Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
114
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

μπορουμε να περασουμε το firmware του mvision 300net χωρις κινδυνο και εαν θελουμε να επανερθουμε στο δικο του firmware?

To software του Mvision 300 Νet HD ειναι μια προσπαθεια αντιγραφης του software του Spiderbox.
Mετα απο αυτο το πειραμα,μπορεις να 'χαιρετησεις' και την εγγυηση σου.

Reaction score
1

tzizz...οκ παιδια....ας το αφησουμε...ευχαριστω

Γιατί λες να το αφήσουμε δεν είναι κακή η ερώτηση σου

Θα ήταν ευχής έργων να μπορούσαμε να περάσουμε αναβαθμίσεις από άλλους δέκτες έτσι για να περνάει η ώρα μας χε χε

Θεωρώ ότι υπάρχουν Team η ομάδες που κάνουν καλές αναβαθμίσεις

Δεν ξέρω αν η Mvision κάνει αντιγραφές η κάτι τέτοιο απλά έχει μια άλλη ομάδα και έναν άλλο δέκτη

Αρκετές φορές προσπάθησα να περάσω firmware από Vantage 7100 στο Νano xx 9500 και δεν τα κατάφερα και αυτό που με ωθούσε να το κάνω ήταν γιατί έβλεπα ομοιότητες στο Menu των δυο δεκτων
Το Firmware δεν αναγνωριζοταν από τον δεκτη μου!!!

Reaction score
0
Μετά απο λίγο ψάξιμο βρήκα ότι η database του δέκτη όσο αφορά τις ρυθμίσεις των TP έχει μερικά λάθη και για αυτό δεν κατεβαίνουν αυτόματα κάποια κανάλια. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι φταίει αποκλειστικά η database του δέκτη, απλά μπορεί να έγιναν κάποιες αλλαγές τώρα τελευταία στον Astra 19.2. Αν περάσετε τις αλλαγές στους TP πριν να κάνετε ακόμα και απλό search τα κατεβάζει όλα τα συγκεκριμένα κανάλια πολύ εύκολα.
Αν κάποιος που συμμετέχει στην δημιουργία των νέων firmware θέλει ας μου στείλει ένα pm για να του δώσω την λίστα με τους TP, ώστε να ενσωματωθούν στο επόμενο patch.

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Μετά απο λίγο ψάξιμο βρήκα ότι η database του δέκτη όσο αφορά τις ρυθμίσεις των TP έχει μερικά λάθη και για αυτό δεν κατεβαίνουν αυτόματα κάποια κανάλια. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι φταίει αποκλειστικά η database του δέκτη, απλά μπορεί να έγιναν κάποιες αλλαγές τώρα τελευταία στον Astra 19.2. Αν περάσετε τις αλλαγές στους TP πριν να κάνετε ακόμα και απλό search τα κατεβάζει όλα τα συγκεκριμένα κανάλια πολύ εύκολα.
Αν κάποιος που συμμετέχει στην δημιουργία των νέων firmware θέλει ας μου στείλει ένα pm για να του δώσω την λίστα με τους TP, ώστε να ενσωματωθούν στο επόμενο patch.

Οι αλλαγες που εχουν γινει και αφορουν τα Γαλλικα καναλια εχουν γινει τωρα τελευταια.Αλλα αλλαγες γινονται καθε ωρα και στιγμη.
Αυτο ομως δεν εχει σημασια,γιατι υπαρχει η επιλογη blind search,ωστε να μην περιμενεις καποιον για να σου κανει γνωστες καθε νεες συχνοτητες.Απλως σκαναρεις με αυτην την επιλογη και με τις παραμετρους θελεις.
Αν αυτες ειναι ηδη γνωστες,τοτε απλα τις προσθετεις απο την επιλογη manual tp.
Οι ενημερωσεις τις data base ωφελουν τους νεους κατοχους,και ειδικα αυτους που δεν εχουν προθεση να χρησιμοποιησουν μια ηδη ετοιμη λιστα.
Αλλα και ενημερωση, γινεται,σε νεα patch.
Aπλα δεν θα πρεπει να χρησιμοποιεις την ηδη λιστα σου αλλα να σκαναρεις απο την αρχη.
Εγω 'κουβαλαω' τη ιδια λιστα με τις αλλαγες εδω και 1 χρονο σχεδον γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο να σκαναρεις απο την αρχη.

Reaction score
0
Συμφωνώ απλά το είπα για να βοηθήσω κάποιον που δεν είναι και τόσο σχετικός με το θέμα δορυφορικά. Θα πρέπει να ψαχτώ περισσότερο με το να έχω μία δικιά μου λίστα. Ευχαριστώ.

Reaction score
638
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

την Αρσεναλ aljazera HD 7W απο nuevo

το αλλο ρεαλ -μιλαν sky italia αρα δυσκολο γαι ανοιχτο feed

μπορει ομως κανα 4 2 2 Hd feed απο 7Ε(σπανιο ομως) και βλεπουμε!!!

σιγουρα θα υπαρχoυν και feed οχι hd αλλα με καλη ποιοτητα εικονας για οσους εχουν βαρεθει τις Ελληνικες μεταδοσεις με τις μετριες ποιοτητες εικονας
Εγω παντως παρελαβα προχθες τον δεκτη με service+ αντι για nuevo και αισθανομαι τουλαχιστον ατυχος σε σχεση με εσας που εχετε nuevo .
Αυτες οι αλλαγες του gift δεν γινονται ετσι ...καποιοι να ειναι μαγκες και καποιοι βα αισθανονται μακακες . Ολοι τα ιδια χρηματα πληρωσαμε για ενα χρονο δωρακι δεν μπορει το δικο σου να δειχνει το ματσακι hd και εγω τιποτις .
Κατα την γνωμη μου επρεπε ολοι να βλεπουμε και απο nuevo και απο service+ με δυνατοτητα εναλλαγης.
Ας το γραψουν αυτο τα παιδια που συχναζουν περισσοτερο στο Αγγλικο φορουμ μπας και αλλαξει κατι γιατι εγω Αγγλικα δεν...

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Εγω παντως παρελαβα προχθες τον δεκτη με service+ αντι για nuevo και αισθανομαι τουλαχιστον ατυχος σε σχεση με εσας που εχετε nuevo .
Αυτες οι αλλαγες του gift δεν γινονται ετσι ...καποιοι να ειναι μαγκες και καποιοι βα αισθανονται μακακες . Ολοι τα ιδια χρηματα πληρωσαμε για ενα χρονο δωρακι δεν μπορει το δικο σου να δειχνει το ματσακι hd και εγω τιποτις .
Κατα την γνωμη μου επρεπε ολοι να βλεπουμε και απο nuevo και απο service+ με δυνατοτητα εναλλαγης.
Ας το γραψουν αυτο τα παιδια που συχναζουν περισσοτερο στο Αγγλικο φορουμ μπας και αλλαξει κατι γιατι εγω Αγγλικα δεν...
Δεν πηρες service+ αντι nuevo.
Oι δεκτες ξεκινησαν με nuevo διαρκειας 1 ετους αλλα με τα τωρινα δεδομενα το τελος αυτης της υπηρεσιας ειναι maximum 5 μηνες απο τωρα.
Ετσι γι αυτο υπαρχει και το service+
Εχεις αρκετες επιλογες απο αυτο.
Περιμενε να δεις τι θα υπαρξει ακομα σε αυτο και ποτε θα ληξει........
Το gift δεν ειναι στη τιμη του δεκτη.......

Reaction score
638
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

.
Το gift δεν ειναι στη τιμη του δεκτη.......
Γι αυτο λεγεται και Gift . Αλλα εαν αυριο παψει το Gift να δουμε ποσα κομματια θα πουλιουνται και με τι τιμη.
Πιστευω οτι εαν κανεις ενα γκαλοπ για το ποσοι αγορασαν τον δεκτη για το gift θα εκπλαγεις .
Μπορεις να μου αναφερεις καποιες αλλες διαφορες που εχει ο δεκτης εκτος απο το gift με τον mvision HD300 ?
Αντιλαμβανομαι αυτο που λες αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι για πεντε μηνες ακομα οπως λες θα μπορουσαμε να εχουμε ολοι nuevo και επιλογη στο service+.
Ετσι ολοι θα βλεπαμε τα ιδια.

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Γι αυτο λεγεται και Gift . Αλλα εαν αυριο παψει το Gift να δουμε ποσα κομματια θα πουλιουνται και με τι τιμη.
Πιστευω οτι εαν κανεις ενα γκαλοπ για το ποσοι αγορασαν τον δεκτη για το gift θα εκπλαγεις .
Μπορεις να μου αναφερεις καποιες αλλες διαφορες που εχει ο δεκτης εκτος απο το gift με τον mvision HD300 ?
Αντιλαμβανομαι αυτο που λες αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι για πεντε μηνες ακομα οπως λες θα μπορουσαμε να εχουμε ολοι nuevo και επιλογη στο service+.
Ετσι ολοι θα βλεπαμε τα ιδια.

-Mε την ιδια λογικη αν αυριο μπουν αλλα 100-200 καναλια τοτε θα πρεπει να παει στα 450Ε και αν διαβαζει και τις paired cards στα 850Ε ?
Καλο ειναι να τον αγορασαν και για το gift.
Kαι για οτι τον αγορασαν.........

-Γιατι ? για να τις διορθωσουν και να προσθεσουν ?
Ενα μονο θα πω.
Την καταταξη ανα provider την εβαλαν πριν κανα μηνα.
Εδω υπαρχει απο πολυ παλια.

-Τα προβληματα αυτης της υπηρεσιας και τη λογικη αυτης της κινησης δεν θα τα εξηγησω.
Τουλαχιστον εγω.
Σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχουν διαφορες και θα 'ναι και καλυτερα.

Reaction score
0

Καλή σας μέρα,
Έχει κανείς πρόβλημα με free gift και σύνδεση φορθνετ; Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα και δεν μπορώ να γίνω connected στον spiderbox

Reaction score
114

Καλή σας μέρα,
Έχει κανείς πρόβλημα με free gift και σύνδεση φορθνετ; Έχω κάνει σχεδόν τα πάντα και δεν μπορώ να γίνω connected στον spiderbox

Διαδικασια αναβαθμισης.

Κατεβαζουμε το αρχειο,το κανουμε unrar,το βαζουμε σε ενα usb stick και απο τον δεκτη, παμε Menu-USB ,βρισκουμε το αρχειο και παταμε οκ στην πρωτη επιλογη sw upgrade.
Περιμενουμε να τελειωσει και κανει επανεκκινηση.

Παμε menu-network-παταμε 1111 (αοριστα,οχι σε καποια επιλογη).
Μετά παμε στο menu-key edit- και βαζουμε ucas--->on ,autoroll --> on
Περναμε το καινουριο softcam.

Ενεργοποιηση gift (για οποιον και οποτε το επιθυμει).
Εχουμε συνδεσει δεκτη με router.
menu - IP setup --> auto
Υστερα παμε στην επιλογη service+,βαζουμε ΟΝ,register ,ok,περιμενουμε
Κλεινουμε ,ανοιγουμε τον δεκτη απο πισω.

Reaction score
0

Οκ σε ευχαριστώ. Τα είχα κάνει αυτά απλά για να κάνω το Access Point να δουλέψει μου έβγαλε την πίστη. Τελικά είναι οκ δεν έχει να κάνει με την φορθνετ.

Reaction score
3

Οκ σε ευχαριστώ. Τα είχα κάνει αυτά απλά για να κάνω το Access Point να δουλέψει μου έβγαλε την πίστη. Τελικά είναι οκ δεν έχει να κάνει με την φορθνετ.
Φιλε μου κι εγώ προσπαθώ εδώ και μέρες να το δουλέψω με access point κι έχω σπάσει τα μούτρα μου...
Πως τα κατάφερες;

Reaction score
1

το`χουμε καπου?

Some fixes for new receivers.

This IS for everyone.

Added: Unicable function : satellite search menu -> LNB type - > Unicable LNB Port - > you can selectable 4 LNB Port
Added: Hotbird, Astra Satellite TP
Need to Factory reset after update s/w.

Backup settings before loading this s/w You will lose them. Set your long. and lat. again after loading.

1,back up channel data udb only[menu/usb green button].
2,load todays patch S/W only.
3,factory reset.
4,menu network turn back on ,press 1111 to expand other options.
5,load your channel data back on enter your long/latitude if needed.
6,goto key edit turn ucas back on.
7,reset key data.
8,load softcam.

Boxer26_Spiderbox_Fix2_9000_0926_K.rar - 4.74MB

Reaction score
638

Καλή σας μέρα,
Η παρε την προσφορα της forthnet με nova η αλλαξε παροχο γιατι εαν συνεχισεις με το gift στην forthnet θα σε αναφερει πολυ συντομα το αστυνομικο ρεπορταζ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.129
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam