Sub. Ερώτηση απλή.......

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.676
Αλλη λυση ειναι να παρεις 2ο sub και να βαλεις πανω του ενα μικρο τραπεζομαντηλο και ενα νεο ομορφο φωτιστικο.
Ετσι και εσυ θα κανεις την δουλεια σου και η γυναικα σου θα ειναι χαρουμενη.
Led κατά προτίμηση :p:D:D:D:D:D:D
[DOUBLEPOST=1476344173][/DOUBLEPOST]
sony str-dp 840
Ά ρε sonάρα..ακόμα παίζουν:party::party::party:

Reaction score
92
Ά ρε sonάρα..ακόμα παίζουν:party::party::party:
Θα μου τον ματιάσεις τον καημένο, φτου σκόρδα ,εννοείτε και παίζει και να πω την αμαρτία μου και μπικικίνια να πλεόναζαν δεν μου κάνει καρδιά να τον παροπλίσω

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.676
Με μπριζώνεις ;) τα μπουμαρίσματα της συζύγου τα πιάνει ή δεν και θα την ακούσω στερεοφωνικά :)
Μην το ρωτάς αυτόνε για τέτοια..θα σε βάλει να χωρίσεις και να πάρεις μεγαλύτερο:p:D:D:D:D:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
92
Ψάχνοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα πάντα στο μέτρο του δυνατού για το σύστημα μου να κάνω άλλη μια ερώτηση.
Στον ενισχυτή έχω και μια επιλογή bass boost ΄(όπως και στους yamaha το extra bass) για ενίσχυση μπάσων που σto manual το δίνει 6db στα 70hz. Είναι καλύτερα να είναι ενεργοποιημένο ή όχι ??????? Η χρήση του προσφέρει κάτι περισσότερο ή λιγότερο στο sub ???????

Reaction score
92
Αηδίες, βγάλ' το.
δώσε καμιά τεκμηρίωση, βγάλτο γιατί σου βρομίζει, βγάλτο για να μην ανάβει το λεντάκι, :roflmao::roflmao::roflmao::D:D:D:D
με ένα ξερό αηδίες βγάλτο τι να υποθέσω και γω ο έρμος :thumbsdown::thumbsdown:

Reaction score
92
Αντε και το έβγαλα θα ανεβάσω απο gain του sub, ή απο του ενισχυτή ή και τα 2, ???????
κάπου άκουσα ότι το vol του sub απο τον ενισχυτή δεν θα πρέπει να έχει θετικές τιμές, ισχύει ?????
Ειναι πιο καθαρές οι χαμηλές του sub χωρίς την ενίσχυση αυτή απο τον ενισχυτή ????
Τι παίζει ?? βέβαια θα μου πείτε, δοκίμασε και βλέπεις, απλά έχω μπερδευτεί και θα ήθελα να ξέρω τις γνώμες των guru του forum, για να έχω ένα μπούσουλα :errwhat::errwhat:

Last edited:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.309
δώσε καμιά τεκμηρίωση, βγάλτο γιατί σου βρομίζει, βγάλτο για να μην ανάβει το λεντάκι, :roflmao::roflmao::roflmao::D:D:D:D
Ποιός ξέρει πού δίνει τι.
κάπου άκουσα ότι το vol του sub απο τον ενισχυτή δεν θα πρέπει να έχει θετικές τιμές, ισχύει ?????
Όχι, γι' αυτό υπάρχει.
Ειναι πιο καθαρές οι χαμηλές του sub χωρίς την ενίσχυση αυτή απο τον ενισχυτή ????
Ναι.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.571
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik