox360 να το απολαύσω.
Οκ.Βάζω το component καλώδιο, κλειδώνει μόνο του σε 1080i.Βάζω pro6 και Gears of War και παθαίνω την πλάκα μου!Μετά δοκιμάζω με το ίδιο καλώδιο να βάλω το πολυπόθητο 1080p!Το βάζω και μου βγάζει γραμμές.Αυτό το ήξερα, ότι δηλαδή δεν παίζει με το component 1080p.Ωραία τότε λέω θα βάλω το vga καλώδιο που έχω για να παίξω 1080p.Το βάζω και τρώω την μεγάλη ξενέρα.Η οθόνη κόβεται και μικραίνει και γίνεται τετράγωνη!Ούτε widescreen ούτε τίποτα!Δεν είναι δυνατόν!Αφήστε που το μενού της τηλεόρασης λέει ότι παίζει στα 1400x1040,άσχετη ανάλυση!Εχω τρελαθει.Παρακαλώ βοηθηστε να βρω τι φταίει.Δεν γίνεται να μην παίζει 1080p από vga καλώδιο...
Από αναλογική σύνδεση (όπως vga component) δεν μπορείς να πάρεις 1080p. Μόνο από ψηφιακή σύνδεση (dvi hdmi).

Reaction score
7
Παιδιά θέλω να μου πείτε για κάποιο πρόβλημα που έχω:
Η τηλεόραση είναι τέλεια η 55αρα αλλά όταν βλέπω αναλογικά κανάλια αλλά και NOVA μου κάνει εμφανίζει 3 παράλληλες γραμμές στο πάνελ αχνές που άλλοτε κουνιούνται από πάνω μέχρι κάτω της οθόνης και μετά επιστρέφουν από πάνω και πάλι το ίδιο, είτε μένουν σταθερές.Ειδικά στην ΝΕΤ είναι πολύ έντονο και γίνεται αντιαισθητικό!
Όταν όμως βλέπω dvd ή όταν παίζω xbox360 δεν το κάνει με τίποτα.Ηθελα να ξέρω είναι βλάβη της τηλεόρασης αυτές οι γραμμές ή έτσι λειτουργεί στα καναλια όταν βλέπεις?Γιατί μερικές φορές είναι σπαστικό και φαίνεται πολύ.
Τί να κάνω?Να παρω τηλ από εκεί που την πήρα και να καλέσω τεχνικό?Πείτε please

Reaction score
7
Βρήκα και 2 καμμένα pixel όταν πήγα κοντά στην οθόνη.
Ξέρει κανεις πόσα δικαιολογεί η Sony για βλάβη και αλλαγή?

Reaction score
83

Παιδιά θέλω να μου πείτε για κάποιο πρόβλημα που έχω:
Η τηλεόραση είναι τέλεια η 55αρα αλλά όταν βλέπω αναλογικά κανάλια αλλά και NOVA μου κάνει εμφανίζει 3 παράλληλες γραμμές στο πάνελ αχνές που άλλοτε κουνιούνται από πάνω μέχρι κάτω της οθόνης και μετά επιστρέφουν από πάνω και πάλι το ίδιο, είτε μένουν σταθερές.Ειδικά στην ΝΕΤ είναι πολύ έντονο και γίνεται αντιαισθητικό!
Όταν όμως βλέπω dvd ή όταν παίζω xbox360 δεν το κάνει με τίποτα.Ηθελα να ξέρω είναι βλάβη της τηλεόρασης αυτές οι γραμμές ή έτσι λειτουργεί στα καναλια όταν βλέπεις?Γιατί μερικές φορές είναι σπαστικό και φαίνεται πολύ.
Τί να κάνω?Να παρω τηλ από εκεί που την πήρα και να καλέσω τεχνικό?Πείτε please
Ισως είναι θέμα τηλεοπτικού σήματος από την κεραία στα αναλογικά επίγεια κανάλια. Για την NOVA δεν μπορώ να σου πώ.Καλύτερα πάρε το servis να σου πούνε σίγουρα.

Reaction score
5
Για το πρωτο που λες οφειλεται στο τηλεοπτικο σημα που λαμβανει απο τις κεραιες και οφειλεται σε παρεμβολες κλπ.... παρα το οτι το Νοβα το εχεις συνδεμμενο σε καποια εισοδο.

Οσο για το πιξελ συμφωνα με τις οδηγιες χρησης το 99,99% θα ειναι λειτουργικο και σωστο, αλλα υπαρχει περιπτωση ενα 0,01% να ειναι κολλημενο ή ανενεργο, αλλα δεν αποτελει βλαβη και ειναι εντος προδιαγραφων του Lcd.
Αν κανεις την πραξη το ποσοστο των πιξελ ειναι πολυ μεγαλο, αλλα στην ουσια οπως οι περισσοτερς εταιρειες δικαιολογουν μεχρι -γενικα- 7 πιξελ μη λειτουργικα.

και φυσικα σαν καταναλωτες αυτης της τεχνολογιας ειναι καλο μιας και γνωριζουμε αυτη την πιθανοτητα να την αποδεχομαστε κιολας....

Reaction score
7
Δηλαδή δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τις παρεμβολές?
Μια ζωή θα βλέπω γραμμές στα κανάλια?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Ισως είναι θέμα τηλεοπτικού σήματος από την κεραία στα αναλογικά επίγεια κανάλια. Για την NOVA δεν μπορώ να σου πώ.Καλύτερα πάρε το servis να σου πούνε σίγουρα.

Και εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο να το κάνει από την NOVA... Πάρε ένα τηλέφωνο το service...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.421
Members
38.315
Νεότερο μέλος
chr85sot