sony str-dp 840Ναι, θα λυθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ναι, αυτό. Ναι, μόνιμα.
Ποιόν ενισχυτή έχεις;
Attachments
-
24,5 KB Προβολές: 1
sony str-dp 840Ναι, θα λυθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ναι, αυτό. Ναι, μόνιμα.
Ποιόν ενισχυτή έχεις;
Led κατά προτίμησηΑλλη λυση ειναι να παρεις 2ο sub και να βαλεις πανω του ενα μικρο τραπεζομαντηλο και ενα νεο ομορφο φωτιστικο.
Ετσι και εσυ θα κανεις την δουλεια σου και η γυναικα σου θα ειναι χαρουμενη.
Ά ρε sonάρα..ακόμα παίζουνsony str-dp 840
Θα μου τον ματιάσεις τον καημένο, φτου σκόρδα ,εννοείτε και παίζει και να πω την αμαρτία μου και μπικικίνια να πλεόναζαν δεν μου κάνει καρδιά να τον παροπλίσωΆ ρε sonάρα..ακόμα παίζουν
Με μπριζώνεις τα μπουμαρίσματα της συζύγου τα πιάνει ή δεν και θα την ακούσω στερεοφωνικάΝαι, θα λυθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ναι, αυτό. Ναι, μόνιμα.
Μην το ρωτάς αυτόνε για τέτοια..θα σε βάλει να χωρίσεις και να πάρεις μεγαλύτεροΜε μπριζώνεις τα μπουμαρίσματα της συζύγου τα πιάνει ή δεν και θα την ακούσω στερεοφωνικά
δώσε καμιά τεκμηρίωση, βγάλτο γιατί σου βρομίζει, βγάλτο για να μην ανάβει το λεντάκι,Αηδίες, βγάλ' το.
Ποιός ξέρει πού δίνει τι.δώσε καμιά τεκμηρίωση, βγάλτο γιατί σου βρομίζει, βγάλτο για να μην ανάβει το λεντάκι,
Όχι, γι' αυτό υπάρχει.κάπου άκουσα ότι το vol του sub απο τον ενισχυτή δεν θα πρέπει να έχει θετικές τιμές, ισχύει ?????
Ναι.Ειναι πιο καθαρές οι χαμηλές του sub χωρίς την ενίσχυση αυτή απο τον ενισχυτή ????