Spiderman III

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.754
Την είδα το Σάββατο. Ηταν μια από τις πιο επίπεδες και εντελώς επιφανειακές ταινίες που έχω δει ποτέ μου, από πολλές απόψεις. Από πού να ξεκινήσω και πού να καταλήξω... Το ανύπαρκτο σενάριο? Τις ανεκδιήγητες ερμηνείες? Τη μούρη του πρωταγωνιστή που είχε κολλήσει ένα ηλίθιο χαμόγελο επί 2 ώρες και 1/4, ανεξαρτήτως των δρώμενων στην ταινία? Οι γκόμενες που μόλις σώζονταν από βέβαιο και τραγικό θάνατο, έκαναν σα να μην τρέχει τίποτα? Μέχρι και τα εφέ θα μπορούσαν να είναι καλύτερα (στα σημεία με τον Sandman).

Δεν παρακολουθώ τα comics αλλά ακόμη κι εγώ ως άσχετος περίμενα πολύ καλύτερη ταινία. Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα σκέφτονται οι φίλοι του "Spidey"...

Reaction score
13
Μα καλά τόσες ιστορίες σε comics έχουν κυκλοφορήσει με το spiderman.....καμμία δεν τους διέγειρε την φαντασία?????
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση (κανονικά θα έπρεπε να είναι η καλύτερη από τις 3).Τι να πω.....ελπίζω όταν την δω (θα αργήσω βέβαια διότι θα πρέπει πρώτα να ανέβω Ελλάδα) να μην γράψω το ίδιο απογοητευτικά σχόλια....

Reaction score
8
Απάντηση: Spiderman III

Μετρια , αν και ειναι απο τους ποιο αγαπημενους ο spiderman.

Reaction score
50
Εγώ πάντως δεν τη βρήκα και τόσο χάλια όσο άκουγα. Βέβαια ίσως ακριβώς για το λόγο αυτό, όταν ακούς συνέχεια αρνητικά σχόλια πας προδιατεθειμένος για το χειρότερο και τα πράγματα είναι (συνήθως) καλύτερα.

Anyway, επί της ταινίας, το ότι δεν ήταν χάλια δε σημαίνει ότι τη βρήκα και... αριστούργημα. Απλά ότι πέρασα ευχάριστα βλέποντάς τη. Είναι γεγονός βέβαια ότι η... παρέλαση τόσων κακών ήταν κουραστική κι έδινε στην ταινία μια αίσθηση ότι ήταν συρραφή από πολλά ξεχωριστά επεισόδια. Τα εφφέ εντυπωσιακά φυσικά, αλλά με τον ψιλοαχταρμά του σεναρίου ουσιαστικά ήταν εφφέ για τα εφφέ.

Εν γένει διασκεδαστική περιπέτεια για σινεμά, αλλά όχι στο επίπεδο των άλλων δύο.

Reaction score
0
Μου φάνηκε μέτριο δυστυχώς (αν και fan του Spidy). Τα πρώτα δύο ήταν πολύ καλύτερα. Σε κάποια σημεία με κούρασε κιόλας. Το score δεν ήταν εφάμιλλο του Danny Elfman.

Είπα να πάω στο Odeon Πλατεία. Μέγα λάθος. Πήγα στην αίθουσα 1 που είναι και η καλύτερη τους. Το κεντρικό ηχείο τους για τις ομιλίες είχε πρόβλημα. Ο ήχος ήταν τραγικότατος. Με ακουστικά να είμασταν θα ακουγόταν πολύ καλύτερα. Αίσχος!

Reaction score
7
Πρέπει να ομολογήσω ότι το περίμενα χειρότερο...Οκ για action movie καλό ήταν...Σίγουρα δεν συγκρίνεται με τα δύο προηγούμενα αλλά δεν ήταν και Fantastic Four ή Ηλέκτρα...

Αυτό που σιχαίνομαι είναι οταν δεν ακολουθούν το κόμικ σε ορισμένες λεπτομέρειες (πχ το πως ήρθε η εξωγήινη ουσία στην γή ήταν για τα πανηγύρια ακα η εύκολη λύση)...

Ο μεγαλύτερος αδικημένος είναι ο Venom ο οποίος θα έπρεπε να έχει τρείς ταινίες δικές του...Αν θέλανε να βάλουν 2ο κακό ας βάζανε τον Carnage που είναι και σχετικός...

Αυτό που επίσης με χάλασε ήταν ότι ώρες ώρες ο Tobey έμοιαζε με μαμούχαλο παιδάκι του δημοτικού και στις εκφράσεις και στις αντιδράσεις...Και για να είμαι ειλικρινής αν έβλεπα κάποιον άλλο να παίρνει το ρόλο το Spidey δεν θα με χάλαγε καθόλου μετά από αυτό που είδα...

Η κοριτσάρα και μόνο που υπάρχει ομορφαίνει την ταινία...Me Crazy 4 Kirsten

Τα ειδικά όντως έχουν την τιμητική τους...Σε σημείο που να πιστεύω ότι ήταν και ο μόνος λόγος που πρόσθεσαν τον Sandman...σαν να μας λένε είδατε κάτι κάναμε...

Το τέλος είχε λίγη πλάκα αλλά ακόμα και εκεί η κατάληξη του Venom δεν μου άρεσε καθόλου...No Venom-->No Carnage--No Party

YΓ...Μόλις είδα στο νετ ότι για το Spidey 4 το φημολογούμενο δίδυμο κακών θα είναι ο Lizard...και ο Carnage ^^ (αμήν και πότε αλλά αυτύην τη φορά μην τους πετσοκόψετε plz..)
Επίσης ακούγεται για special guest star εμφάνιση η Black Cat...(εδώ μου τα χάλασαν...Πάλι πήχτρα στους κακούς)

Reaction score
62
Μόλις γύρισα απο σινεμά!! Καλός ο αραχνάνδρας δεν λέω!! Καλύτερος απ' ό,τι περίμενα. Όχι βέβαια σαν τα 2 προηγούμενα, αφού είχε πολύ μελλό και, όντως, δεν του πήγαινε!! Αλλά άλλο ήταν το χίτ της βραδυάς!! Ένας πιτσιρικάς θα ήταν δεν θα ήταν 3 χρονών, που είχε έρθει με τους γονείς του και΄στα μέσα της ταινίας τον πήρε ο ύπνος. Και, πέρα απο το ροχαλητό, που μου τρυπούσε τα τύμπανα, ανα διαστήματα με δωροδοκούσε και με πλουσιότατες βόμβες μεθανίου!!!

Reaction score
784
Για να βαλουν Carnage πρεπει να το κανουν R rated for extreme violence !
PG με Carnage ΔΕΝ γινεται.

Reaction score
7
Μακάρι να το κάνουν !!!
Θέλω αίμα....Θέλω βία...Σάρκα...Brutality..Πως το λένεεε...Και κυρίως να φύγει ο φλώρος ο Τόμπι...Κανένας καλύτερος δεν παίζει στην πιάτσα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid