TERMATOGAZI
Bass!
- Reaction score
- 4.881
όσοι εκμεταλλευτηκαν την προσφορά από την ultimate τις τελευταίες μέρες λόγω του forum καλό είναι να κάνουν μια μικρή παρουσίαση του συστήματος τους και να μην κάνουν τον ψόφιο κοριό
Σωστος και με πολλες φωτοςόσοι εκμεταλλευτηκαν την προσφορά από την ultimate τις τελευταίες μέρες λόγω του forum καλό είναι να κάνουν μια μικρή παρουσίαση του συστήματος τους και να μην κάνουν τον ψόφιο κοριό
Καημένο Ντιμιτράκι. Μάρκου δεν μπορείς να γίνεις που να χτυπιέσαι κάτω ως οκτόπους.Άμπασος θα μείνω με 3.... Μάρκου...
Οι Αυλοί δεν είναι για όλους , και ιδίως δεν κάνουν για τον κάθε τυχαίο ακροατή.Παρε αυλους
Να ναι καλά ο φίλος που μίλησε με Ρουμανία να λές.όσοι εκμεταλλευτηκαν την προσφορά από την ultimate τις τελευταίες μέρες λόγω του forum
Παράδοση σε 10-12 μέρες.όσοι εκμεταλλευτηκαν την προσφορά από την ultimate τις τελευταίες μέρες λόγω του forum καλό είναι να κάνουν μια μικρή παρουσίαση του συστήματος τους και να μην κάνουν τον ψόφιο κοριό
Από ολότελα....Να ναι καλά ο φίλος που μίλησε με Ρουμανία να λές.
Price match δεν έκανε η ultimate ή έπαιξε και κάτι άλλο?
Το price match δεν θεωρείται προσφορά, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.
Ευκαιριάρα! Πάρ' το!ρε θα με κάνετε να πάρω κ εγώ!
είμαι σκεπτικός ως προς το γυαλόχαρτο που θα χρειαστώ για να το κάμνω ματΕυκαιριάρα! Πάρ' το!
Να γελάμε...
είμαι σκεπτικός ως προς το γυαλόχαρτο που θα χρειαστώ για να το κάμνω ματ
για ακόνισμα θα το πάω?180αρι....
Tο πουλάνε σε φέτες αν δεν θές ολόκληρο.Ριγέ;
PV;
Είδατε ότι είναι μεταχειρισμένο με μικρές αμυχες και pick up only;
λεπτομέρειες για 1100 euro. Ποιος θα κάνει το pick up και τα μεταφορικά μέχρι Ελλάδα είναι το θέμα.Είδατε ότι είναι μεταχειρισμένο με μικρές αμυχες και pick up only;
Είδατε ότι είναι μεταχειρισμένο με μικρές αμυχες και pick up only;
Ότι είναι μούφα SVS δεν σας πείραξε. Το pick-up only και η τιμή σας φταίει.λεπτομέρειες για 1100 euro. Ποιος θα κάνει το pick up και τα μεταφορικά μέχρι Ελλάδα είναι το θέμα.
Επειδή γράφει PV? τυπογραφικό. σωστό φαίνεται στις φώτοΌτι είναι μούφα SVS δεν σας πείραξε. Το pick-up only και η τιμή σας φταίει.
κάτι θα ξερς εσύ...Πρεπει να ειναι ενεχυροδανειστηριο, καποιος ειχε αναγκη τα λεφτα =