Tο θαυμα της samsung smart tv λεγεται allshare!!! Xρησιμοποιειστε το...

Reaction score
0
Απάντηση: Tο θαυμα της samsung smart tv λεγεται allshare!!! Xρησιμοποιειστε το...

Ευχαριστω που με βοηθάς :smile:
Έχω κάποια ίδεα με αυτά τα πράγματα! εννοείται ότι έχω παιξει με τις ρυθμίσεις , έχω κάνει όλα αυτά που είπες μονο ΄το τελευταίο δεν έχω κάνει, δλδ, κατα την διαρκεια της αναπαραγωγής το μενου υπότιτλοι είναι απενεργοποιημένο! δείχνει βέβαια ότι οι υπότιτλοί είναι στο ενεργό. και δεν κατάλαβα τι εννοεις παίζω με το μέγεθος κτλ???

Reaction score
14
Απάντηση: Tο θαυμα της samsung smart tv λεγεται allshare!!! Xρησιμοποιειστε το...

και γω έχω την es800046 αλλά δεν κάνω και έτσι!!!! :wink: καλό είναι αλλά έχει θέματα ακόμη να λύσει, ακόμη ένα media player δεν μπορεί να το αντικαταστήσει. ε΄γω δεν είμαι ευχαριστημένος, οκ δεν είναι για πέταμα αλλά έχει θέματα.
δλδ 1) δεν παίζει όλα τα αρχεια srt , εμένα θαέλεγα δεν τους παίζει καθόλου μόνο του ενσωματομένους. ίσως αν θέλεις να με βοηθήσεις μήπως θέλει ρύθμιση κάτι, έχω παίξει αρκετά αλλά δεν έβγαλα άκρη.
2) αρχεία μόνο avi και βασικά πολύ λίγα αρχεία παίζει!!! από τα 10 αρχεία που κατεβάζω απο τορρενταδικα τα 2-3 παιζει.
3) ασύρματα οκ παίζει αλλά έχει σημασία πόσο γρήγορα είναι το δικτυο σου καλά δεν το συζητώ για αρχεία άνω των 5-6 giga εννοειται πως όχι
4) δυσχρηστό μενού, γιατί να πρέπει να επιλέξω τι αρχειο θέλω πχ. φώτο 'η ταινια εξαρχής???
Ίσως σε μια μελλοντική αναβάθμιση αυτά να διορθωθούνε αλλά ακόμη έχω κουμπομένο ένα media player.
ΑΑΑ και κάτι τελευταίο δεν μπορώ να βγάλω ήχο σε home cinema απο άλλες πηγες με τίποτα!!! δυστυχώς το home είναι παλιο και δεν έχει οπτική , όλες οι άλλες συνδέσεις δεν παίζουν. Αυτά αν ξέχασα κάτι θα επανέλθω!!! :sneaky:
εγω εχω την es7000 και κανω ετσι και εχω καθε δικαιωμα γιατι αυτη η τβ με κανει ευτιχισμενο σε πολλα θεμματα μιας και παιδευομουν για καιρο με χιλλια δυο στικακια και υποτιτλους 3d και και και και....
με αυτα που ακουω οτι παιζει μονο avi θα τρελαθω
κανε κανενα update και τα ξαναλεμε αν αναθεωρησεις η οχι σε αυτα που ειπες

Reaction score
0

Δεν έχω αναθεωρήση ακόμη!!! αλλά βρήκα τουλάχιστον γιατί δεν παίζει ταινίες, δεν παίζει αρχεια βίντεο AVC . οπότε να γνωρίζετε αν κατεβάζετε απιο τον νετ ταινίες να μην είναι AVC, για τους υπότιτλους ακόμη το ψάχνω!

Reaction score
4
ρε παλικαρια για βοηθηστε λιγο!

πηρα χθες την samsung ue32f5500aw, που υποστηριζει allshare

οταν παω να να διαλεξω συνδεση με υπολογιστη, μου βγαζει ενα κατεβατο με οδηγιες για το τι να κανω στο πισι. Τα εκανα (βασικα registration στο site της samsung και εγακτασταση του samsung link στο πισι), αλλα μετα το πισι δε βλεπει την τηλεοραση... και ας ειναι και τα δυο πανω στον ιδιο ρουτερ... απλα το πισι ενσυρματα και η τηλεοραση ασυρματα. Το κινητο μου και το wdtv live το βλεπουν το πισι στο δικτυο κανονικα (οχι dlna, δεν εχω ξαναδοκιμασει ετσι, απλο network sharing αλλα το βλεπουν). Τι κανω λαθος;;

Reaction score
4
ναι το samsung link software στην ουσια ειναι ενα dlna server για το pc. Απλα για καποιο λογο αρνειται να δει την τηλεοραση... δοκιμασα αλλα σερβερ και δουλεψαν ολα ρολοϊ. Ασυρματο 1080p streaming χωρις ψεγαδια! ουτε transcoding ουτε τπτ, οπως ειναι περναει μια χαρα.

το μονο που θα ηθελα να ρωτησω τους γνωστες, υπαρχει καποιο καλο και δωρεαν προγραμμα dlna server; γιατι διαφορα που βρισκω ειναι ολα trial editions κλπ... και το Plex που δοκιμασα για καποιο λογο αρνειται να κανει εγκατασταση... καποιο ερρορ βγαζει και σταματαει...

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276