Subwoofer Martin logan

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2.852
Πωλείτα το εν λόγω υπογούφερ 10ιντζο, 200watt ενισχυτή, κλειστού τύπου ό,τι πρέπει για μουσική αν κι εγώ το χρησιμοποιύσα και στο home με άριστα αποτελέσματα στα 25τ.μ. που είμαι. Ο λόγος πώλησης αναβάθμιση με δύο svs που έχω βάλει στο μάτι για αποκλειστικά home καταστάσεις. Είναι σε υπεράριστη κατάσταση κυριολεκτικά σαν καινούριο 10/10 με την αρχική συσκευασία κι αυτή σε άριστη κατάσταση κι όλα τα παρελκόμενα, ένα γωνιακό βύσμα για καλώδιο, ακίδες και φυσικά τη βάση που μετατρέπει το υπογούφερ και σε κατάσταση downfiring.
Τιμή στα 270 ευρώ, ακριβώς τα μισά απ ό,τι είχα δώσει για την αγορά του, επικοινωνία είτε με π.μ. είτε στο 6945995356. Ακολουθούν φωτό απ το δικό μου.

Reaction score
2.852
To subwoofer έχει κρατηθεί για μέλος του site και μάλιστα το έχω ήδη πληρωθεί οπότε αναμένεται η αποστολή του καθότι λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω προλάβει να αποστείλω αλλά ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του τον Δημήτρη να κάνει την κατάθεση και ζητώ την κατανόησή του για την καθυστέρηση, αν θεωρούν οι διαχειριστές ότι πρέπει να κλείσει καλώς, ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία.

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988