TAGA HARMONY PF-1000

ika

News
Reaction score
15.124
Δεν προτείνω DYNAVOX, Απλά λέω ότι ούτε η TAGA πρέπει να το φτιάχνει, αλλά να το προμηθεύεται σαν ΟΕΜ.

Reaction score
87
Δεν προτείνω DYNAVOX, Απλά λέω ότι ούτε η TAGA πρέπει να το φτιάχνει, αλλά να το προμηθεύεται σαν ΟΕΜ.
No hard feelings
Ηθελα να ηξερα τι δεν ειναι ΟΕΜ στις μερες μας..........Ευχαριστω παντως. Το εκλεισα κιολας αυριο ισως παραλαβω

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.977
ΟΕΜ ίδιο με αυτό πρέπει να είναι
Και αν κοιτάξεις εδώ θα το βρεις σαν W audio και ποιος ξέρει με πόσες άλλες ονομασίες.
Μου αρέσει που υπάρχει Supra με τα ίδια χρήματα και το συζητάμε ακόμα.

Reaction score
87
Και αν κοιτάξεις εδώ θα το βρεις σαν W audio και ποιος ξέρει με πόσες άλλες ονομασίες.
Μου αρέσει που υπάρχει Supra με τα ίδια χρήματα και το συζητάμε ακόμα.
Ναι σιγουρα , Με μόλις 291,95 USD αλλα δυστυχώς δεν στελνουν Ελλαδα.και ειναι i Ηι-End !!!!!
παντως ενω εξωτερικα ειναι ολοιδια διαφερουν στο βαρος !!!!!! (εκτος απο την τιμη )

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.977
Ναι σιγουρα , Με μόλις 291,95 USD αλλα δυστυχώς δεν στελνουν Ελλαδα.και ειναι i Ηι-End !!!!!
παντως ενω εξωτερικα ειναι ολοιδια διαφερουν στο βαρος !!!!!! (εκτος απο την τιμη )
Μην σου φαίνεται παράξενη η διαφορά βάρους. Με τη συσκευασία και χωρίς είναι.

Το δούλεμα πάει σύννεφο σε τέτοια.
Βρίσκουν συσκευές από τα βάθη της Κίνας, της αγοράζουν μπιτ παρά και επειδή ξέρουν σε τι κοινό απευθύνονται βαράνε όσο θέλουν.
Αν το πληρώσεις 300 ευρώ θα ακούς και το σάλιο της Krall!:p

Reaction score
87
Μην σου φαίνεται παράξενη η διαφορά βάρους. Με τη συσκευασία και χωρίς είναι.

Το δούλεμα πάει σύννεφο σε τέτοια.
Βρίσκουν συσκευές από τα βάθη της Κίνας, της αγοράζουν μπιτ παρά και επειδή ξέρουν σε τι κοινό απευθύνονται βαράνε όσο θέλουν.
Αν το πληρώσεις 300 ευρώ θα ακούς και το σάλιο της Krall!:p
Δεν βαριεσαι βρε Peter Meni. Θα δωσω τοπο στην οργη και θα βολευτω μονο με την ανασα της !!!!!!!!!:rofl::rofl::rofl:

Reaction score
5.827

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.977
Γιατι ειναι καλυτερο το Σουπρα? η τιμη του ΜΚ3 ειναι ανω των 160 εκτος και αν δεν εψαξα καλα
https://www.ritsos.com/product/Gdw/SUPRA-MD06-EUSP

Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το παραπάνω.
Η Supra, προσωπική μου άποψη, είναι από τις σοβαρότερες εταιρίες του χώρου των καλωδίων και με αυστηρές προδιαγραφές και τεχνογνωσία.

Reaction score
87
https://www.ritsos.com/product/Gdw/SUPRA-MD06-EUSP

Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα το παραπάνω.
Η Supra, προσωπική μου άποψη, είναι από τις σοβαρότερες εταιρίες του χώρου των καλωδίων και με αυστηρές προδιαγραφές και τεχνογνωσία.
Ειμαι δυστυχως φιλοClasseB&WSupra (μην προσπαθησετε να το προφερετε) όμως ο αγαπητος mousicofilos επαινεσε τις χροιες τουTaga , εναντι του Σουπρα Ασε που αν δεν κανω λαθος προκειται για καταργημενο μοντελο ενω τα καινουρια και κατα πολυ ακριβοτερα ισχυριζονται οτι προσφαιρουν 30%+ ισχυροτερη RF προστασια ( τι γραφω ο ασχετος....)

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.907
Members
38.259