Most visitors online was 2871 , on 19 Feb 2025
Aυτο το εχω σκεφτει και εγω καποιες φορες και σκεφτομαι πως μπορει οι πραγματικες ωρες να ειναι λιγοτερες απο 8000. Παντως η sony δινει 8000 μονο στις τελευταιες προβολικες sxrd τεχνολογιας ενω στα προηγουμενα μοντελα(οπως στην 50'' 1366χ768) δινει 3000.B said:Μια ερωτηση τωρα, απο την εμπειρια σας με RPTVs , οι 8.000 ωρες που λεει η sony οτι κραταει η λαμπα, ισχυουν ή ειναι υπερβολη? (κρινοντας και απο τους projectors που η λαμπα κραταει 3-4.000 ωρες)
To supportplus ειναι επεκταση εγγυησης για 4 χρονια ακομα και εχεις περιθωριο μεσα σε 1 χρονο απο την αγορα της τηλ. σου να κανεις την επεκταση δινοντας κοντα στα 300Ε.VIDEOMIX said:Ααρκ, δώρο μια λάμπα; :shock:
Γιώργο, τι είναι το +4; Πόσο κοστίζει;
Αξίζει λές;
Ευχαριστώ. 8)
Υ.Γ. Πολύ καλό το δάνειο της κάρτας με την ελλάχιστη επιβάρυνση και τελικό ποσό γύρω στα 2400!!! Δέλεαρ μεγάλο.![]()
φθορά με τον χρόνο σε "κατάσταση ακινησίας" δεν θα έχεις. Μόνο πρόβλημα πιθανό αλλά και πάλι όχι κάτι να σε κάνει να ανησυχείς είναι η συσσώρευση σκόνης.HV said:Εγω απο την αλλη ανησυχω μηπως η λαμπα φθειρεται και με τον χρονο γιατι πανω απο 3 ωρες την ημερα δεν θα ειναι ανοιχτη η τηλεοραση.
Επειδή έχεις αγοράσει πολύ πρόσφατα το προηγούμενο μοντέλο θα σου έλεγα να το χαρείς ακόμα μέχρι να γεμίσουμε 1080i δορυφορικά προγράμματα ή να κυκλοφορήσουν τα blu-ray και hd-dvd...panosminas said:Καλημερα φιλοι θα ηθελα αν ειναι δυνατον καποια απαντηση απο καποιον γνωστη σχετικα με το παρακατω θεμα.
Εχω στην κατοχη μου εδω και καποιους μηνες το αμεσως προηγουμενο μοντελο της προβολικης τηλεορασης μαρκας SONY 50 SX300 και αγορασα και τον HUMAX 2000 για να απολαυσω και εγω την περιφημη ποιοτητα της HDTV ! Η αναλυση που βλεπω τα hd προγραμματα ειναι 1280 Χ 768 720 p και νομιζω οτι ειναι σωστη γιατι τα hd προγραμματα ειναι 1080 ι και οχι 1080 p διορθωστε με αν κανω λαθος. Εχω λοιπον το παρακατω δηλημα βλεποντας την καινουργια προβολικη τηλεοραση της sony και βλεποντας οτι ειναι ful hd [1080p] θελω να μου πειτε αν αξιζει τον κοπο και το χρημα να την αγορασω και αν η διαφορα στην εικονα ειναι τοσο μεγαλη που να αξιζει τον κοπο? μιλαω παντα για σημα απο δορυφορικο δεκτη hd και με την hdmi εισοδο αλλα και γιατι οχι απο την καινουργια γενια μηχανηματων που θα παραγουν καθαρο σημα 1080 p Σας ευχαριστω και περιμενω απαντησεις για το αν αξιζει.:?