- Reaction score
- 64
Καλησπέρα παιδιά. Κάτι ετήσια προγράμματα tidal που βλέπω σε ηλεκτρονικά καταστήματα και κοστίζουν κάτω από 30 ευρώ γνωρίζετε αν είναι αξιόπιστα; Έχετε κάποιο συγκεκριμένο να προτείνετε;
Υποθέτω ότι πουλούν παρανόμως family συνδρομές κάτω από το ίδιο parent account, χωρίς να το γνωρίζει ο τελικός πελάτης.Καλησπέρα παιδιά. Κάτι ετήσια προγράμματα tidal που βλέπω σε ηλεκτρονικά καταστήματα και κοστίζουν κάτω από 30 ευρώ γνωρίζετε αν είναι αξιόπιστα; Έχετε κάποιο συγκεκριμένο να προτείνετε;
Πάλι για τον εαυτό σου μας μιλάς?Με καθυστέρηση καμιάς 10-ετιας, ανακαλύπτεις αυτά που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω.
Απορώ γιατί δε κάθεσαι να τα διαβάσεις, είναι και στα ελληνικά, εύκολα, κατανοητά.![]()
......The important thing is that the music comes across well. And when I get goosebumps when listening to music, I don't care how many bits are on the way to the speakers.
καλα, αυτο σαιτ γενικά λιγο οτι θυμαται χαιρεται![]()
Tidal and Qobuz Get Busted for Allegedly Passing Off Worn Vinyl Rips as High-Res Audio
More audiophiles are reporting hearing cracks, pops, and surface noise on some “Master” quality streams.www.headphonesty.com
Ναι. Επόμενο τεχνολογικό επίτευγμα: σανδάλι που να έχει ενσωματωμένη τη μπόχα στρατιωτικού άρβυλου.σου δίνει το "άρωμα" του βινυλίου με την ευκολία του άυλου και γκρινιάζετε![]()
![]()
![]()
Μαύρα μεσάνυχτα...Χμ,
άρα ακούς διαφορές στα ψηφιακά μέσα.
Κάποιοιισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν.
το είχα αναφέρει παλαιότερα σε ένα νήμα που είχε ως κύριο θέμα συζήτησης το Tidal.μεσημερακι ζεστη aircondition και ειπα με το καφεδακι να κανω καμια συγκριση με τα καινουργια μου ακουστικα
Πηρα ενα ζευγαρι closed back fiio ft 1
Aκουσα λοιπον τα νυχτερινα του χατζηδακη σε cd στο φορητο fiio dm13 και μετα στο fiio m23 dap μεσω tidal
Στα αυτια μου η διαφορα ειναι μεγαλη εντελως αλλος ηχος. Προσωπικα μου αρεσε το cd περισσοτερο απο το tidal
Επειτα εβαλα να σκουσω και να συγκρινω το autobiography της chantal chamberlend
Σε αυτο η διαφορες ειναι λιγοτερες ακουστες και παλι κλεινω προς το cd
Στην τελευταια συνγκριση pet shop boys nonetheless και αυτη τη φορα μου αρεσε πιο πολυ το ψηφιακο του tidal απο το cd.
Ζεστη παιδια οποτε δουλεια δεν ειχε ο διαολος.......![]()