SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

HV

Reaction score
0
Re: SONY BRAVIA LCD τεχνολογίας SXRD A55" - R70" Full HD1080

Βασικα δεν θα την παρω για 3 λογους.

1) Εχει καποια προβληματα και δεν εχω ορεξη να ασχολουμαι με λαμπες και βλακειουλες.
2) Το επομενο και καλυτερο μοντελο KDS-60XBR2 αναμενεται απο αρχες του χρονου στην Ελλαδα απο την SONY και με 200ευρω παραπανω απο την τωρινη τιμη της 55Α2000.
3) Μετα απο συζητηση με 3 Αντιπροσωπειες εμαθα πως απο τις αρχες του χρονου ολες οι εταιρειες αρχιζουν FULL HD PANEL PRODUCTION στο μεγιστο των δυνατοτητων τους που εν ολιγοις σημαινει ενα πεσιμο της ταξεως του 20-30% στις τιμες των LCD 1080p οθονων. Συγκεκριμενα η SHARP 46XD1E ( Η το μοντελο που θα την αντικαταστησει ) Προβλεπεται να κοστιζει τον Μαρτιο γυρω στα 2.500ε και η SONY KDL-46X2000 ( Η το μοντελο που θα την αντικαταστησει ) γυρω στα 3.000ε.

Εν ολιγοις θα περιμενω εφοσον προτιμω να αγορασω μια LCD απο μια οπισθιας προβολης :)

Reaction score
0
1. Ετσι κι αλλιως οποια προβολικη και να παρεις θα εχει αλλαγη λαμπας..
2. Αφου εσυ ειχες προβλημα να ταιριαξεις στο χωρο σου την 55αρα πως θα βαλεις την 60αρα?
3. Οσο και να πεσουν οι τιμες νομιζω δυσκολα θα αγορασεις αμεσα lcd 1080p 55'' μ' αυτα τα χρηματα.Αργοτερα μπορει..

Εγω παντως ακομη περιμενω να την παραλαβω.... :?

HV

Reaction score
0
Μα δεν θελω 55 ιντσων...Θα στραβωθω...
Η καλυτερη λυση ειναι 42 η 46 ιντσων...
Εβαλα διπλα διπλα την 55Α2000 και την 46Χ2000 και η δευτερη ειχε σαφως καλυτερη εικονα οποτε γιατι να παρω οπισθιας προβολης ?
Και αν πας σε ξενα site θα δεις πως η 55Α2000 εχει προβληματα με πρασινα ειδωλα κτλ κτλ κτλ.

Reaction score
0
HV said:
Και αν πας σε ξενα site θα δεις πως η 55Α2000 εχει προβληματα με πρασινα ειδωλα κτλ κτλ κτλ.
Θα τα βλεπω ολα πρασινα δηλαδη? :o Ε, τοτε θα την σπασω γιατι ειμαι κωλογαυρος... :lol:

HV

Reaction score
0
Οχι ρε αλλα αποτι βλεπω ενοχλει πολλους...
Τεσπα θα δω τι θα κανω γιατι παω να τρελαθω.
Εσυ ποτε την παραλαμβανεις ?

Reaction score
0
HV said:
Οχι ρε αλλα αποτι βλεπω ενοχλει πολλους...
Τεσπα θα δω τι θα κανω γιατι παω να τρελαθω.
Εσυ ποτε την παραλαμβανεις ?
Αγνωστο.. Ελπιζω μεχρι τελος της αλλης εβδομαδας να εχω παραλαβει..

Reaction score
0
Πως βλεπετε αυτη τη SONY (55'') σε σχεση με την αντιστοιχη JVC HD-ILA 56''; Μηπως προλαβε να την παρει κανενας; Εντυπωσεις;

Reaction score
0
HV said:
Εβαλα διπλα διπλα την 55Α2000 και την 46Χ2000 και η δευτερη ειχε σαφως καλυτερη εικονα οποτε γιατι να παρω οπισθιας προβολης ?
Μαζι σου για τη λαμπα και τα σχετικα, και τα προβληματα κλπ κλπ, αλλα το παραπανω το βλεπω κομματακι δυσκολο...εκτος αν εβλεπες τηλεοπτικο σημα, εκει ολα παιζονται και ειδικα με τις πιο πολλες ιντσες της 55" ακομα χειροτερα. Αλλα σε καλο υλικο, απλα SXRD > LCD . Απλα τεχνολογια και εξελιξη.... LCD -> LCOS (sxrd).

HV

Reaction score
0
Τηλεοπτικο επαιζαν...
Τελικα εμαθα πως η 55Α2000 ειναι το ιδιο μοντελο με την 60XBR2 ( Με μονη διαφορα τις ιντσες ) οποτε με βλεπω να την χτυπαω και εγω αυτη.

USA 55a2000 ( Sony Bravia v1.0 )
USA 60XBR2 ( Sony Bravia Pro v2.5 )

EU 55a2000 ( Sony Bravia Pro v2.5 )

Reaction score
83
HV said:
Τηλεοπτικο επαιζαν...
Τελικα εμαθα πως η 55Α2000 ειναι το ιδιο μοντελο με την 60XBR2 ( Με μονη διαφορα τις ιντσες ) οποτε με βλεπω να την χτυπαω και εγω αυτη.

USA 55a2000 ( Sony Bravia v1.0 )
USA 60XBR2 ( Sony Bravia Pro v2.5 )

EU 55a2000 ( Sony Bravia Pro v2.5 )
:? :?Ποιός σου έδωσε την πληροφορία για την έκδοση που έρχεται στην Ευρώπη???Είναι σίγουρω ότι είναι αυτή??? Σε ρωτώ γιατί ενδιαφέρομαι να την αγωράσω κι εγώ. Και αν είναι στις αρχές του χρόνου να έρθει κάποια άλλη βέρσιον θα την φάμε αυτή στο κεφάλι και θα έχω παίξει και μπουνιές με την σύζυγο γαι το μέγεθός της.

HV

Reaction score
0
Στην αρχη το εμαθα απο ενα αντιστοιχο Forum της αγγλιας.
Σημερα το εμαθα επισημα απο Sony Ευρωπης και Sony Hellas.

Μαρεσει να διπλοτσεκαρω τα πραγματα :)

Reaction score
83
:? :?Τελικά την πήρε κάποιος για να μας πει πως παίζει στο σπίτι μετά από τις προσωπικές του ρυθμίσεις και όχι αυτές των καταστημάτων????????

Reaction score
0
Παιδια εγω παντως την εκλεισα τωρα οταν θα ερθει θα σας πω τις εντυπωσεις μου!!!! Μαλλον για Παρασκευη με βλεπω!!!! 8)

Reaction score
118
B said:
HV said:
Μαζι σου για τη λαμπα και τα σχετικα, και τα προβληματα κλπ κλπ, αλλα το παραπανω το βλεπω κομματακι δυσκολο...εκτος αν εβλεπες τηλεοπτικο σημα, εκει ολα παιζονται και ειδικα με τις πιο πολλες ιντσες της 55" ακομα χειροτερα. Αλλα σε καλο υλικο, απλα SXRD > LCD . Απλα τεχνολογια και εξελιξη.... LCD -> LCOS (sxrd).
Συμφωνώ.
Και εγώ που την είδα, μου φάνηκε η εικόνα της πολύ καλύτερη απο οποιαδίποτε lcd-plasma έχω δεί έως σήμερα.

Reaction score
118
Βρε παιδιά, πήρε ο αδελφός μου τηλέφωνο σε όλα τα καταστήματα media markt και τον διαβεβαίωσαν όλοι πως ποτέ δεν έχουν φέρει αυτό το μοντέλο που συζητάμε. Μετά τις 28 του μήνα την περιμένουν. Προς το παρόν δεν υπάρχει καν κωδικός του προιόντος. Μια 50άρα έχουν. Άσχετη. Επομένως, ας προσέχουμε λίγο πρωτού μιλήσουμε για χαμηλές τιμές και άλλες πληροφορίες για καταστήματα.

Reaction score
0
VIDEOMIX said:
Βρε παιδιά, πήρε ο αδελφός μου τηλέφωνο σε όλα τα καταστήματα media markt και τον διαβεβαίωσαν όλοι πως ποτέ δεν έχουν φέρει αυτό το μοντέλο που συζητάμε. Μετά τις 28 του μήνα την περιμένουν. Προς το παρόν δεν υπάρχει καν κωδικός του προιόντος. Μια 50άρα έχουν. Άσχετη. Επομένως, ας προσέχουμε λίγο πρωτού μιλήσουμε για χαμηλές τιμές και άλλες πληροφορίες για καταστήματα.
VIDEOMIX Δ Ε Ν ισχυει αυτο που λες. Η τηλεοραση υπαρχει ως δειγμα στο media markt Περιστεριου.Αν πας εκει θα τη δεις με τα ματια σου. Την εχω παραγγειλει αρκετες ημερες τωρα και μου ειχαν πει οτι θα αργησει λιγο. Εχω μπροστα μου το χαρτι της παραγγελιας. Ο κωδικος της τηλεορασης ειναι ... 1039956 SONY KDS 55 A 2000 2222 ΕΥΡΩ. Δεν ξερω τι γινεται στα αλλα καταστηματα της media markt αλλα στο Περιστερι υπαρχει στο ραφι, με καρτελακι,τιμη και κωδικο παραγγελιας.

**Επισης εντελως πληροφοριακα δεν ξερω αν ειχε αναφερθει πριν, η συγκεκριμενη τηλεοραση "φοραει " hdmi version 1.3

Reaction score
118
Έχουμε να κάνουμε με την "Αχίλειο πτέρνα" της έρευνάς μας. Το κατάστημα του Περιστερίου είναι το μόνο που δεν μιλήσαμε μαζί του διοτι εκνευριστηκά δεν σηκώνουν το τηλέφωνο όσο κι αν προσπαθήσαμε, λες και παίρνω τηλέφωνο σε δημόσια υπηρεσία.

Reaction score
0
VIDEOMIX said:
Έχουμε να κάνουμε με την "Αχίλειο πτέρνα" της έρευνάς μας. Το κατάστημα του Περιστερίου είναι το μόνο που δεν μιλήσαμε μαζί του διοτι εκνευριστηκά δεν σηκώνουν το τηλέφωνο όσο κι αν προσπαθήσαμε, λες και παίρνω τηλέφωνο σε δημόσια υπηρεσία.
Σ'αυτο εχεις απολυτο δικιο.. Αλλες φορες μου εχει τυχει να το σηκωσουν αμεσως (χθες για παραδειγμα) και αλλες φορες δεν το σηκωνουν ΠΟΤΕ...
Παντως οι συγκεκριμενες πληροφοριες σου απο τα αλλα καταστηματα ισως μου ειναι χρησιμες και θα εξηγησω το λογο. Εκανα την παραγγελια 20/11 απο Περιστερι. Μου ειχαν πει τοτε οτι θα καθυστερησει λιγο και θυμαμαι χαρακτηριστικα που οταν επρεπε να συμπληρωσουν το πεδιο "Χρονος Παραδοσης" ειπε ο ενας στον αλλο.. "Βαλε καμια 15αρια μερες να ειμαστε σιγουροι." και εβαλαν 5/12. Τοτε μου ειχε πει ο υπαλληλος πως η εισαγωγη ειναι απο Ελληνικη Sony αλλα απο αλλη πηγη τωρα εμαθα οτι η συγκεκριμενη αλυσιδα δεν κανει εισαγωγη απο sony hellas αλλα απευθειας απο sony ευρωπης διοτι κανει μαζικες παραγγελιες για ολα τα καταστηματα της σε Ελλαδα και Γερμανια.Ισως αυτη ειναι η απαντηση στο γιατι κοστιζει 300 ευρω λιγοτερα απο τα αλλα καταστηματα. Για εγγυηση βεβαια δεν υπαρχει προβλημα.Η sony hellas την αναγνωριζει κανονικα. Αν συνδιασουμε το γεγονος οτι στην Ελλαδα υπαρχει μονο στο Περιστερι και στα αλλα θα ερθει μετα τις 28/12 μαλλον σημαινει πως εχουν φερει ενα δειγμα στο Περιστερι και θα ερθουν μαζικα για ολα τα καταστηματα τελος του μηνα μαζι ισως με τις παραγγελιες απο Περιστερι. Αρα ειμαι αναγκασμενος να περιμενω εως τελος του μηνα.
Εγω παντως επειδη εχω το χαρτι στα χερια μου που λεει --παραδοση 5/12-- εκανα χθες καποια τηλεφωνα στο Ινστιτουτο Καταναλωτη και αν απο Δευτερα δεν δω φως στην παραλαβη θα δω τι θα κανω. Ισως προχωρησω σε εγγραφη καταγγελια οπως μου ειπαν και θα ασχοληθουν αυτοι. Δεν ξερω ομως ποσο συμφερει να ακυρωσω την παραγγελια και να την παρω 300 ευρω πανω απο το να περιμενω εστω και εως τελος του μηνα με κλεισμενη τιμη 2222. Μαλλον για 300 ευρω κατω αξιζει η αναμονη.

Reaction score
11

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.454
Members
38.323
Νεότερο μέλος
Sotimο