Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Το προγραμματακι τα σπαει. Ειναι ταχυτατο και κανει τελειο μονταζ.
Ήμουν σίγουρος ότι θα σε ενθουσιάσει, αφού είναι ένα από τα καλύτερα για θέματα μοντάζ :107:
Αυτο που δεν καταφερα να κανω ακομη ειναι να ενωσω δυο κομματα 01 και 02.
Αν μετονομάσεις τα αρχεία π.χ. σε:
eggrafi1.ts
eggrafi2.ts
κτλ.
δεν σε αφήνει το πρόγραμμά να τα ενώσεις;

Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές μέθοδοι:
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το "TRP File Concatenator" (δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση) που βρήκα μετά από ψάξιμο σε κάποιο από τα επίσημα forum υποστήριξης του δέκτη, το οποίο έχει φτιάξει, σε net.framework, από μόνος τους αποκλειστικά για spiderbox κάποιος κάτοχος του δέκτη και διευκολύνει αφάνταστα. Επιπλέον το έχω σκανάρει στο virustotal και είναι 100% virus free. Το αποτέλεσμα το έχω συμπεριλάβει μέσα στο .zip που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ:http://www.gigasize.com/get.php?d=oobsj5whq4d
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το "h264ts_cutter_v111" που έχει ήδη αναφερθεί στα προηγούμενα posts. Λογικά επιτυγχάνεται, αν ακολουθήσεις τη διαδρομή: Tools --> Convert TRP/REC->TS
  • Μπορείς να φτιάξεις μόνος σου ένα autobat αρχείο (copy.bat) με το οποίο θα μπορείς πανεύκολα να συνδέσεις μεταξύ τους τα επιμέρους αρχεία. Αν σε ενδιαφέρει, να σου φτιάξω έναν οδηγό στα ελληνικά για το πώς να το κάνεις.
  • Σύμφωνα με σχόλιο του ckone χθες, την ίδια δουλειά με το "h264ts_cutter_v111" κάνει και το πρόγραμμα "Cytheros TSDoctor".

Λογικά, με κάποια από τις παραπάνω μεθόδους (ίσως και με όλες) θα τα καταφέρεις και απλά ο καθένας κρατάει ό,τι τον βολεύει καλύτερα.

Reaction score
0

Δεν μου δουλευει η προγραμματισμένη εγγραφή, έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα?

Reaction score
65

Δεν μου δουλευει η προγραμματισμένη εγγραφή, έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα?
γιατι βρε...?
κοιταξες καλα ημερομηνια και ωρα?
προσεξε οταν δωσεις την ωρα που θες να τελειωσει.
δεν ειναι η ωρα που θα τελειωσει,αλλα ποση διαρκεια θα εχει?

Reaction score
0

Σωστά το έχω κάνει παλιότερα κανονικά , απλά τώρα τελευταία (στα 2 firmware ) δεν ξεκινάει η εγγραφή όταν φτάσει η ώρα. ΑΝ πατήσω μόνος record γράφει.

ΓΙα να προγραμματίσω εγγραφή βάζω μία φορα -εγγραφή- κανάλι-ώρα εκίνησης- διάρκεια 02:00 (2 ώρες). κάνει save αλλά τίποτα.

εδιτ: μία φορά το βρήκα στην οθόνη να γράφει rec αλλά δεν είχε γραψει τίποτα.

Reaction score
65

Σωστά το έχω κάνει παλιότερα κανονικά , απλά τώρα τελευταία (στα 2 firmware ) δεν ξεκινάει η εγγραφή όταν φτάσει η ώρα. ΑΝ πατήσω μόνος record γράφει.

ΓΙα να προγραμματίσω εγγραφή βάζω μία φορα -εγγραφή- κανάλι-ώρα εκίνησης- διάρκεια 02:00 (2 ώρες). κάνει save αλλά τίποτα.

εδιτ: μία φορά το βρήκα στην οθόνη να γράφει rec αλλά δεν είχε γραψει τίποτα.
θα το δοκιμασω το βραδυ και θα σου πω.
ωρα/ημερομηνια φανταζομαι τα εχεις σωστα.
δοκιμασε να γραψεις σε αλλο μεσο μηπως και κατι δεν του καθεται σ`αυτο που ηδη εχεις.ριξε κι`ενα φορματ

Reaction score
0

θα φορμαρω το φλασακι του ebay, ελπιζω να το αντεξει..(οντως μπορει να φταιει ο κινεζος) αλλά με force record γραφει

Reaction score
1

Το παιχνίδι Παναθηναικος-Βarcelona από το Al Jazeera HD 2

Nilesat 7W 12264 H 27500 dvb/s2 8psk

απο Νuevo////

Reaction score
0
Καλησπέρα.
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει πάλι το τελευταίο firmware (8/11/2010) για τον 9000, για τι δεν το έχουν πουθενά διαθέσιμο?
Επείγομαι να το κάνω γιατί αντιμετωπίζω εδώ και δυο μέρες προβλήματα με την κάρτα της ΝΟΒΑ και συγκεκριμένα δεν καταφέρνει ο 9000 να αποκωδικοποιήσει ττην κάρτα με συνέπεια αφου απευθύνθηκα στο τεχνικό τμήμα της ΝΟΒΑ και δήλωσα ότι δεν έχω τον PANASAT, μου συνέστησαν να βάλω το τελευταίο firmware του δέκτη ή να προμηθευτώ δικό τους μηχάνημα:126:
Επίσης θα ήμουν υποχρεωμένος σε όποιον μου πει τα βήματα μετά το γύρισμα στις εργοστασιακές, με δεδομένο ότι χρησιμοποιώ μοτέρ.
Ευχαριστω

Reaction score
0

Φίλε μου δεν αλλάζει τίποτα. Απλά η NOVA θέλει να πετάξει έξω όσους δε χρησιμοποιούν το δέκτη της. Θα σου σύστηνα να κλείσεις τον NEWCAMD αν δεν τον χρειάζεσαι (χάνοντας αυτά που προσφέρει...)

Reaction score
0

καλημέρα. χθες δοκίμασα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και είδα ότι η εικόνα όταν παίζει ένας σταθμός μένει ακίνητη. αυτό δεν επηρεάζει την οθόνη της τηλεόρασης όταν π.χ. την έχεις 2 ώρες ανοιχτή με μια ακίνητη εικόνα; υπάρχει κάποια ρύθμιση μήπως ή να μη δείχνει τίποτα (μάυρο) ή να δείχνει κάποιο πχ. λογότυπο το οποίο να κινείται;

Reaction score
65
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Καλησπέρα.
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει πάλι το τελευταίο firmware (8/11/2010) για τον 9000, για τι δεν το έχουν πουθενά διαθέσιμο?
Επείγομαι να το κάνω γιατί αντιμετωπίζω εδώ και δυο μέρες προβλήματα με την κάρτα της ΝΟΒΑ και συγκεκριμένα δεν καταφέρνει ο 9000 να αποκωδικοποιήσει ττην κάρτα με συνέπεια αφου απευθύνθηκα στο τεχνικό τμήμα της ΝΟΒΑ και δήλωσα ότι δεν έχω τον PANASAT, μου συνέστησαν να βάλω το τελευταίο firmware του δέκτη ή να προμηθευτώ δικό τους μηχάνημα:126:
Επίσης θα ήμουν υποχρεωμένος σε όποιον μου πει τα βήματα μετά το γύρισμα στις εργοστασιακές, με δεδομένο ότι χρησιμοποιώ μοτέρ.
Ευχαριστω
κλεισε το δικτυο και οτι εχει σχεση μ`αυτο(gift,cc@@,nuevo,service+).
βγαλε καρτα,restart και βαλε παλι την καρτα.
λογικα δεν θα εχεις προβλημα τωρα.

Reaction score
0

καλημέρα. χθες δοκίμασα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και είδα ότι η εικόνα όταν παίζει ένας σταθμός μένει ακίνητη. αυτό δεν επηρεάζει την οθόνη της τηλεόρασης όταν π.χ. την έχεις 2 ώρες ανοιχτή με μια ακίνητη εικόνα; υπάρχει κάποια ρύθμιση μήπως ή να μη δείχνει τίποτα (μάυρο) ή να δείχνει κάποιο πχ. λογότυπο το οποίο να κινείται;
Έχεις δίκιο σ' αυτό που περιγράφεις. Αν βάλεις να παίξει μουσική από το ενσωματωμένο media player της τηλεόρασης βγαίνει ένα κινούμενο λογότυπο (σαν screensaver) για την αποφυγή αποτύπωσης στην οθόνη της σταθερής ακίνητης εικόνας. Αντίθετα, όταν επιλέγεις ραδιόφωνο από το δέκτη, μένει σταθερή η εικόνα που εμφανίζεται κι έτσι προφανώς υπάρχει ο κίνδυνος να αποτυπωθεί αυτή η εικόνα στην τηλεόραση. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα το είχα και παλιότερα με έναν άλλο δέκτη, το edision trojan και δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω λύση, οπότε ποτέ δεν χρησιμοποίησα το δορυφορικό ραδιόφωνο μέσω της τηλεόρασης.

Έχω βρει μια εναλλακτική λύση, αλλά στην ουσία δεν απαντάει άμεσα σ' αυτό που ρωτάς. Μέσω της οπτικής εξόδου (coaxial) του δέκτη έχω συνδέσει τα 5+1 ηχεία μου (τα οποία προφανώς έχουν αντίστοιχη είσοδο). Έτσι μπορώ να επιλέξω όποιο δορυφορικό ραδιοφωνικό σταθμό θέλω, ο οποίος παίζει κανονικά από τα εξωτερικά μου ηχεία, έχοντας πάντα κλειστή την τηλεόραση. Με ανοιχτή την τηλεόραση κάνοντας χρήση των εσωτερικών της ηχείων, δεν έχω βρει λύση και όποιος φίλος ξέρει κάτι σχετικό, ας μας δώσει τα φώτα του... :126:

Reaction score
0

Καταρχην χαιρετω την παρεα,
ειμαι εδω και μια εβδομαδα νεος κατοχος ενος spiderbox 9000 hd combo με πιατο 1,05 gibertini
Οποτε σαν ψαρακας και νεος στο αθλημα δειξτε λιγη επιεικια.

Το κατεβασα και ειδα οτι ειναι ενα text.

Τι κανουμε με αυτο ακριβως.

Θα ηθελα να ενημερωσω οτι ολα τα update τα εχω κανει (Firmware & softcam)

Spiros

Reaction score
1

Post 916

Καλως ηρθες στο forum :145:

ψαξτο λιγο !!!

για ID διαλεξε ενα απο ολο το κατεβατο

επισις γραψε αν εισαι οκ απο service +(δηλαδη αν οκ απο gift)να δουμε που εχεις φτασει:145:

το μινι το λεει και η λεξη ειναι συμπληρωματικό (update cccam) και όποιος θελει το περνάει να υπαρχει

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.096
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21