Παραδοσιακό αναλυτής =J. P. Morgan που ανέφερε κάποιος.ξέρεις πόσες εκτιμήσεις έχω να σου δείξω από τεράστιες εταιρίες που πήγαν κουβά?
μόνο αστεία θεωρώ οποιαδήποτε τέτοια επίκληση...
όρισε μου τον παραδοσιακό αναλυτή...
όλα αυτά τα καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη μέχρι στιγμής δεν δείχνουν να πείθουν....
εκτός αν μου λες ότι οι μεγάλοι παίκτες είναι άσχετοι και ξεπουλάνε σε αυτές τις τιμές ενώ περιμένουμε 4.5Κ
δηλαδή να πιάσει μαρκετκαπ 14.5 τρισεκατομμύρια![]()
να συνέλθουμε λίγο παρακαλώ
Μεγαλύτεροι market manipulators από αυτούς δεν υπάρχει. Έχουν φάει άπειρα πρόστιμα από το SEC αλλά χέστηκαν όταν βγάζουν 1000 το να δώσουν το 1 είναι έξοδα φακέλου. Βγαίνουν και λένε στην αγορά πουλήστε την τάδε εταιρεία δεν πάει καλά να πέσει και αυτοί αγοράζουν.



Ελληνικό χρηματιστήριο ούτε απέξω δεν περνάω !!!Τελευταία φορά που το άκουσα αυτό, ήταν το 1999 και αφορούσε Ερμή, Χαλυβδόφυλλα, Εσκιμό, Κλωστήρια Ναούσης, Κλωνατέξ κλπ.
Καλό είναι... να μην μετατρέπετε το χρηματιστήριο σε τζόγο. Φουλ δεν υπάρχει ποτέ στο χρηματιστήριο. Η JP Morgan προχθές μίλησε για 120$/μετοχή. Αυτό στο χωριό μου το λέμε "που πας ρε Καραμήτρο".



Υπάρχουν short-term investors και day traders που το 90% χάνει λεφτά γιατί σωστά τα λες νομίζουν ότι τα χρηματιστήρια είναι καζίνο και υπάρχουν και long-term investors που έχουν χρονικό ορίζοντα τουλάχιστον 2 χρόνια και κάνουν σοβαρό due diligence kai risk assessment και επενδύουν τα χρήματα τους. Φυσικά πάντα υπάρχει το ρίσκο ακόμα και μια καλή εταιρεία να πάει άπατο.
Εγώ ήμου πάντα εδώ και χρόνια μακροχρόνιος επενδυτής, μια χαρά τα πάω και κοιμάμαι και ήσυχος το βράδι.
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα, εγώ ξέρω τι κάνω με τις δικές μου επενδύσεις, όσοι έχουν TSLA ας πουλήσουν να αγοράσουμε εμείς που θέλουμε, έτσι δουλεύει η αγορά άλλωστε!
Το $4500 πολύ το θεωρούν και συντηρητική εκτίμηση.


