Subwoofer σε μικρό δωμάτιο.

Reaction score
0
Γεια σας. Σε δωμάτιο 3 χ 3 θέλω να συμπληρώσω subwoofer. Δεν μπορώ να βάλω ηχοαποροφητικα, γιατί είναι, γραφείο, το επισκέπτεται κόσμος. Έχω τα q acoustics 3020i (5"), και σκέφτομαι τα sub
Yamaha ns sw 200 ή 300, 8" και 10" αντίστοιχα. Ποιο από τα δύο να επιλέξω για τον χώρο ; Όποιος θέλει να βοηθήσει ας γράψει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
0
Τα επέλεξα γιατί αυτά μπορούν να συνδεθούν σε ενισχυτή που δεν έχει έξοδο για sub. Ο δικός μου δεν έχει.
Τα καλώδια από τον ενισχυτή, αντί για το ηχείο θα πάνε στο sub (έχει τις αντίστοιχες υποδοχές όπως ένα ηχείο) κι από το sub, άλλα στα ηχεία.

Reaction score
0
Χωρίς sub, στα ηχεία που προανέφερα, χρειάζεται σε μερικά τραγούδια να βάζω στις οπές του bass-reflex, τα αφρολεξ-πωματα, που παρείχε η q acoustics. Τα ηχεία είναι αναγκαστικά και κοντά στους τοίχους (15cm-20cm).
... και δεν θέλω να παραιτηθώ από την αγορά του sub...

Reaction score
9.355
Εγώ πάντως σε κοντινών διαστάσεων δωμάτιο, δεν είχα ιδιαίτερο θέμα με το sub... σε χαμηλομεσαίες εντάσεις.
Βέβαια τα ηχεία είναι ενεργά και το sub ομόσταυλο :) . Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω -γιατί τα ηχεία είναι κοντά στον απένατι τοίχο - ήταν το extreme toe-in (έχει σχετικό νήμα ο @costas EAR )

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.452
Members
38.186
Νεότερο μέλος
sophok