Tesla

Reaction score
21
ξέρεις πόσες εκτιμήσεις έχω να σου δείξω από τεράστιες εταιρίες που πήγαν κουβά?
μόνο αστεία θεωρώ οποιαδήποτε τέτοια επίκληση...

όρισε μου τον παραδοσιακό αναλυτή...

όλα αυτά τα καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη μέχρι στιγμής δεν δείχνουν να πείθουν....
εκτός αν μου λες ότι οι μεγάλοι παίκτες είναι άσχετοι και ξεπουλάνε σε αυτές τις τιμές ενώ περιμένουμε 4.5Κ :gotcha:
δηλαδή να πιάσει μαρκετκαπ 14.5 τρισεκατομμύρια :laugh: :lol::lol::lol::lol:
να συνέλθουμε λίγο παρακαλώ
Παραδοσιακό αναλυτής =J. P. Morgan που ανέφερε κάποιος.
Μεγαλύτεροι market manipulators από αυτούς δεν υπάρχει. Έχουν φάει άπειρα πρόστιμα από το SEC αλλά χέστηκαν όταν βγάζουν 1000 το να δώσουν το 1 είναι έξοδα φακέλου. Βγαίνουν και λένε στην αγορά πουλήστε την τάδε εταιρεία δεν πάει καλά να πέσει και αυτοί αγοράζουν.:bigboss::bigboss::bigboss:

Τελευταία φορά που το άκουσα αυτό, ήταν το 1999 και αφορούσε Ερμή, Χαλυβδόφυλλα, Εσκιμό, Κλωστήρια Ναούσης, Κλωνατέξ κλπ.

Καλό είναι... να μην μετατρέπετε το χρηματιστήριο σε τζόγο. Φουλ δεν υπάρχει ποτέ στο χρηματιστήριο. Η JP Morgan προχθές μίλησε για 120$/μετοχή. Αυτό στο χωριό μου το λέμε "που πας ρε Καραμήτρο".
Ελληνικό χρηματιστήριο ούτε απέξω δεν περνάω !!! :gotcha::gotcha::gotcha:

Υπάρχουν short-term investors και day traders που το 90% χάνει λεφτά γιατί σωστά τα λες νομίζουν ότι τα χρηματιστήρια είναι καζίνο και υπάρχουν και long-term investors που έχουν χρονικό ορίζοντα τουλάχιστον 2 χρόνια και κάνουν σοβαρό due diligence kai risk assessment και επενδύουν τα χρήματα τους. Φυσικά πάντα υπάρχει το ρίσκο ακόμα και μια καλή εταιρεία να πάει άπατο.

Εγώ ήμου πάντα εδώ και χρόνια μακροχρόνιος επενδυτής, μια χαρά τα πάω και κοιμάμαι και ήσυχος το βράδι.

Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα, εγώ ξέρω τι κάνω με τις δικές μου επενδύσεις, όσοι έχουν TSLA ας πουλήσουν να αγοράσουμε εμείς που θέλουμε, έτσι δουλεύει η αγορά άλλωστε!

Το $4500 πολύ το θεωρούν και συντηρητική εκτίμηση. :rofl::rofl::rofl:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.543
Καλά αυτή η Bondi τι φωνάζει για τις βιαιότητες?
Μαζί με τον Τρόμπα δεν ήταν που έδωσαν χάρη σε εκατοντάδες εισβολείς του Καπιτωλίου στα γεγονότα του 2021 που είχαμε 150 τραυματίες αλλά και νεκρούς? Μέχρι και στον Stewart Rhodes έδωσε χάρη, τον αρχηγό του Oath Keepers group, κάτι σε Μουσολίνι που λέγαμε.

Καταδικάζουμε τη βία μόνο αν παίρνουν εμάς στο κυνήγι. :lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.197
Επί του παρόντος εσείς που "παίζετε" ίσως να κοιτάξτε Χ... Πάλι για 46b evaluation μιλάνε.
Δηλαδή δε βυθίζεται το Τουίτερ;

Αποφασίστε να κάνουμε δουλειά. 🤪🤣😁

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.831
Παραδοσιακό αναλυτής =J. P. Morgan που ανέφερε κάποιος.
Μεγαλύτεροι market manipulators από αυτούς δεν υπάρχει. Έχουν φάει άπειρα πρόστιμα από το SEC αλλά χέστηκαν όταν βγάζουν 1000 το να δώσουν το 1 είναι έξοδα φακέλου. Βγαίνουν και λένε στην αγορά πουλήστε την τάδε εταιρεία δεν πάει καλά να πέσει και αυτοί αγοράζουν.:bigboss::bigboss::bigboss:
πάλι δεν μου έδωσες ορισμό

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.197

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.543
Δηλαδή δε βυθίζεται το Τουίτερ;
Αποφασίστε να κάνουμε δουλειά. 🤪🤣😁
Βυθίστηκε ρε λέμε τι δεν καταλαβαίνεις. Δεν είναι πλέον public Company, δεν μπορείς να αγοράσεις μετοχές έτσι απλά. Μόνο με ειδικούς τρόπους. Εγώ δίνω hints για το τι λένε διάφοροι investors και αν ξαναβγει public κάποιοι θα βγάλουν λεφτά. Δε φτάνει που σε ξεστραβώνω ασταδιάλα.

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.831
Αυτοί που βλέπουν μόνο το bottom line κάθε τρίμηνο και δεν βλέπουν μια εταιρεία οληστκά.
και η J. P. Morgan εντάσσετε σε αυτές?
εντελώς λάθος...
να ξέρεις ότι κάθε J. P. Morgan πουλάει ενημερωτικές εκθέσεις για το οτιδήποτε κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει
αναφέρομαι από ατζέντες μετοχικών συμβουλίων έως το τελευταίο κωλοπέιπερ που συνέταξε ως ιδέα ο παρκαδόρος κλπ...και μιλάμε για δυνατό τιμοκατάλογο από μερικές χιλιάδες δολ το μήνα...
τυγχάνει και να έχω δει και να έχω μια μικρή πρόσβαση σε τέτοιες...

το να μενεις σε άρθρα που δημοσιεύονται σε φυλλάδες δεν αντικατοπτρίζει την έκταση τέτοιων εταιριών...και αλλοίμονο κιόλας

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
35.257
Ευτυχως που δεν χρησιμοποιω αυτοκινητο, γιατι θα ειχα παρει Tesla και θα εμενα στο τελος με τον μουτζουρη...

Reaction score
21
και η J. P. Morgan εντάσσετε σε αυτές?
εντελώς λάθος...
να ξέρεις ότι κάθε J. P. Morgan πουλάει ενημερωτικές εκθέσεις για το οτιδήποτε κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει
αναφέρομαι από ατζέντες μετοχικών συμβουλίων έως το τελευταίο κωλοπέιπερ που συνέταξε ως ιδέα ο παρκαδόρος κλπ...και μιλάμε για δυνατό τιμοκατάλογο από μερικές χιλιάδες δολ το μήνα...
τυγχάνει και να έχω δει και να έχω μια μικρή πρόσβαση σε τέτοιες...

το να μενεις σε άρθρα που δημοσιεύονται σε φυλλάδες δεν αντικατοπτρίζει την έκταση τέτοιων εταιριών...και αλλοίμονο κιόλας
Ναι σωστά, οι ενημερωτικές εκθέσεις που έλεγαν αγοράστε Enron και την άλλη μέρα φάληρε ...
Και μια και το ανέφερες να ξέρεις ότι άλλες είναι οι εκθέσεις που υπάρχουν σχετικά δημόσια και άλλες αυτές που πάνε σε High Wealth Individuals,τα έχω δεί με τα μάτια μου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.197

Φαλάκρα; Η μπριζόλα είναι έτοιμη;

daharis666

Moderator
Reaction score
81.831
Ναι σωστά, οι ενημερωτικές εκθέσεις που έλεγαν αγοράστε Enron και την άλλη μέρα φάληρε ...
Και μια και το ανέφερες να ξέρεις ότι άλλες είναι οι εκθέσεις που υπάρχουν σχετικά δημόσια και άλλες αυτές που πάνε σε High Wealth Individuals,τα έχω δεί με τα μάτια μου.
οι ενημερωτικές εκθέσεις δεν αναφέρουν-προτρέπουν ποτέ αγοράστε ή πουλήστε

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
87.768

Φαλάκρα; Η μπριζόλα είναι έτοιμη;
Εχω πέσει κάτω από τα γέλια.
Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται
:lolsign:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
141.197
Αργά η γρήγορα, αυτόνομα Τέσλα θα κάνουν παρέα στα υπόλοιπα αυτόνομα αυτοκίνητα που ήδη κυκλοφορούν.

Τα υπόλοιπα, είναι να'χαμε να λέγαμε.

daharis666

Moderator
Reaction score
81.831
Αργά η γρήγορα, αυτόνομα Τέσλα θα κάνουν παρέα στα υπόλοιπα αυτόνομα αυτοκίνητα που ήδη κυκλοφορούν.

Τα υπόλοιπα, είναι να'χαμε να λέγαμε.
απλά αν σορτάρει ο Ελον...μάλλον δεν θα θέλει καλά νέα για καιρό...οπότε πρόσεχε τα στοιχήματα με τον άλλονα :biggrin:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.706
Από ότι κατάλαβα, η έρευνα στη Γερμανία που έλεγε ότι το 94% δεν θέλει Tesla, έμεινε ανοιχτεί για καιρό ακόμη, και οι 100.000 συμμετέχοντες έγιναν 447.000, και το αρνητικό 94% έγινε θετικό 70%. :biggrin:

1000022399.jpg

Η ανακοίνωση της εταιρείας που έτρεξε την έρευνα στη Γερμανία.

"......... Initial internal research now shows that 253,000 of the votes cast came from just two IP addresses in the US . This suggests that the survey may have been manipulated."

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.716
Members
38.361
Νεότερο μέλος
gerana