Streaming vs CD...όλη η αλήθεια

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.716
...
Δεν έχει στούντιο ο πλέον ειδικός?
Όλες οι απαντήσεις στο παρόν forum βρίσκονται και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο γραμμένες...
https://www.avsite.gr/forum/threads/Ανατομία-Ακουστικής-Χώρων-remastered.79626/page-10#post-1291568Αυτιά
Απάντηση: Live End Dead End - Reflection Free Zone
Το κλασσικότερο παράδειγμα Lede Room (και μοναδικό) στην Ελλάδα είναι το Athens Mastering σχεδιασμένο απο τον Christian Malcurt.
Το ακουστικό μας σύστημα περιλαμβάνει οπωσδήποτε επεξεργασία από ανώτερα κέντρα του εγκεφάλου, το θέμα έγκειται στο ότι η επίκληση του εγκεφάλου απ'όσους κοροϊδεύουν sub και μετρητικά δεδομένα μοιάζει με την επίκληση σφριγηλών χαμηλών οκτάβων από πεντάϊντσα απουσία sub...
Ποτέ δεν θα ναι νωρίς όταν από φαιά είναι χωρίς - κατα το ΄΄με χωρίς πρόσβαση'' που λέγεται συχνά πυκνά σε αγγελίες.. :sneaky:

Κατά τα άλλα αναρωτιέμαι πόσες φορές θα έπρεπε να επιδειχθεί με φωτό setup και παραστάσεις λήψεων πόσο ΄΄ταλαίπωρη΄΄ είναι η ενέργεια όταν η πρώτη οκτάβα καλείται να βγει από main ηχεία που θα έπαιζαν full range...

Last edited:

Reaction score
4.166
Κύριε wnet..

Οι πραγματικοί audiophiles είναι ο κάτω κυριούλης.
Οι πάνω είναι οι τεχνοκράτες.
Ονόματα δεν λέμε.
Συνεχίστε παρακαλώ.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.087
Κύριε wnet..

Οι πραγματικοί audiophiles είναι ο κάτω κυριούλης.
Οι πάνω είναι οι τεχνοκράτες.
Ονόματα δεν λέμε.
Συνεχίστε παρακαλώ.
Ναι, κατά κάποιο τρόπο...
Όμως:
το ίδιο καλά ακούνε όλοι, οι διαφορές είναι μηδαμινές... βάφτισε τους όπως θες :p

προσωπικά προτιμάω ότι μου είναι πιο εύκολο...
έβαλα εχθές ένα CD των Eloy... το είδα μπροστά μου, τους θυμήθηκα και το έβαλα... αν καθόμουν στον υπολογιστή θα το έβαζα σε flac.... τι ν' αλλάξει? τρίχες...

Reaction score
4.166
Ναι, κατά κάποιο τρόπο...
Όμως:
το ίδιο καλά ακούνε όλοι, οι διαφορές είναι μηδαμινές... βάφτισε τους όπως θες :p

προσωπικά προτιμάω ότι μου είναι πιο εύκολο...
έβαλα εχθές ένα CD των Eloy... το είδα μπροστά μου, τους θυμήθηκα και το έβαλα... αν καθόμουν στον υπολογιστή θα το έβαζα σε flac.... τι ν' αλλάξει? τρίχες...
Η πλάκα είναι ότι το χειρότερο παίζει καλύτερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Desmios1924