SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

idf

Reaction score
0
Στο plaisio την δίνουν με μια extra λάμπα αντικατάστασης...
Γι αυτό κια η διαφορά τιμής, νομίζω...

Reaction score
0
Η διαφορα δεν προκυπτει απο τη λαμπα γιατι η εξτρα λαμπα βρισκεται εντος της συσκευασιας της 70αρας. Απο οπου και αν αγορασει καποιος την 70αρα θα εχει και μια εξτρα λαμπα. Παντως η διαφορα ειναι τεραστια...

Reaction score
0
Γνωρίζεται κανένα site να της έχει review?
Από μαύρο πως πάει? Είναι αντισίτοίχως καλή με τις crt?
Από φωτεινότητα? Στις παλαιές rear projection tv με δυσκολία διακρίνονταν η εικόνα τους την ημέρα!
Το πρόβλημα είναι πως και να τις δείς σε κάποιο μαγαζί δεν είναι αρκετό για να δημιουργήσεις σωστή άποψη (ιδικά για τις σκοτεινές σκηνές που lcd & πλασμα υποφαίρουν), ούτε και οι απόψεις των πωλητών, οι χρήστες είναι οι πιο αρμόδιοι για να μας μεταφέρουν σωστή άποψη και να "σώσουν" πολλούς από εμάς από μια λάθος επιλογη.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Την ξαναείδα την 70άρα στο πλαίσιο στην Κηφισιά σήμερα και πάλι με εντυπωσίασε...

Όσο για μαύρο έχει... πάρα πολύ!!!

Άλλωστε η τεχνολογία Sxrd φημίζεται για το πάρα πολύ καλό μαύρο που έχει...

Reaction score
83
Απάντηση: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Οσοι την αγόρασαν θα μας πούν περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη Tv? Θα ανεβάσουν καμιά φωτό να την δούμε πως παίζει και με Sd ΚΑΙ με Hd σήμα??????????????????????????????????/

HV

Reaction score
0
Μια , δυο φωτογραφιες δεν ειναι ικανες για να δειξουν την ποιοτητα αλλα θα ανεβασω αργοτερα

Reaction score
0
Ειχα πει παλιοτερα πως φοραει hdmi version 1.3 πληρως συμβατη με playstation3. Στο sony.com - support της 55a2000 μπορειτε να κανετε chat με καποιον υπαλληλο και να ρωτησετε οτιδηποτε θελετε για το μοντελο. Αυτο εκανα και εγω και μου ειπε για το 1,3. Στη συνεχεια μιλησα με sony hellas και μου ειπαν τα ιδια.

Aυτα που ειπα παραπανω εγιναν ετσι οπως τα εγραψα. Επικοινωνησα τελος Νοεμβριου-αρχες Δεκεμβριου 2006 με sony.com (online chat) και μετα τηλεφωνικα με sony-hellas και μου ειπαν και οι 2 για hdmi εκδοση 1,3. Ειχα στειλει mail και στο [email protected] στις 3/12 που ρωτουσα το ιδιο πραγμα. Ελαβα απαντηση 18/01/2007 με καθυστερηση λογω μετακομισης οπως μου ειπαν και με ενημερωνουν πως η hdmi εκδοση ειναι η 1,2 !!!!!
Οταν επισκεφτηκα το sony.com δεν εψαξα καθολου για hdmi version γιατι βρηκα το online chat και ρωτησα online εκεινη τη στιγμη. Σημερα ομως που ελαβα το mail για εκδοση 1,2 αρχισα να ψαχνω στη βαση δεδομενων του sony.com οπου ανακαλυψα οτι οντως δεν ειναι version 1.3 !!!!
Kανω copy-paste...

This television was manufactured before the development of the HDMI 1.3 specification. Although it cannot take advantage of the improvements offered by HDMI 1.3, the television can be connected and used with a product that utilizes the HDMI 1.3 specification.

Το συμπερασμα ειναι πως ενας Αμερικανος και ενας Ελληνας υπαλληλος μου ειπαν μ***$$$$ για το 1,3.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Στην Αμερική ίσως είναι 1,3...
κ.Ακρατοπουλε κανω copy paste αλλη μια φορα το πληρες κειμενο απο τη βαση δεδομενων του sony.com μηπως εσεις ή καποιος αλλος βγαλει καποιο συμπερασμα.

What is the HDMI 1.3 specification and is it compatible with the television?

The HDMI 1.3 specification offers additional features over previous versions of HDMI. Some of these additional features include:

* Higher speed: Bandwidth is increased from 165 Mhz to 340 MHz to support the demands of future high-definition display devices.
* Deep color: Supports 30-bit, 36-bit and 48-bit color depths.
* Broader color space: Supports more colors to allow high-definition televisions to reproduce images more accurately.
* Lip Sync: Provides automatic audio/video synching capability.

This television was manufactured before the development of the HDMI 1.3 specification. Although it cannot take advantage of the improvements offered by HDMI 1.3, the television can be connected and used with a product that utilizes the HDMI 1.3 specification.

Tι ακριβως εννοει? Λεει οτι η 55α2000 δεν εχει τα πλεονκτηματα του 1,3 αλλα μπορει να συνδεθει με συσκευη που εχει 1,3 ? Αυτο ετσι κι αλλιως συμβαινει διοτι οποιαδηποτε νεοτερη εκδοση του hdmi ειναι συμβατη με συσκευη που φοραει παλαιοτερη εκδοση οσον αφορα το να εχει καποιος εικονα. Το θεμα ειναι οτι τα πλεονεκτηματα του 1,3 δε θα τα εχει οταν συνδεσoυμε το ps3 που εχει 1,3.

Παντως αυτο το κειμενο βρισκεται στη βαση δεδομενων του Αμερικανικου site αλλα οταν εκανα chat με Αμερικανο υπαλληλο μου ειπε 1,3. Χθες το βραδυ εκανα παλι chat με καποιον αλλο υπαλληλο στην Αμερικη και μου εκανε paste το παραπανω κειμενο που το ειχα βρει ετσι κι αλλιως νωριτερα στη βαση δεδομενων.
Τελικα φαινεται οτι και στην Αμερικη υπαρχουν προβλημα οσον αφορα τις πληροφοριες που δινουν στους πελατες καποιοι υπαλληλοι και τελικα δε συμβαινει μονο στην Ελλαδα αυτο.
Για την Ελληνικη sony τι να πω? Εγω ο ιδιος πηρα τηλεφωνο και αμεσως χωρις δισταγμο ο υπαλληλος μου ειπε οτι εχει 1,3 εκδοση..

Reaction score
7
Παιδιά σας παρακαλώ πείτε μου γιατί θα σκάσω.Θέλω να πάρω την 55αρα αλλά πείτε μου αν η γωνία θέασης είναι καλή και αν σκοτεινιάζει αν βλέπεις από πλάγια,κι αν όταν έχει αντηλιά δεν βλέπεις τίτποτα.Please πείτε...

HV

Reaction score
0
Θα το ξαναπω αφου κανεις δεν διαβαζει απο την αρχη...

Η 55Α2000 European Model ειναι η ιδια με την 70XBR2 στην αμερικη και φοραει Hdmi 1.3 Ver καθως και Bravia Engine Pro τσιπακι.

Η Αμερικανικη 55Α2000 κυκλοφορει 2 χρονια κοντα και εχει Hdmi 1.2 Ver καθως και Bravia Engine τσιπακι.

Ευχαριστω :)

Reaction score
0
Παιδιά σας παρακαλώ πείτε μου γιατί θα σκάσω.Θέλω να πάρω την 55αρα αλλά πείτε μου αν η γωνία θέασης είναι καλή και αν σκοτεινιάζει αν βλέπεις από πλάγια,κι αν όταν έχει αντηλιά δεν βλέπεις τίτποτα.Please πείτε...
πάντος από plasma ή lcd, δύσκολο να είναι χειρότερη.
Το θέμα είναι αν συγκρίνεται με καλή CRT .
μόνο οι χρήστες θα μας πουν .....

HV

Reaction score
0
Μα οι Crt απο οσο ξερω εγω δεν ειχαν ποτε προβλημα γωνιας θεασης......
100 μοιρες ειναι μια χαρα η τηλεοραση , μετα αρχιζει και χανει.

Reaction score
0
Μα οι Crt απο οσο ξερω εγω δεν ειχαν ποτε προβλημα γωνιας θεασης......
100 μοιρες ειναι μια χαρα η τηλεοραση , μετα αρχιζει και χανει.
Οι CRT είναι οι καλύτερες τηλεοράσεις που κυκλοφορούν,.... μακράν.
Να βγαίναν και σε περισσότερες ίντσες .......

HV

Reaction score
0
Εκει διαφωνω...Εχω δει 36αρα Sony και το πιξελιαρισμα ηταν τρομερο...Δεν νομιζω πως ο καθοδικος σωληνας μπορει να ανταπεξελθει σε τοσο μεγαλες ιντσες...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Re: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

100 μοίρες για ποια θέση μιλάμε?Πόσο πλάγια είναι 100 μοίρες?
130 μοίρες πλάγια που έχει η συγκεκριμένη προβολική σημαίνει 65 μοίρες γωνία σε κάθε πλευρά...

Πήγαινε να την δεις στο Πλαίσιο στην Κηφισιά να καταλάβεις μέχρι πιο σημείο πλάγια μπορείς να δεις σωστά...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.446
Members
38.317
Νεότερο μέλος
gap