Streamer ή παραμονή με το laptop

kalitsouni

Ακουστικά
Μηνύματα
3.281
Reaction score
9.535
πριν χρόνια ψαχνόμουν να πάρω κάποιο σύγχρονο dac στο σύστημα.
Ένας φίλος μου έφερε ένα κουτάκι το οποίο ήταν λέει στρήμερ.
Τελικά δεν άλλαξα dac, πήρα κι εγώ στρήμερ.
Έκανε περισσότερο καλό στο σύστημα από την αλλαγή dac, και έπαιξε μακράν καλύτερα από imac late 2009 και lenovo thinkpad 14''.
Ακόμα και το spotify γίνεται πολύ πολύ καλύτερο στο άκουσμα.
Δεν έχεις κάποιον να σου δανείσει κάποιο στρήμερ να κάνεις τις δοκιμές σου?
Ελπιζω να μη συνεκρινες στρημερ με dac με υπολογιστη χωρις…:laugh:
 

Μηνύματα
2.496
Reaction score
1.786
Ελπιζω να μη συνεκρινες στρημερ με dac με υπολογιστη χωρις…:laugh:
χααχχαχααχ καλοοοο
Adcom gcd750 με την ψηφιακή του....είσοδο.
Το audio interface ήταν η tc impact twin με σύνδεση firewire (για το mac) και ένα m2tech για το lenovo thinkpad
 

Μηνύματα
521
Reaction score
288
Είναι φύσει αδύνατον να μιλάμε για βελτίωση της ηχητικής ποιότητας ενός συστήματος, που παίζει σε δωμάτιο με γυμνούς τοίχους και λείο δάπεδο, μέσω ηχείων που δεν μπορούν να παίξουν σωστά έστω λίγα μπάσα. Πέραν αυτού, καθώς το σύστημα αποπνέει έναν αέρα πολυτελείας, το thinkpad, που είναι εργαλείο δουλειάς, δεν ταιριάζει. Εφ' όσον ο κατασκευαστής του dac δεν δίνει driver για macOS, streamer. Ή κάποιο εμφανίσιμο λάπτοπ, με αλουμινένια κάσα και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, κάποιο 14άρι Lenovo, κάποιο Dell XPS.

Το λάπτοπ είναι προϊόν ανώτερο του streamer, μακράν πιο σύνθετο και πολυχρηστικό, κάνει και άλλες δουλειές, πάει στη βεράντα το καλοκαίρι παρέα με τη φραπεδάρα, στον καναπέ, στο ταξίδι, τρέχει Excel. Ο streamer είναι ένα κολοκύθι που έγινε μόδα επειδή οι μεσήλικες χαϊφιντελίστες βαρέθηκαν τη σπαρτιάτικη εμφάνιση του foobar, προτιμώντας το μουράτο web interface και τα γυαλισμένα τρακ των στρημεράδων. Χώρια που δεν καταδέχονται να έχουν το αρχείο, αλλά να τους το στρημάρει ρήαλ τάιμ ένας ξινομούρης εντερπρενέρ, που μπορεί ανά πάσα στιγμή να τους κόψει όποιο κομμάτι θέλει, (επειδή δεν τα βρήκαν στα λεφτά με κάποιον ατζέντη), προβάλλοντας έως και το πιο απίστευτο πρόσχημα, διατυπωμένο δικηγορίστικα για να μη μπορεί κανείς να πει τίποτα.
Ποία streamer έχεις ακούσει και κατέληξες σε αυτά τα συμπεράσματα;
 

Μηνύματα
709
Reaction score
539
Εγώ τώρα αν είχα λεφτα για τέτοια θα έπαιρνα το velodyne minivee x (1000 ευρώ) και μετά θα κοίταζα για streamer . Έχει και active crossover μέσα για high pass. Τα Sonus Faber Guarneri δεν έχεις ;


Αν είχες MacBook θα σου έλεγα να βάλεις το audirvana που κάνει μεγάλη διαφορα . Στα windows δε το έχω δοκιμάσει αλλά γιατί όχι .

 
Last edited:




Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.586
Μηνύματα
2.910.022
Members
38.067
Νεότερο μέλος
Marios HiFi
Top