Most visitors online was 2871 , on 19 Feb 2025
Οκ το διόρθωσα το πρόβλημα ευχαριστώ.
Πάντως παιδιά όταν βλέπεις ταινία σε αυτή την 55αρα είναι απόλαυση.
Κι όλα αυτά που ακούω για γωνία θέασης σκοτεινιάσματα και χτυπάνε φώτα από πίσω και δεν βλέπεις είναι παραμύθια.
Εγώ βλέπω και από γωνία και πέφτει φως από παραθυράκι κουζίνας από πίσω και πάλι βλέπω μια χαρά...
SXRD μαγεία...
To μηνυμα σου το διαβασα πριν απο 2' και απαντησα. Οσο αναφορα το θεμα του pc σου θυμιζω οτι ειχες πει πως συνδεσες το pc με hdmi χωρις προβλημα αλλα επειδη ησουν επιφυλακτικος το αφησες για περιπου 15-20'. Τωρα ρωτησα το φιλο επειδη εγραψε πως ειδε ταινια αρα το αφησε συνδεδεμενο περισσοτερο χρονο.Δλδ εγω που την συνδεσα πρωτος και σου ειπα πως δεν εχει προβλημα τι ειμαι ?
Σας εστειλα ενα MSG , το λαβατε και με γραψατε και οι 2 ?![]()
Απ'οσο εχω διαβασει στα αμερικανικα φορουμ δεν υπαρχει τροπος, ειναι μεσα στις προδιαγραφες και το επιβεβαιωσε η Σονυ.Eγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο μεχρι τωρα πολυ καλη σαν tv και απο pc ok ολα καλα. Το μοναδικο που δεν εχω καταφερει ακομα ειναι να μην εχω το μικρο καδρο σε συνδεση απο pc, με dvi ,προσπαθω με power strip αλλα δεν τα εχω καταφερει .Χωρις να εχω και πολλες γνωσεις ουτε pixel ,ουτε προβλημα γεωμετριας εχω να αναφερω.