Sony DVP-NS92V

Reaction score
0
Συγνώμη άλλα μάλλον δεν ήμουν σαφής.

Το ότι διαβάζει srt to γνωρίζω. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν έχει φορτωμένη την codepage 1253 την Ελληνική δηλαδή.

Reaction score
5
Αντιγραφω και το υπολοιπο :? :oops:

Switching the Display Font on the DVD Player

1. Press DISPLAY on the remote to turn off the Control Menu Display (Magic Pad).
2. Press SUBTITLE to turn on the subtitles.
3. Press SUBTITLE repeatedly to switch to the desired font.
The font changes with each press.

The following fonts for external subtitles will be recognised

CP1250: Albanian, Bosnian, Croatian, Czech, English, German, Hungarian, Icelandic, Irish, Polish, Romanian, Slovak, Slovenian
CP1251: Bulgarian, Belarusian, English, Macedonian, Moldavian, Russian, Serbian, Ukrainian
CP1253: Greek
CP1254: Albanian, Danish, Dutch, English, Estonian, Finnish, French, Gaelic, German, Italian, Kurdish (Latin), Norwegian, Portuguese, Spanish, Swedish, Turkish

Notes
If SUBTITLE is pressed when the subtitles are not compatible for playback on this DVD Player, a message appears indicating that no subtitle is recorded. Even if no such message appears, subtitles may still be unplayable.

No subtitles will appear while the Control Menu is turned on. Some subtitles may not display even if they are in a file with the extension ".srt," ".smi," ".sub," ".ass," ".ssa," or ".txt."

When the subtitles are displayed, there is a chance that sound and picture may be disrupted. Up to three lines of subtitles can be displayed. The maximum number of characters per line is 54.

Unicode fonts are not supported.

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ που έκανες τον κόπο να κάνεις copy-paste δύο φορές τα χαρακτηριστικά του player...

Πείστηκα και εγώ ο άπιστος θωμάς ότι "βλέπει" ελληνικούς υπότιτλους....

Reaction score
911
Παιδια περασε κανεις το firmware αυτο και αν ναι αλλαξε τιποτα αλλο εκτος του DIVX?

Reaction score
5
Δε νομιζω οτι αλλαζει κατι αλλο εκτος απο το DivX.

Οποιος το κανει region free, θα του κανω δωρο μια φωτογραφια μου με την υπογρφη μου (αυτογραφο, δηλαδη)

Reaction score
0
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Δε νομιζω οτι αλλαζει κατι αλλο εκτος απο το DivX.

Οποιος το κανει region free, θα του κανω δωρο μια φωτογραφια μου με την υπογρφη μου (αυτογραφο, δηλαδη)
Αυτό το τρυκ παίζει σχεδόν σε όλα τα Sony. Θέλει laptop με IRDA, κάνεις boot σε DOS και του στέλνεις τους κωδικούς.
Εναλλακτικά γίνεται με programmable remote (Philips Pronto, One-For-All) ή PDA (Palm, iPAQ).
http://www.selen.org/sonydvd.html

Reaction score
0
Ξερει κανενας αν υπαρχει καποιο firmware για να διορθωθει το picture shift! Μου παρουσιαζει ενα κενο περιπου δυο ποντων στο πανω μερος της οθονης και αλλο ενα στην αριστερη μερια! :?

Reaction score
5
Φιλε stergios, το θεμα ειναι να μη χρειαστεις διαολομηχανηματα για να κανεις τη δουλεια!!!

Κωνστανταρας Κωστας said:
Ξερει κανενας αν υπαρχει καποιο firmware για να διορθωθει το picture shift! Μου παρουσιαζει ενα κενο περιπου δυο ποντων στο πανω μερος της οθονης και αλλο ενα στην αριστερη μερια! :?
Κωστα δεν υπαρχει firmware. Επικοινωνησε με καποιο εξουσιοδοτημενο sony service.

Reaction score
5
Εχω μια απορια....
Εχω το DVP-NS930 (χωρις HDMI) και ειμια ευχαριστημενος, αλλα εχω στα χερια μου και το NS92 (με HDMI), το οποιο δεν εχω δοκιμασει.
Η προοπτικη ηταν να δωσω το NS92 στη Giota, για να μην γκρινιαζει... Αλλα τωρα σκεφτομαι μηπως να κρατουσα το NS92 επειδη εχει HDMI.....

Reaction score
3
Τώρα να πω ότι μόνος σου βγάζεις τα ματάκια σου και δίνεις υλικό στον Κουκουράκη? 8)
(και φυσικά θα κρατήσεις αυτό με την HDMI,έτσι για να δούμε την κατάληξη :lol:)

Reaction score
5
To κακο ειναι οτι θα θελει το καινουριο και θα θελει να εχει HDMI (ασχετα που δεν ξερει τι ειναι, ουτε εχει αναλογη TV να το συνδεσει....)...

Reaction score
0
Nτυσου Wolverine και δωσ΄της αυτο χωρις HDMI ΑΛΛΑ πες της οτι εχει HDMI. :twisted:
Στην αναγκη της δειχνεις το scart η το s-video και της λες οτι αυτη η ειναι η HDMI.:twisted: :twisted:
Και να ευχεσαι να μη μπει ποτε εδω!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
AVSITE > Forum > HOME CINEMA > DVD players > Sony DVP-NS92V
...γιατι μετα θα σε κλαινε και οι ρεγγες. :lol: :lol:

Reaction score
164
Ή πάρε ένα καλώδιο HDMI της πλάκας κόψε το ένα άκρο και βάλε του ένα βύσμα scart το οποίο μπορείς πολύ εύκολα να βρεις. Βάλε το scart που έφτιαξες στο scart του DVD και άσε την άκρη με το HDMI να κρέμεται, να το βλέπει να της περάσει. Δείξε της και κάτι τέτοιο

για να την πείσεις. ("Να είδες; Τέτοιο είναι το βύσμα που θα έχει η τηλεόραση που θα πάρουμε")
Κάνε και τη σύνδεση με την τηλεόραση μέσω RF ώστε να έχει χάλια εικόνα (για να μάθει να θέλει και hdmi στην 21").
Φάση δύο: Όταν κάνεις καμία στραβή για να γλυτώσεις το σπάσιμο του κεφαλιού, πας στο Carrefour και πέρνεις μια Bluesky 29" ή ό,τι πιο φτηνό βρεις. Μπροστά στη δική της θα της φανεί προτζέκτορας. Κάνε και τη σύνδεση με scart αυτή τη φορά και αναφώνησε "Καλά, ε... Άλλο πράγμα το HDMI..."
Έτσι και το καλό video θα κρατήσεις, και με 200€ γλυτώνεις το τσόκαρο στην ενδεχόμενη κουτσουκέλα. Και η Γιώτα θα νιώσει, επιτέλους, ολοκληρωμένη.
:lol:
Στη διάθεσή σου για κάθε τεχνική πληροφορία. :lol:

Reaction score
0
Πωπω εσυ Unfo εισαι χειροτερος απο μενα. :twisted:
Το σχεδιο σου σατανικο αλλα εχει κοστος (οικονομικο). 8)
Γιατι να δωσει τα λεφτα σε καλωδια και να μην τα φαει σε αστακομακαροναδες π.χ. :lol: :lol:

Reaction score
0
Πάντως σχετικά με το πρόβλημα της μετατόπισης της εικόνας απο την HDMI εξοδο που έχουν όλα τα NS92 να ενημερωσω ότι η Sony έχει κυκλοφορήσει hardware λυση με αλλαγη πλακέτας στα πλαισια της εγγυησης!! Εγώ το πήγα σε επισημο service της Sony και δε μου άλλαξαν πλακέτα αλλά μου δώσαν ολοκαίνουριο με το αναβαθμισμένο firmware (1.51) το οποίο δουλεύει τέλεια!!!!!!!!!!

Reaction score
0
Γιώργος Κατινιός said:
Πάντως σχετικά με το πρόβλημα της μετατόπισης της εικόνας απο την HDMI εξοδο που έχουν όλα τα NS92 να ενημερωσω ότι η Sony έχει κυκλοφορήσει hardware λυση με αλλαγη πλακέτας στα πλαισια της εγγυησης!! Εγώ το πήγα σε επισημο service της Sony και δε μου άλλαξαν πλακέτα αλλά μου δώσαν ολοκαίνουριο με το αναβαθμισμένο firmware (1.51) το οποίο δουλεύει τέλεια!!!!!!!!!!
Σε ποιο service πήγες;

Reaction score
0
Γιώργος Κατινιός said:
Eγω πηγα το δικο μου για το ιδιο προβλημα σε επισημο service στο περιστερι και μετα απο 2 εβδομαδες ακομα περιμενω!
Στην τελευταια τηλεφωνικη συνομιλια μαζι τους μου ειπαν οτι περιμενουν ανταλλακτικα :(!
Δεν μπορω να περιμενω αλλο μου ερχεται να παω να παρω κανα pioneer, ετσι για σπασιμο στην sony :x

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.101
Members
38.287
Νεότερο μέλος
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ