Most visitors online was 3215 , on 1 May 2025
Το ονομάζεις όμως!:117:...του ακατονομαστου av club
Κοιμήθηκα καννα δίωρο, ξύπνησα και είμαι έτοιμος να το κουβεντιάσουμε:o δεκτης δεν ειναι μονο αυτο ειναι και αλλα οταν ξυπνήσουν ας τα κουβεντιασουμε![]()
Κοιμήθηκα καννα δίωρο, ξύπνησα και είμαι έτοιμος να το κουβεντιάσουμε:
Θα ήθελα πολύ να μάθω τι άλλο είναι ο δέκτης. Εάν γνωρίζεις κατατόπισέ με.
Αυτά που αναφέρεις στο post 28 εκτός από το 9 τα έχουν και άλλοι δέκτες με κόστος λιγότερο του μισού της τιμής του spiderbox.Δεν ξερω αν τον εχεις τον δεκτη η' οχι για να το διαπιστωσεις αλλα ετσι ειναι.
post no.28
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?85852-Spiderbox-9000-HD-Combo-NEW-!!!/page3
Προφανώς και δεν έχεις δει απο κοντά τον spiderbox για να διαπιστώσεις την τεράστια διαφορά στην ποιότητα κατασκευής συγκριτικά με τις κινεζιές της αγοράς. Απο εκει και περα blind scan κλπ κλπ για εκεινον που θελει να ασχοληθεί λίγο παραπάνω ειναι πολυ σημαντικά χαρακτηριστικά.Δηλαδή ο spiderbox δεν είναι made in China???
Τι καλύτερο έχει το hardware του spiderbox για να καταλάβω? Τα ίδια πράγματα ακριβώς κάνει και ο openbox. Όσο αφορά το software δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι σταθερότατο αν εξαιρέσεις το ότι δεν έχει Ελληνικό EPG (ακόμη).
Δε σχολίασα δικό σου post και ούτε σε επικρίνω για κάτι. Το post που σχολίασα είναι του Teomad ο οποίος στην ουσία θεοποιεί ένα δέκτη ο οποίος (κατά τη γνώμη μου) χωρίς το service+ δεν αξίζει ούτε τα μισά χρήματα του.
Δηλαδή ο spiderbox δεν είναι made in China???
Τι καλύτερο έχει το hardware του spiderbox για να καταλάβω? Τα ίδια πράγματα ακριβώς κάνει και ο openbox. Όσο αφορά το software δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι σταθερότατο αν εξαιρέσεις το ότι δεν έχει Ελληνικό EPG (ακόμη).
Δε σχολίασα δικό σου post και ούτε σε επικρίνω για κάτι. Το post που σχολίασα είναι του Teomad ο οποίος στην ουσία θεοποιεί ένα δέκτη ο οποίος (κατά τη γνώμη μου) χωρίς το service+ δεν αξίζει ούτε τα μισά χρήματα του.