harmem said:Σ'αυτο εχεις απολυτο δικιο.. Αλλες φορες μου εχει τυχει να το σηκωσουν αμεσως (χθες για παραδειγμα) και αλλες φορες δεν το σηκωνουν ΠΟΤΕ...VIDEOMIX said:Έχουμε να κάνουμε με την "Αχίλειο πτέρνα" της έρευνάς μας. Το κατάστημα του Περιστερίου είναι το μόνο που δεν μιλήσαμε μαζί του διοτι εκνευριστηκά δεν σηκώνουν το τηλέφωνο όσο κι αν προσπαθήσαμε, λες και παίρνω τηλέφωνο σε δημόσια υπηρεσία.
Παντως οι συγκεκριμενες πληροφοριες σου απο τα αλλα καταστηματα ισως μου ειναι χρησιμες και θα εξηγησω το λογο. Εκανα την παραγγελια 20/11 απο Περιστερι. Μου ειχαν πει τοτε οτι θα καθυστερησει λιγο και θυμαμαι χαρακτηριστικα που οταν επρεπε να συμπληρωσουν το πεδιο "Χρονος Παραδοσης" ειπε ο ενας στον αλλο.. "Βαλε καμια 15αρια μερες να ειμαστε σιγουροι." και εβαλαν 5/12. Τοτε μου ειχε πει ο υπαλληλος πως η εισαγωγη ειναι απο Ελληνικη Sony αλλα απο αλλη πηγη τωρα εμαθα οτι η συγκεκριμενη αλυσιδα δεν κανει εισαγωγη απο sony hellas αλλα απευθειας απο sony ευρωπης διοτι κανει μαζικες παραγγελιες για ολα τα καταστηματα της σε Ελλαδα και Γερμανια.Ισως αυτη ειναι η απαντηση στο γιατι κοστιζει 300 ευρω λιγοτερα απο τα αλλα καταστηματα. Για εγγυηση βεβαια δεν υπαρχει προβλημα.Η sony hellas την αναγνωριζει κανονικα. Αν συνδιασουμε το γεγονος οτι στην Ελλαδα υπαρχει μονο στο Περιστερι και στα αλλα θα ερθει μετα τις 28/12 μαλλον σημαινει πως εχουν φερει ενα δειγμα στο Περιστερι και θα ερθουν μαζικα για ολα τα καταστηματα τελος του μηνα μαζι ισως με τις παραγγελιες απο Περιστερι. Αρα ειμαι αναγκασμενος να περιμενω εως τελος του μηνα.
Εγω παντως επειδη εχω το χαρτι στα χερια μου που λεει --παραδοση 5/12-- εκανα χθες καποια τηλεφωνα στο Ινστιτουτο Καταναλωτη και αν απο Δευτερα δεν δω φως στην παραλαβη θα δω τι θα κανω. Ισως προχωρησω σε εγγραφη καταγγελια οπως μου ειπαν και θα ασχοληθουν αυτοι. Δεν ξερω ομως ποσο συμφερει να ακυρωσω την παραγγελια και να την παρω 300 ευρω πανω απο το να περιμενω εστω και εως τελος του μηνα με κλεισμενη τιμη 2222. Μαλλον για 300 ευρω κατω αξιζει η αναμονη.
Most visitors online was 2882 , on 21 Feb 2025