Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

ευχαριστώ πολύ

από κάτω ρε παιδιά βλέπω ένα συνημμένο download τιο οποίο δεν το έβαλα εγώ ούτε μπορώ να το βγάλω με το edit. πώς έγινε αυτό;

Reaction score
173

oxi αναγκαστικα 2 αρχειο και μετα μπορεις να επεξεργαστεις τα αρχεια σε υπολογιστη με προγραμμα

επισις γραψε κανονικα και κοψε μετα παλι απο υπολογιστη με καποιο προγραμμα γινετε και καλυτερα ετσι!!

Πες ενα προγραμμα Τεο που να κανει και ψαλιδιασμα εκτος απο μετατροπη των αρχειων.

Reaction score
0

Πες ενα προγραμμα Τεο που να κανει και ψαλιδιασμα εκτος απο μετατροπη των αρχειων.
Φίλε μου, ένα από τα καλύτερα προγράμματα του είδους, που κάνει ενώσεις, ψαλιδίσματα, αφαίρεση διαφημίσεων και κάθε τέτοιου είδους επεξεργασία σε αρχεία βίντεο και σε τηλεοπτικές εγγραφές, είναι το VideoReDo. Το έχω δουλέψει άπειρες φορές το πρόγραμμα στο παρελθόν και μ' έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.

Εγώ βέβαια δεν έχω ακόμα στα χέρια μου το δέκτη για να ξέρω 100% αν τα .trp αρχεία που δημιουργούνται από την PVR λειτουργία είναι συμβατά με το πρόγραμμα, αλλά ήδη στο ίδιο θέμα εδώ μέσα από το Μάιο κιόλας, ο johnny78 έχει αναφερθεί στο VideoReDo κι έχει βάλει και link (που παραμένει ενεργό) για να το κατεβάσει όποιος θέλει. Θα το βρεις εδώ.

Δεν χάνεις λοιπόν τίποτα να το δοκιμάσεις και να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου μετά :126:

Αν υπάρχει συμβατότητα, είμαι βέβαιος πώς θα μείνεις ικανοποιημένος!

Reaction score
173

Φίλε μου, ένα από τα καλύτερα προγράμματα του είδους, που κάνει ενώσεις, ψαλιδίσματα, αφαίρεση διαφημίσεων και κάθε τέτοιου είδους επεξεργασία σε αρχεία βίντεο και σε τηλεοπτικές εγγραφές, είναι το VideoReDo. Το έχω δουλέψει άπειρες φορές το πρόγραμμα στο παρελθόν και μ' έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.

Εγώ βέβαια δεν έχω ακόμα στα χέρια μου το δέκτη για να ξέρω 100% αν τα .trp αρχεία που δημιουργούνται από την PVR λειτουργία είναι συμβατά με το πρόγραμμα, αλλά ήδη στο ίδιο θέμα εδώ μέσα από το Μάιο κιόλας, ο johnny78 έχει αναφερθεί στο VideoReDo κι έχει βάλει και link (που παραμένει ενεργό) για να το κατεβάσει όποιος θέλει. Θα το βρεις εδώ.

Δεν χάνεις λοιπόν τίποτα να το δοκιμάσεις και να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου μετά :126:

Αν υπάρχει συμβατότητα, είμαι βέβαιος πώς θα μείνεις ικανοποιημένος!

Δεν κανει αυτο για τη δουλεια μας.

Reaction score
0

Δεν κανει αυτο για τη δουλεια μας.
Το έψαξα από περιέργεια λίγο παραπάνω στο forum που υποστηρίζει επίσημα το δέκτη και κάποιοι έχουν γράψει ότι τις εγγραφές που προέρχονται από SD κανάλια τις αναγνωρίζει κανονικά και μπορεί να γίνει κανονικά η επεξεργασία. Πρόβλημα υπάρχει μόνο για τις εγγραφές από HD κανάλια.

Αν θέλεις και σου είναι εύκολο, εφόσον εγκατέστησες το πρόγραμμα, μπορείς να το ελέγξεις κι εσύ.

Υ.Γ. Τώρα μόλις κοίταξα στο επίσημο site του VideoReDo και πρόσεξα ότι η τελευταία έκδοση του προγράμματος είναι η v.3.1.5-564, ενώ υπάρχει και το VideoeRedo TVSuite H.264 V.4.20.5-607. Ίσως λοιπόν η νεότερη έκδοση ή η διαφορετική που περιλαμβάνει codecs για HD αρχεία (H.264) να δίνει λύση στο πρόβλημα. Μόλις πάρω το δέκτη θ' αρχίσω κι εγώ τα δικά μου πειράματα.

Reaction score
65

σε εμενα περιεργως,τα αρχεια εγγραφης sd καναλιων που βγαινουν απο τον 9000,
δεν τα παιζει το pc και τα παιζει το wd player.
το επισης περιεργο ειναι οτι απο τις 10 εγγραφες,δεν παιζουν οι 2 και δεν εχω καταλαβει το γιατι..

Reaction score
0
Δοκιμασε με το gom player στο pc σου, για επεξεργασια των HD εγγραφών κανει το xilisoft video converter ultimate.

Οταν κανεις μια εγγραφη οταν πατησεις στοπ, περιμενε για λιγο, μην κανεις ζαππινγκ ή οτι δηποτε αλλο.

Reaction score
65
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Δοκιμασε με το gom player στο pc σου, για επεξεργασια των HD εγγραφών κανει το xilisoft video converter ultimate.

Οταν κανεις μια εγγραφη οταν πατησεις στοπ, περιμενε για λιγο, μην κανεις ζαππινγκ ή οτι δηποτε αλλο.
θα τα δοκιμασω...

""Οταν κανεις μια εγγραφη οταν πατησεις στοπ, περιμενε για λιγο, μην κανεις ζαππινγκ ή οτι δηποτε αλλο""

αυτο γιατι μου το εγραψες?

Reaction score
0

Επανέρχομαι με λίγες περισσότερες πληροφορίες που συνέλεξα από το επίσημο forum του VideoReDo. Η επεξεργασία των .trp αρχείων (ενώσεις, ψαλιδίσματα, αφαίρεση διαφημίσεων κτλ.) γίνεται κανονικά είτε πρόκειται για sd εγγραφές, είτε για hd εγγραφές.

Προφανώς όμως δεν μπορεί η απλή έκδοση του προγράμματος να κάνει convert σε μια εγγαφή που προέρχεται από hd πηγή. Για τέτοιου είδους μετατροπές χρειάζεται το VideoeRedo TVSuite H.264.

Τέλος, το πρόγραμμα, εξ ορισμού, δεν έχει τα .trp files στα αναγνωρίσιμα (παρόλο που δεν υπάρχει πρόβλημα στην επεξεργασία τους) οπότε όποιος επιλέγει τη λειτουργία "open file" δεν τα βλέπει μέσα στο φάκελο. Όμως, αν επιλέξει από την καρτέλα "all files", τότε θα τα δει και θα προχωρήσει κανονικά στη διαδικασία της επεξεργασίας.

Αυτό όμως λύνεται πανεύκολα αν προσθέσει τα .trp files στους ήδη υφιστάμενους τύπους, ακολουθώντας τη διαδρομή: Tools>Options>File types

Τέλος, μπορεί ο καθένας πανεύκολα να επιλέξει όποιο .trp αρχείο τον ενδιαφέρει (ή όλα μαζί) και να το/τα σύρει (drag & drop) μέσα στο πρόγραμμα.

Ίσως γι' αυτό φίλε Vertigo θεώρησες ότι δεν κάνει καθόλου το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αφού όμως κάνει για τη δουλειά μας και το xilisoft video converter ultimate που προτείνει εναλλακτικά ο konadrio, ακόμα καλύτερα. Έχουμε ένα επιπλέον εργαλείο στα χέρια μας και απ' όσο ξέρω όλα τα xilisoft είναι εξαιρετικά προγραμματάκια.

Reaction score
173

Επανέρχομαι με λίγες περισσότερες πληροφορίες που συνέλεξα από το επίσημο forum του VideoReDo. Η επεξεργασία των .trp αρχείων (ενώσεις, ψαλιδίσματα, αφαίρεση διαφημίσεων κτλ.) γίνεται κανονικά είτε πρόκειται για sd εγγραφές, είτε για hd εγγραφές.

Προφανώς όμως δεν μπορεί η απλή έκδοση του προγράμματος να κάνει convert σε μια εγγαφή που προέρχεται από hd πηγή. Για τέτοιου είδους μετατροπές χρειάζεται το VideoeRedo TVSuite H.264.

Τέλος, το πρόγραμμα, εξ ορισμού, δεν έχει τα .trp files στα αναγνωρίσιμα (παρόλο που δεν υπάρχει πρόβλημα στην επεξεργασία τους) οπότε όποιος επιλέγει τη λειτουργία "open file" δεν τα βλέπει μέσα στο φάκελο. Όμως, αν επιλέξει από την καρτέλα "all files", τότε θα τα δει και θα προχωρήσει κανονικά στη διαδικασία της επεξεργασίας.

Αυτό όμως λύνεται πανεύκολα αν προσθέσει τα .trp files στους ήδη υφιστάμενους τύπους, ακολουθώντας τη διαδρομή: Tools>Options>File types

Τέλος, μπορεί ο καθένας πανεύκολα να επιλέξει όποιο .trp αρχείο τον ενδιαφέρει (ή όλα μαζί) και να το/τα σύρει (drag & drop) μέσα στο πρόγραμμα.

Ίσως γι' αυτό φίλε Vertigo θεώρησες ότι δεν κάνει καθόλου το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αφού όμως κάνει για τη δουλειά μας και το xilisoft video converter ultimate που προτείνει εναλλακτικά ο konadrio, ακόμα καλύτερα. Έχουμε ένα επιπλέον εργαλείο στα χέρια μας και απ' όσο ξέρω όλα τα xilisoft είναι εξαιρετικά προγραμματάκια.

Εμενα μου βγαζει αυτο.

Reaction score
0

Εμενα μου βγαζει αυτο.
Για να μην υπάρχει παρανόηση θα ήθελα να τονίσω για άλλη μια φορά ότι εγώ δεν έχω στην κατοχή μου κάποιον spiderbox ακόμα. Στο συγκεκριμένο θέμα μπήκα για "έρευνα αγοράς", ώστε να συλλέξω πληροφορίες, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω τον 9000HD combo. Στο παρελθόν έχω κάνει δεκάδες εγγραφές με δέκτη PVR και με το VideoReDo έχω κάνει ταχύτατα και πανεύκολα κάθε είδους ψαλίδισμα κτλ. Διαβάζοντας λοιπόν σε κάποιο post εδώ μέσα να αναφέρει το ίδιο πρόγραμμα και ο john78 θεώρησα σωστό να καταγράψω κι εγώ την εμπειρία μου σε σχέση με αυτό. Από εκεί και πέρα, αυτά που έγραψα συμπληρωματικά χθες, είναι πληροφορίες που συνέλεξα από το επίσημο forum του προγράμματος, αλλά στην πράξη εγώ δεν μπορώ να δοκιμάσω τίποτα ακόμα και μάλιστα ήδη προβληματίζομαι κι εγώ με τα γραφόμενά σου, γιατί με ενδιαφέρει πάρα πολύ η λειτουργία PVR και ο δέκτης που θέλω να πάρω θέλω να μπορεί να παράγει αρχεία που να επεξεργάζονται εύκολα.

Πρόσεξα όμως μια λεπτομέρεια στο screenshot σου. Η κατάληξη του αρχείου που πας να επεξεργαστείς, δεν είναι .trp αλλά .trf! Όπου κι αν έχω διαβάσει, όλοι γράφουν ότι οι spiderbox δημιουργούν .trp αρχεία και με βάση αυτά τα στοιχεία σου έχω γράψει ό,τι έχω αντλήσει από το internet. Το .trf που το βρήκες; Μήπως είναι εγγραφή από άλλο δέκτη π.χ. technomate ή topfield; Γι' αυτά τα αρχεία δεν μπόρεσα να βρω κάτι δεδομένο, πέρα από μια αναφορά για τον Technomate 6900 HD. Ενώ πάντα παίζει ρόλο και η πηγή (το κανάλι), αν είναι sd ή hd.

Δοκίμασε και το xilisoft video converter ultimate που πρότεινε ο konadrio πριν μερικά posts. Δεν χάνεις τίποτα...

Reaction score
1

Άλλη μια λυση

http://www.trpconverter.org/

με αυτό το πρόγραμμα από ότι διάβασα μετατρέπεις το .trp σε διάφορα άλλα αρχεία όπως AVI,DVEX,XVID

μετά πάρε το αρχείο και βάλτω σε όποιο πρόγραμμα σε βολεύει καλυτέρα για κοψίματα κτλπ

Reaction score
0

παιδιά έχει βρει κανένας οδηγίες στα ελληνικά για VideoReDo ή xilisoft video converter;

Reaction score
0
Μπορείτε να χρεισημοποιήσετε το Cytheros TSDoctor για να μετατρέψετε τα trp αρχεία σε .ts
Aπο εκεί και πέρα τα περισσότερα προγράμματα μετατροπής video αναγνωρίζουν τα αρχεία .ts
Το έχω κάνει πολλές φορές και λειτουργεί τέλεια.

Reaction score
173

Πρόσεξα όμως μια λεπτομέρεια στο screenshot σου. Η κατάληξη του αρχείου που πας να επεξεργαστείς, δεν είναι .trp αλλά .trf!
Χιλια συγγνωμη παιδες. Δικο μου το λαθος :120: οταν εκανα δοκιμες στα αρχεια. Το VideoReDo TVSuite κανει τα παντα.

Reaction score
0

παιδιά έχει βρει κανένας οδηγίες στα ελληνικά για VideoReDo ή xilisoft video converter;
Φίλε μου, δύσκολο να βρεις έτοιμες οδηγίες στα ελληνικά σε τέτοιου είδους προγράμματα. Ίσως να υπάρχουν σε forums που ειδικεύονται στο encoding αρχείων, όπου κάποιος έλληνας χομπίστας έχει κάτσει να ετοιμάσει οδηγό "how to". Ίσως μια αναζήτηση στο google με τη λέξη "tutorial" μετά από το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και στο youtube που έχει οπτικά βιντεάκια, να σε βοηθήσει κάπως. Αλλιώς εμπειρικά και ψάχνοντας το κάνεις, όπως όλοι μας στο παρελθόν.
Χιλια συγγνωμη παιδες. Δικο μου το λαθος :120: οταν εκανα δοκιμες στα αρχεια. Το VideoReDo TVSuite κανει τα παντα.
Πολύ χαίρομαι που τα κατάφερες τελικά, γιατί είχα αρχίσει ν' ανησυχώ, παρόλο που ξέρω από την προσωπική μου εμπειρία ότι το VideoReDo είναι εξαιρετικό πρόγραμμα στα ζητήματα editing. Και κάνει τη διαφορά, γιατί μπορεί να σου κάνει ψαλιδίσματα (π.χ. στις διαφημίσεις) κρατώντας αναλλοίωτη την ποιότητα της πηγής, αφού δεν κάνει μετατροπή στο αρχείο!
Μπορείτε να χρεισημοποιήσετε το Cytheros TSDoctor για να μετατρέψετε τα trp αρχεία σε .ts
Aπο εκεί και πέρα τα περισσότερα προγράμματα μετατροπής video αναγνωρίζουν τα αρχεία .ts
Το έχω κάνει πολλές φορές και λειτουργεί τέλεια.
Άλλο ένα χρήσιμο πρόγραμμα που δεν το ήξερα. Αφού το έχεις λειτουργήσει ήδη με επιτυχία ας υπάρχει κι αυτό για να το ξέρουμε.
Τέλος, μέσα από διάφορες αναζητήσεις, βρήκα άλλη μία λύση για τα .trp αρχεία που είναι το "H264TS_Cutter Version 111". Όπως γράφουν πολλοί σε διάφορα forums και ενώνει τα .trp αρχεία σε ένα ενιαίο .ts, αλλά και κάνει ψαλιδίσματα (editing) όπως το VideoReDo.

Καλό editing, encoding σε όλους! :123:

Άντε με το καλό να πάρω κι εγώ το δέκτη, γιατί έχω μπει στον πειρασμό με τόση ανάλυση στο PVR :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.098
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos