- Reaction score
- 15.543
το οτι δεν εχεις ηχο στο flat ειναι γιατι περασες απευθειας τις μετρησεις....Γειά σου Κώστα!
1. Οι εντάσεις συνήθως είναι γύρω στο - 10db με - 20db από reference.
2.Το Dynamic Eq το έχω στο off
3.Το sub δυστυχώς η μόνη θέση που βόλευε είναι κάτω από τα ράφια της καβας.
4.Εγιναν 6 μετρήσεις, αφού οι δύο τελευταίες αφορούν την τοποθέτηση του mic πίσω από τον καναπέ και εγώ έχω τοίχο.
Στις δύο τελευταίες μετρήσεις δεν έχω καθόλου ήχο στην επιλογή Flat.. Ενώ έχω κανονικά στο Reference και στο L/R Bypass..Περίεργο..
Θα ξανατρεξω Audyssey μήπως και φτιάξει και θα ενεργοποιήσω και mrc.
.....τις κανεις save....μετα παιρνεις παλι το προφιλ και το στελνεις στον AV
Θα δεις οτι στην μεταφορα ξεκιναει απο την αρχη η μπαρα......στην περιπτωση που δεν ακους την flat ειναι γιατι η μπαρα ξεκιναει απο την μεση για μεταφορα δεδομενων...
τι εχεις βαλει σαν κρος στα ηχεια να δουμε τι εχεις βαλει μηπως εχεις κανει καποιο λαθος....
........και μιας και αναφερθηκες στο upmix....
και ειδικοτερα στο οτι σαρεσει το auro3d περισσοτερο, ας πουμε και δγιο λογια γιαυτο.
η ιδιατεροτητα του upmix auro2d η auro3d σε σχεση με τα υπολοιπα upmix ......
....ειναι οτι εχεις την δυνατοτητα να παιξεις με καποιες ρυθμισεις ως προς την ενταση και την ποσοτητα πληροφοριας .
Η φιλοσοφια upmix auro απο 2καναλο η πολυκαναλο προγραμαμα δεν χαλαει αυτο που θελει να δωσει ο δημιουργος του.......ειδικοτερα στην μουσικη
....διευρινει λιγο την σκηνη με καλυτερη ατμοσφαιρα στον χωρο και με καλυτερη λεπτομερεια....
ακους οτι και στο δικαναλο η πολυκαναλο......δεν χανεις πληροφορια
εγω προσωπικα αν και πολυκαναλος πριν το 2000 μεχρι το 2017 σε 5.1 δεν ακουγα upmix 2καναλο.
.....ηταν απογοητευτικα τα upmix dolby η dts.....παιζουν ολα τα ηχεια και παιζουν οτι ναναι....
χανει αυτο που θελει να δωσει ο δημιουργος του εκαστοτε προγραμματος.
Απο το 2017 που εχω 9.1 ακουω upmix auro2d η auro3d και ειναι σουπερ....
Να κοιταξεις αν μπορεις να βαλεις 2 πιο μεγαλα ηχεια ως περιφερειακα και μπροστα πανω.
... οπως αυτα που δινει εδω ο Alexandros1986
Monitor Audio Silver RX 2
Πωλούνται τα ηχεία του τίτλου σε άριστη οπτική και λειτουργική κατάσταση. Τα ηχεία αγοράστηκαν το 2016 από ηχοεκφραση και έχουν παίξει ως δικαναλο σύστημα στο δωμάτιο μου για περίπου ένα χρόνο πριν μετακομίσουν στο σαλόνι για να αναλάβουν χρέη surround στο κύριο σύστημα μου. Μαζι με τα ηχεια θα...
www.avsite.gr
Last edited: