Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Οταν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα τι να ποστάρουμε δηλαδή? Οτι δεν έχουμε πρόβλημα?

Reaction score
0

Προχθες γραφτηκα στο forum.Aπο συμπτωση πηρα τον συγκεκριμενο αποκ\τη.Μια μερα πριν κανω την αγορα,διαβασα παλι απο συμπτωση την παρουσιαση του απ τον Johnny78,ακουσα καλα λογια κ τον αγορασα πριν 2 μηνες.Επεσα στη κέντα να πεσει τωρα σκοταδι κ αναρωτηθηκα.Θα κανω υπομονη ,σαφως.Δεν επεσε η ζαχαρη στο νερο! Υπαρχουν κ αλλα πραγματα πιο σοβαρα στη ζωη.Τωρα τι αλλο ειναι ο δεκτης δεν γνωριζω,πραγματι.Εγω για να βλεπω ΜΟΝΟ ,τον αγορασα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.220

...του ακατονομαστου av club
Το ονομάζεις όμως!:117:

Δεν χρειάζονται τέτοια σχόλια φίλε @teomad.

Reaction score
114

Καλα δεν υπαρχει καμμια σοβαροτητα ?
Ειναι αφελεια η' κατι αλλο ?
Που νομιζετε οτι γραφετε και τα γραφεται αυτα ?
Mια προσοχη δεν εβλαψε ποτε κανεναν.

Reaction score
0

καλημέρα σε όλους.Υπομονή παιδιά θα κάνουμε μέχρι να έρθει το φως μας τι άλλο μπορούμε να κάνουμε.Δύσκολο όμως το Σαβ/κο δίχως μπαλίτσα.Μπορεί κάποιος να μου στείλει τις απαιτούμενες ρυθμήσεις για το Nuevo μπας και δούμε από κει κάτι?Ευχαριστώ

Reaction score
0

τι γίνεται ρε παιδια?πολυ βαρεμάρα έχει πεσει...καμια βοηθεια κανείς?κανένα νέο από το ¨μέτωπο¨?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Aπο ξενο φορουμ:
BY DARKMAN*
really sory!!
Dear Members ,aftre my oeration this is my fist post in a**** forum,i just new about many thinks just 2 days agou and i am really sory...please gave me some litle time for my recovery i will come in Europe back for the support ,in this Moment i am in asia,when i been from more then 3 weeks under my trip for exibition Electronic fear 2011

* ξερουμε ποιος ειναι ο Darkman, ετσι;

Reaction score
0

o δεκτης δεν ειναι μονο αυτο ειναι και αλλα οταν ξυπνήσουν ας τα κουβεντιασουμε :)
Κοιμήθηκα καννα δίωρο, ξύπνησα και είμαι έτοιμος να το κουβεντιάσουμε:
Θα ήθελα πολύ να μάθω τι άλλο είναι ο δέκτης. Εάν γνωρίζεις κατατόπισέ με.

Reaction score
114

Κοιμήθηκα καννα δίωρο, ξύπνησα και είμαι έτοιμος να το κουβεντιάσουμε:
Θα ήθελα πολύ να μάθω τι άλλο είναι ο δέκτης. Εάν γνωρίζεις κατατόπισέ με.

Δεν ξερω αν τον εχεις τον δεκτη η' οχι για να το διαπιστωσεις αλλα ετσι ειναι.

post no.28
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?85852-Spiderbox-9000-HD-Combo-NEW-!!!/page3

ΥΓ. Προσωπικη ζωη,προβληματα υγειας,τεχνικα προβληματα κτλ. υπαρχουν στην ζωη........
Αυτο για αυτους που ανησυχουν υπερβολικα μηπως εχασαν κατι.

Reaction score
0

Δεν ξερω αν τον εχεις τον δεκτη η' οχι για να το διαπιστωσεις αλλα ετσι ειναι.

post no.28
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?85852-Spiderbox-9000-HD-Combo-NEW-!!!/page3
Αυτά που αναφέρεις στο post 28 εκτός από το 9 τα έχουν και άλλοι δέκτες με κόστος λιγότερο του μισού της τιμής του spiderbox.
Κάτι άλλο που να δικαιολογεί την τιμή του εκτός από το service+???

Reaction score
114

180 Ε που εχει ο 7000 HD μειον τα μισα = 90 Ε και λιγοτερα,οπως λες.
Δεν το νομιζω.
Μαλλον το αντιθετο.
Αλλοι δεκτες που εχουν τα διπλα + λεφτα και δεν εχουν ουτε τα μισα απο αυτα.
Και εχει διαφορα η θεωρια απο την πραξη.

Reaction score
0

Εγώ θα σου αναφέρω τον Openbox S9 HD που κοστίζει τα μισά από τον spiderbox.
Εσύ ποιο σύγχρονο δέκτη που κοστίζει παραπάνω από τον spiderbox και κάνει λιγότερα θα μου αναφέρεις???
Αλλά και να υπάρχουν τέτοιοι δέκτες, αυτοί θα είναι το μέτρο σύγκρισης???

Reaction score
114

O Οpenbox δεν εχει και το καλυτερο hardware, (made in China ,και δεν το γραφω για την συγκεκριμενη χωρα αλλα για τη συγκεκριμενη περιπτωση), και με παρα πολλα προβληματα στο software.
Eγω δεν εχω σκοπο να κανω συγκριση με καποιον αλλο δεκτη αλλα ομως ουτε και καταλαβαινω το συλλογισμο σου για το τι θες να πεις.
Αν καποιος αγορασε τον Spiderbox γιατι νομιζει οτι ειναι ο ιδιοκτησιακος δεκτης π.χ. του Tring η' επειδη νομιζει οτι ολη η ''Δορυφορικη'' ειναι η Nova και τιποτα αλλο, αυτο ειναι δικο του θεμα.
Εγω ξερω πολυ καλα τι εχω γραψει για τον δεκτη,οπως και τι εχει γραφτει στο φορουμ υποστηριξης του.
Για το τι γραφανε και κανανε οι υπολοιποι, ειναι θεμα που αφορα εκεινους.......

Reaction score
0

Δηλαδή ο spiderbox δεν είναι made in China???
Τι καλύτερο έχει το hardware του spiderbox για να καταλάβω? Τα ίδια πράγματα ακριβώς κάνει και ο openbox. Όσο αφορά το software δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι σταθερότατο αν εξαιρέσεις το ότι δεν έχει Ελληνικό EPG (ακόμη).
Δε σχολίασα δικό σου post και ούτε σε επικρίνω για κάτι. Το post που σχολίασα είναι του Teomad ο οποίος στην ουσία θεοποιεί ένα δέκτη ο οποίος (κατά τη γνώμη μου) χωρίς το service+ δεν αξίζει ούτε τα μισά χρήματα του.

Reaction score
114

Ο Spiderbox ειναι 'made in Korea'.
Ο Οpenbox εχει Ali chip που εχει περιορισμενες δυνατοτητες,χωρητικοτητα 5000 καναλια TV + Radio και το remote του ειναι ενα απλο
που δεν συγκρινεται με του Spiderbox που ειναι το ακριβοτερο και καλυτερο της αγορας.
Σαν hardware, που περα απο τους επεξεργαστες,οι πλακετες και τα ολοκληρωμενα δεν ειναι ολα τα ιδια.
Και οχι μονο υπαρχουν διαφορες πρακτικα απο δεκτες σε δεκτες αλλα και απο δεκτες με κλωνους (π.χ. dreambox).
Mπορεις να καταλαβεις την ποιοτητα και απο το συνολο των ελαττωματικων κομματιων που εχουν γυρισει πισω.
Για τον Spiderbox να σε ενημερωσω οτι ειναι πολυ λιγα.
Αλλα και σαν software δες ποσα reboot κανει, ειδικα στα καναλια του S*y UK αλλα και σε αλλα, και αν παιζει καποιο ειδους αρχειο .avi , .divx.......
Αυτα ειναι καποια απο τα λιγα που μου ερχονται στο μυαλο.
Σε παραπανω λεπτομερειες δεν προκειται να μπω για διαφορους λογους.
Για τον Spiderbox υπαρχει υποστηριξη και θα υπαρχει και σιγουρα υπαρχουν ανθρωποι που ακουν και πραγματοποιουν τις επιθυμιες των κατοχων του.
Για συγκρισεις η' παρουσιασεις αλλων δεκτων, καλυτερα θα ηταν να ανοιξεις καποιο αλλο θεμα, γιατι αυτο αφορα τους κατοχους Spiderbox.:107:

Reaction score
1.554

Τι καλύτερο έχει το hardware του spiderbox για να καταλάβω? Τα ίδια πράγματα ακριβώς κάνει και ο openbox. Όσο αφορά το software δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι σταθερότατο αν εξαιρέσεις το ότι δεν έχει Ελληνικό EPG (ακόμη).
Δε σχολίασα δικό σου post και ούτε σε επικρίνω για κάτι. Το post που σχολίασα είναι του Teomad ο οποίος στην ουσία θεοποιεί ένα δέκτη ο οποίος (κατά τη γνώμη μου) χωρίς το service+ δεν αξίζει ούτε τα μισά χρήματα του.
Προφανώς και δεν έχεις δει απο κοντά τον spiderbox για να διαπιστώσεις την τεράστια διαφορά στην ποιότητα κατασκευής συγκριτικά με τις κινεζιές της αγοράς. Απο εκει και περα blind scan κλπ κλπ για εκεινον που θελει να ασχοληθεί λίγο παραπάνω ειναι πολυ σημαντικά χαρακτηριστικά.

Reaction score
1

το service ηταν δωρο περα απο το Nuevo και τωρα ανοιγει το digitalb

οσοι αγορασαν τον δεκτη οταν επρεπε ξερουν και καλα μαλιστα

τον openbox δεν τον ξερω φιλε αλλα δεν μπορω νακαταλαβω γιατι τον βαζεις μεσα στο θεμα spiderbox!!!

Reaction score
0

Μπορώ να αντικρούσω όλα τα επιχειρήματά σας αλλά σέβομαι το γεγονός ότι αυτό είναι ένα thread για τους λάτρεις του spiderbox όπως λέτε και δεν θα το κάνω.
Από την άλλη βέβαια που αλλού θα κρίνεις ένα δέκτη εκτός από το thread του?
Αν οι κάτοχοί του θεωρούν πως η τιμή ανταποκρίνεται στην ποιότητα κατασκευής του εμένα μου περισσεύει. Προσωπικά πήρα ένα Openbox με €100 και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου (και blind scan) περιμένοντας τα νέα azbox, το ακριβότερο εκ των οποίων, σε τιμή παραπλήσια του 7000, θα είναι 1080p, dts κλπ και θα τρέχει android. Βέβαια δεν θα έχει nuevo, service+ κλπ αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σ' αυτή τη ζωή :107:

Reaction score
114

Mα πως να κρινεις εναν δεκτη αφου δεν τον εχεις ?
Το καλυτερο ειναι να τον παρεις, και αν γνωριζεις καποια πραγματα, θα καταλαβεις τα υπερ του.
Για τον Spiderbox επειδη το ξερω πολυ καλα, δεν εχει γινει καμμια 'τσιγγουνια' στo hardware,αλλα καποια πραγματα, δεν θα γραφτουν κιολας.
Αρκει το remote του, και ενας ελεγχος για να δεις ποσα λιγα ειναι τα ελαττωματικα κομματια για να καταλαβεις για την κατασκευη του.
Για το software θα πρεπει να ψαξεις παρα πολυ και παντου,αν γνωριζεις τι, για να καταλαβεις τα υπερ του.
Το blind scan του Openbox ειναι 'παραπλανητικο'. Πως γινεται με το blind scan να βρισκεις λιγοτερα καναλια απο το απλο scan ?
Απλως πολλοι δεν γνωριζουν την λειτουργια του και δεν μπορουν να κρινουν και τη λειτουργικοτητα του.
Τον ΑΖΒΟΧ τον ειχα και εγω για πολυ καιρο.Εκτος απο οτι ειναι πολυ καλος σαν media player και μπορει και αποκωδικοποιει τις 4:2:2 μεταδοσεις,δεν ειναι τιποτα το εξαιρετικο σαν δορυφορικος δεκτης.
π.χ. ειναι δηλαδη ευχρηστο και ευκολο να κανεις 5 λεπτα να μπεις σε 5 μενου και υπομενου για να γραψεις μια συχνοτητα ,να βγεις και να σκαναρεις ?
Τι να το κανεις το 1080p στην δορυφορικη ?
Το ZDF HD ,το HD SUISSE ....... γιατι παιζουν σε 720ρ ?
Μια απο τα ιδια και για το android.
Tι σχεση εχει αυτο με τη Δορυφορικη ?
Εξτρα ειναι, για αλλα πραγματα.
Αναλογως τι προυποθεσεις θετει ο καθενας.
Εγω προτεραιοτητα δινω στη Δορυφορικη γιατι αυτο ειναι ο Δορυφορικος δεκτης,το λεει και η λεξη, και μετα ολα τα αλλα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.136
Members
38.414
Νεότερο μέλος
arishonda