Subwoofer σε μικρό δωμάτιο.

Reaction score
3
Έχω παραγγείλει δύο μεγάλα και τα περιμένω. Βέβαια δε ξέρω πόσο καιρό θα κάνουν γιατί είναι preοrder...αλλά δε με πολυενδιαφέρει κιόλας..
Τα μεταφορικα είναι 100ε περίπου η δυάδα όπως ορίζει ο νόμος της αγοράς των subwoofers...
Έχω παραγγείλει ένα 10.17. Μέσα Δεκεμβρίου λένε. Ελπίζω να ισχύσει η Γερμανική (Σουηδική) ακρίβεια.
Χάθηκα να έχουν δωρεάν μεταφορικά και επιστροφή…

Reaction score
212
έγινε και η παραγγελία και από εμένα xtz10.17 edge έτσι έχω 2,δεν ξέρω όμως ποτέ θα έρθει.
τουλάχιστον είμαι νόμιμος τώρα.
Σήμερα είναι η τελευταία μέρα των εκπτώσεων της xtz. Μίλησα μαζί τους κ ότι μου είπαν οτι μέσα στη βδομάδα αναμένεται να τους έρθουν τα subs και θα αρχίσουν τις αποστολές... Θα φανεί..

Reaction score
138
ρε παιδιά για βοηθήστε λίγο γιατί έφαγα σκάλωμα.
βάζω το sub που μόλις παρέλαβα πίσω πάω να συνδέσω και κολλάω..στο πρώτο sub το καλώδιο το έχω στο line in left, στο δεύτερο sub πάλι στο ίδιο, η στο line in right...μην βαρατε όλοι μαζί ένας ενας ,ο av είναι marantz sr 7011 .

Reaction score
212
ρε παιδιά για βοηθήστε λίγο γιατί έφαγα σκάλωμα.
βάζω το sub που μόλις παρέλαβα πίσω πάω να συνδέσω και κολλάω..στο πρώτο sub το καλώδιο το έχω στο line in left, στο δεύτερο sub πάλι στο ίδιο, η στο line in right...μην βαρατε όλοι μαζί ένας ενας ,ο av είναι marantz sr 7011 .
Αφού η διαχείριση γίνεται από τον marantz και συνδέεις τα δύο subs στα δύο Lfe τότε βάλτα και τα δύο Left.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.838
Αδιάφορο αλλά δεν αναγράφεται σε ποιό προτιμά ο κατασκευαστής; Στο ίδιο πάντως.

EDIT

Απο το manual:

Choose the left one when using LFE signal.

Reaction score
138
να ρωτήσω την line in right ποτε την χρειαζόμαστε;
ακυρη η ερώτηση τώρα είδα το manual που ανεβασες

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj