Tesla model Y LR πτώση μπαταρίας

Πόση πιστεύετε ότι είναι η μείωση της χωρητικότητας της μπαταρίας του Tesla LR μετά από 55.000 χλμ;

• Total voters
    35
  • This poll will close: .

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.640
Στην Audi είχε χρονοχρέωση παραμονής στο τμήμα σέρβις, με ή χωρίς εργατοώρες.. 🤣😂😁

Φυσικά χρέωση εργατοώρας, αυτό εννοείται, αλλά και χρέωση σαν ακριβό πάρκινγκ, αυτό δε το περίμενα. 🤣😂😁

Σου λέει έμεινε 4 ώρες εκεί μέσα για να αδειάσουν τελείως τα ξερωγω λάδια. 4*Χ η χρέωση, συν εργατικά.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.015
Δεν έχετε δει κάτι άλλα ηλεκτρικά που στην τετραετία θέλουν 600€-800€ service. 8-)

Τίποτα δεν θέλει η Tesla σε σχέση με άλλους.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.640
Δεν έχετε δει κάτι άλλα ηλεκτρικά που στην τετραετία θέλουν 600€-800€ service. 8-)

Τίποτα δεν θέλει η Tesla σε σχέση με άλλους.
Σωστά.

Στην φολγκζβάγκεν ψάχνουν αιτίες (έως παλαβές) για να χρεώσουν κι άλλα στο σέρβις των EV.
Πχ Μου είπαν στο έτος ότι ήθελαν αλλαγή τα υγρά κλιματιστικού! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εντάξει, τρατζικ.

Εν τω μεταξύ, διεγνωσμενο πρόβλημα στα φρένα από την πρώτη μέρα, δεν το αναγνώρισαν "εντός εγγύησης" μετά το εξάμηνο (6 μήνες έχει εγγύηση στα φρένα) οπότε τους στραβούς δίσκους τους πλήρωσα λες και τους στραβωσα εγώ.. Το είχα πάει από την πρώτη μέρα για αυτό το θέμα, έβαλαν λάδι μου είπαν, και είδαν μια χαρά τα τακάκια. Μετά το εξάμηνο μια χαρά βρήκαν ότι έφταιγαν οι δίσκοι.

Τουλάχιστον η Τέσλα, οφείλω να αναγνωρίσω ότι 1,5 έτος μετά, και 55.000 μετά, δεν μου είπε "είναι θέμα χρήσης η ανάρτηση, δεν είναι στην εγγύηση".

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK