Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Προς τον azbox κατευθυνόμουν αλλά κολλάω οτι είναι παλιός...
Υπερκαλύπτει όμως όλα τα χαρακτηριστικά του spider9000;

Ο ΑΖΒΟΧ εχει την μοναδικη ιδιοτητα της αποκωδικοποιησης εκπομπης 4:2:2
Επισης,ειναι ενα καλο media player ,εχει youtube κτλ.
Ως δορυφορικο δεκτη θα σε ταλαιπωρησει καπως.
Καποια πραγματα θα επρεπε να ηταν πιο απλα και καποια αλλα θα επρεπε να εχουν διορθωθει.

Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Και σχετικά με το 1080P πρέπει πρώτα οι Providers να εκπέμπουν έτσι για να έχει νόημα και η χρήση ενός τέτοιου μηχανήματος αν δεν κάνω λάθος.

Reaction score
65

Και σχετικά με το 1080P πρέπει πρώτα οι Providers να εκπέμπουν έτσι για να έχει νόημα και η χρήση ενός τέτοιου μηχανήματος αν δεν κάνω λάθος.
upscale κανει,οπως κανουν και οι υπολοιποι hd δεκτες στα 1080i.
το ποσο καλο ειναι το αποτελεσμα,δεν το γνωριζω.
εαν κρινω ομως απο τον spider,που-ειδικα-στα sd,παιρνω καλυτερη εικονα στα 720p απ`οτι στα 1080i,δεν νομιζω να υπαρχει καποιο ουσιαστικο οφελος.

Reaction score
0

Κανενα νεο εχουμε σχετικα με την μεταβαση στο service + ?
Ο DM μιλαγε για 2-3 μερες, πριν απο μια εβδομαδα. Απο τοτε καμια ενημερωση ( τουλαχιστον οσον αφορα το δικο μας πακετο ).
Πολυ ησυχια εχει πεσει τελευταια , και εβγαλε και αυτη την ανακοινωση ο Johnny που με προβληματισε λιγο.

Reaction score
114

H ανακοινωση μου δεν εχει να κανει με κατι συγκεκριμενο.
Ο κυκλος του Spiderbox δεν εχει κλεισει.
Απλως θα ειναι το τελος για μενα και τον δεκτη,οπως και καθε τι αλλο καινουριο στα Ελληνικα φορουμ μεχρι και 25/10/2010.
Μονο εδω γραφω αλλωστε.
Μεχρι τοτε ολα θα ειναι τακτοποιημενα.

john78 - Spiderbox - αλλο project - Ελληνικα φορουμ - 25/10/2010 Τελος.

Reaction score
1

Κανενα νεο εχουμε σχετικα με την μεταβαση στο service + ?
Ο DM μιλαγε για 2-3 μερες, πριν απο μια εβδομαδα. Απο τοτε καμια ενημερωση ( τουλαχιστον οσον αφορα το δικο μας πακετο ).
Πολυ ησυχια εχει πεσει τελευταια , και εβγαλε και αυτη την ανακοινωση ο Johnny που με προβληματισε λιγο.

την avon και cs απο server καλο ειναι να μη λεμε εδω στον αερα

ετσι γινετε παντου στην Αγγλια φοβουντε για το sky uk κτλπ

εδω ετσι πρεπει να κανουμε

τα αλλα δεν μας νιαζουν Γαλλοι Γερμανοι Ιταλοικτλπ

αυτη ειναι η αποψη μου:145:

Reaction score
0

με την ευκαιρια thanks για τους Ιταλους

Reaction score
0

Οκ . Δεν ξανακανω κουβεντα γι αυτο το θεμα.

Reaction score
114

Προσεχετε τι γραφετε ακομα και σε πμ. για οτι αφορα server,payserver κτλ.
Ευκολο ειναι να βρεθειτε εκτος φορουμ.
Ουτε εδω χωρανε τετοια ποστ ,ουτε και αλλου.
Ηδη δημιουργηθηκε ενα προβλημα χτες αλλου γι αυτο το θεμα.

Reaction score
10
Μαλλον πρεπει να εχει γραφτει αλλα εχουν γινει πολλα τα ποστ και δυσκολευομαι να το βρω...
Αν καποιος μπορει να μου πει πως μπορουμε να δουλεψουμε με τη λιστα του johnny σε σταθερο πιατο θα ημουν ευγνωμον. (βαζοντας την στον spider 9000 μου βγαζει μετα την επανεκκινηση moving motor σε καποιο δορυφορο που δε βλεπω και μετα δεν ανοιγει τιποτα απο τα καναλια...)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Μαλλον πρεπει να εχει γραφτει αλλα εχουν γινει πολλα τα ποστ και δυσκολευομαι να το βρω...
Αν καποιος μπορει να μου πει πως μπορουμε να δουλεψουμε με τη λιστα του johnny σε σταθερο πιατο θα ημουν ευγνωμον. (βαζοντας την στον spider 9000 μου βγαζει μετα την επανεκκινηση moving motor σε καποιο δορυφορο που δε βλεπω και μετα δεν ανοιγει τιποτα απο τα καναλια...)
Αφου εχεις σταθερο πιατο, πως σε παει αλλου; ριξε μια ματια απο το μηνυμα 374 και μετα

Reaction score
114

Aν εχεις σταθερο κατοπτρο γιατι να περασεις τη λιστα μου που ειναι για μοτερ ?
Ποσους δορυφορους βλεπεις ?
Αν ειναι 2-3 απλα σκαναρε τους.

Reaction score
10
ναι δεν ειναι και απαραιτητο να τη περασω, 2 δορυφορους βλεπω, απλα δε μπορω να βρω που εχει τα settings στον channel editor για μοτερ κτλπ. και μου ενεργοποιει στα settings του spider diseq motor περνωντας τη λιστα...
Ναι φυσικα δεν κουναει τιποτα αφου δεν εχω μοτερ αλλα αφου περασω τη λιστα εχωντας κανει deactivate ολους τους δορυφορους που δε βλεπω στον editor μετα το reboot μου βγαζει το μηνυμα moving motor και δεν μπορω να δω κανενα καναλι στους δορυφορους που εχω (δοκιμασα αφηνοντας μονο ενα δορυφορο και παλι το ιδιο).
Απο περιεργεια για το τι κανω λαθος περισσοτερο ρωταω. Αν φταξω μονος μου λιστα (που ειναι αρκετα ευκολο ομολογω) δουλευει μια χαρα.

Reaction score
114

ναι δεν ειναι και απαραιτητο να τη περασω, 2 δορυφορους βλεπω, απλα δε μπορω να βρω που εχει τα settings στον channel editor για μοτερ κτλπ. και μου ενεργοποιει στα settings του spider diseq motor περνωντας τη λιστα...
Ναι φυσικα δεν κουναει τιποτα αφου δεν εχω μοτερ αλλα αφου περασω τη λιστα εχωντας κανει deactivate ολους τους δορυφορους που δε βλεπω στον editor μετα το reboot μου βγαζει το μηνυμα moving motor και δεν μπορω να δω κανενα καναλι στους δορυφορους που εχω (δοκιμασα αφηνοντας μονο ενα δορυφορο και παλι το ιδιο).
Απο περιεργεια για το τι κανω λαθος περισσοτερο ρωταω. Αν φταξω μονος μου λιστα (που ειναι αρκετα ευκολο ομολογω) δουλευει μια χαρα.
Πηγαινε menu-motor setup και την πρωτη επιλογη που ειναι στο Diseqc 1.2 ,με το δεξι πληκτρο ,βαλ' την στο ΟFF.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam