Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

μηπως αυτη την δουλεια οι mod θα ηθελαν να την βαλουν στα θεματα για να μπορει ο καθε αρχαριος να την βρει ευκολα και να μην υπαρχουν συνεχεια οι ιδιες ερωτησεις?
γιατι διαβαζοντας ολες τις σελιδες μεχρι εδω δοθηκαν πολλες φορες οι ιδιες οδηγειες
φιλικα παντα

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

φίλε μου η διαφορά είναι ότι πρόκειται για ενα συγκεκριμένο δέκτη.
Μπορείς με αναζήτηση να βρείς αυτο που ψάχνεις είτε σε τίτλους είτε μεσα σε κείμενο.

Ειδικότερα εαν πάς στην εξελιγμένη αναζήτηση ή στην αναζήτηση με tags.

Reaction score
0

φίλε μου η διαφορά είναι ότι πρόκειται για ενα συγκεκριμένο δέκτη.
Μπορείς με αναζήτηση να βρείς αυτο που ψάχνεις είτε σε τίτλους είτε μεσα σε κείμενο.

Ειδικότερα εαν πάς στην εξελιγμένη αναζήτηση ή στην αναζήτηση με tags.
εαν αναφερεσε σε εμενα
εχω διαβαση ολο το θεμα και ειδα να επαναλαμβανετε το ιδιο θεμα πολλες φορες και το ανεφερα για να μην απλωνει η συζητηση ασκοπα

Reaction score
114

Να πω και εγω οτι 2 θεματα που εχω ανοιξει ειναι αρκετα.
Μαλλον,καλυτερα να πω οτι μονο και μονο που δεν μας εχει αφαιρεθει ο λογος ειναι παρα πολυ καλα.
Απ' οτι φανηκε δεν το βρισκεις και ευκολα αυτο.
Οι συνθηκες δεν ειναι παντοτε και παντου καλες,και ετσι ευχαριστω εδω το φορουμ.
Παντως και εμενα η αναζητηση δεν με βοηθαει και τοσο.
Αλλα και παλι τι να κανουμε,ας επαναλαμβανομαστε ,αν χρειαζεται.

Reaction score
0
παιδια μια βοηθεια.κανω εγγραφη στοalsat μου λεει οτο θα μου στελουν email σε αυτο που τους δινω αλλα email δεν ερχεται.αυτη ηδιαδικασια εχει γινει δυο φορες με διαφορετικο λογαριασμο

Reaction score
0
παιδια μια βοηθεια.κανω εγγραφη στοalsat μου λεει οτο θα μου στελουν email σε αυτο που τους δινω αλλα email δεν ερχεται.αυτη ηδιαδικασια εχει γινει δυο φορες με διαφορετικο λογαριασμο
Μια από τα ίδια και για εμένα.

Reaction score
0

Χτες που έκλεισα χρόνο στο NUEVO μου έβγαλε ότι ο κωδικός μου δεν ισχύει. Είναι εντάξει έτσι?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Γιατι αραγε σε πιατο με 5 lnb δεν βρισκει ολες τις συχνοτητες; πχ την 14606 (ΑΝΤ1 κλπ) στον Hellas sat 39", μα και αλλου. Και το ωραιο ειναι οτι αλλες φορες την εβρισκε (οπου βλεπουμε και το Κυπελλο Ελλαδος;)), αλλα μετα την προσθεση ενος lnb για τον 16" λες και χαθηκαν ολα!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Χτες που έκλεισα χρόνο στο NUEVO μου έβγαλε ότι ο κωδικός μου δεν ισχύει. Είναι εντάξει έτσι?
Γιωργο δεν εισαι συνδρομητης πουθενα;

Reaction score
1

Γιατι αραγε σε πιατο με 5 lnb δεν βρισκει ολες τις συχνοτητες; πχ την 14606 (ΑΝΤ1 κλπ) στον Hellas sat 39", μα και αλλου. Και το ωραιο ειναι οτι αλλες φορες την εβρισκε (οπου βλεπουμε και το Κυπελλο Ελλαδος;)), αλλα μετα την προσθεση ενος lnb για τον 16" λες και χαθηκαν ολα!
μαλλον κουνιθικε η ραγα με τα Lnb ισως και τεχνικο λαθος αλλα για εμενα πανω απο 4 Lnb δεν νομιζω να ειναι κανεις πληρες απο συχνοτητες εκτος αν διαθετει κατοπτρο απο 1 40 και πανω !!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

μαλλον κουνιθικε η ραγα με τα Lnb ισως και τεχνικο λαθος αλλα για εμενα πανω απο 4 Lnb δεν νομιζω να ειναι κανεις πληρες απο συχνοτητες εκτος αν διαθετει κατοπτρο απο 1 40 και πανω !!!!
Μα το επιανα πριν βαλω το 5ο lnb με αρκετο σημα!

Reaction score
0
παιδια καλησπερα.επανερχομαι με το θεμα του alsat.εστειλα μηνυμα μεσω του link contact εχθες,αλλα το μονο που καταφερα ειναι ναι μεν να δεχεται το user-password,αλλα μετα να μου γραφει οτι δεν εχω αδεια να δω την σελιδα κτλ κτλ....οποτε μηδεν εις το πηλικο.

Reaction score
1

Πρέπει να κουνιθικε σίγουρα κάτι !!!ο 39E αν και θεωρείτε εύκολος δορυφόρος είναι λίγο παράξενος στις συχνότητες σε σχέση με το hotbird για παράδειγμα

Άμα είναι και παράκεντρη η λήψη του όλα είναι πιθανά

Εκτός αν άλλαξε συχνότητα το κανάλι γιατί δεν το παρακολουθώ και δεν είμαι και σπίτι να σου πω τώρα

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

παιδια καλησπερα.επανερχομαι με το θεμα του alsat.εστειλα μηνυμα μεσω του link contact εχθες,αλλα το μονο που καταφερα ειναι ναι μεν να δεχεται το user-password,αλλα μετα να μου γραφει οτι δεν εχω αδεια να δω την σελιδα κτλ κτλ....οποτε μηδεν εις το πηλικο.
περιεργο αυτο !!!

κανε ενα Post oπου σου επιτρεπει νομιζω επειδη εισαι νεο μελος

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Στο mail που σου εχει σταλει,πατα στο link για να επικυρωθει η εγγραφη σου.

@ddjpp
Το ιδιο ισχυει και για σενα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.089
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21