SONY STR-DG700 τι λέτε???

Reaction score
14
Μετά την αγορά των CS60 της Canton επρεπε να λυθεί το θέμα ενισχυτή. Δυστυχώς ο slim height ενισχυτής που ζαχάρωνα (λόγω 8 εκατοστών ύψος - Pioneer) ήταν κατηργημένο μοντέλο, και ετσι πήγα για τον SONY STR-DG700 σε μάυρο χρώμα (280 Euro)

Εχει πολλές επιλογές και αρκετές ρυθμίσεις, εντυπώσεις το βράδυ μολις τον εγκαταστήσω και τον ρυθμίσω.

Νομίζω ότι στην budget κατηγορία είναι ο καλύτερος σε σχέση τιμής/απόδοσης/features.

I'll be back

Reaction score
14
κάπως το τελείωσα, κάπως το ρύθμισα, δέν είναι κακό, αλλά ο ενισχυτής είναι λίγος... (αμα εχεις καλομάθει σε ακριβότερους, δεν πάς για budget λύσεις)

Πρίν αναφέρω τα αρνητικά, ας πώ ότι εχει πολλά καλούδια σε σχέση με το μικρό αδελφάκι του τον 500, έχει assignable inputs σε audio & video και φυσικά renaming κάθερ εισόδου. Αυτό είναι πολύ βολικό. Εχει 5 optical & 2 coaxial audio inputs, κάτι που είναι πολύ βολικό.

Εχει ενα ομορφο μικροφωνάκι που κάνει auto calibration, και ρυθμίζει με Pink noise generator την ενταση και την απόσταση του κάθε ηχείου χωριστά.

Τι δεν εχει?

Δεν εχει onscreen display των ρυθμίσεων και απο τα 5 μέτρα μακριά που κάθομαι δεν διαβάζεται το LED display του. Οπότε γέρος άνθρωπος στο πάτωμα για ρυθμίσεις πάνω απο μία ώρα δεν λεει.

Δεν έχει ισοσταθμιστή περιοχών (bass/misd/treble) για κάθε ηχείο. Αυτό για εμένα είναι το βασικότερο. Εχει μόνο Bass/Treble για το σύστημα γενικά όχι για την κάθε συστοιχία ηχείων.

Δεν εχει καλό τηλεκοντρόλ, καθώς τα 2/3 των κουμπιών του είναι για τηλεόραση SONY. Επίσης πολλά απο τα DSP του δεν τα πατάς απο το τηλεκοντρόλ αμεσα αλλά πρέπει να πάς μέσω μενού.

Ποιότητα κατασκευής καλή, αλλά δείχνει ότι είναι budget STR.

ο ήχος απο τα CANTON πάντως είναι απίστευτα καλός για το μέγεθος τους και πολύ καθαρός. Το Sub αποδίδει τα μέγιστα για τα 100Watt του και είναι υπεραρκετό για σαλόνι.

Το WAF ευτυχώς στο σπίτι μας δεν είναι issue, η γυνάικα μου ήταν αυτή που είπε "αφου βλέπουμε πολλές ταινίες στο σαλόνι δεν βάζουμε κανένα μικρό σύστημα surround, να τις χαιρόμαστε? Οπότε πάμε καλά έτσι!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.963
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid