- Reaction score
- 5.535
Τι βιάζεσαι; Αύριο δουλειά;
Όχι, αλλά σίγουρα έχει απόλαυση η ταχύτητα.Τι βιάζεσαι; Αύριο δουλειά;
2χλμ πριν και μετά από κόμβο εισόδου εξόδου, δεν παίζεις με αυτά και με 320 να είσαι κόβεις μαχαίρι στα 120Βεβαίως είχε κομμάτια με όριο 80 και 100 και 120, που το τηρούσαν όλοι ανεξαιρέτως.
Είμαστε κάτι χειρότερο από Αφρική.Με απλά λόγια, ήμαστε για τον π........., είμαστε.
Έτσι όπως τα είδες μέχρι σήμερα, τι λες; Η κατάσταση μας είναι πιο κοντά στην Αφρική ή στην Ευρώπη; Για να καταλάβουμε και τη απόσταση έχουμε να διανύσουμε δηλαδή.
Δηλαδή έχουμε σε αντιστοιχία το 1% των φορτιστών της Ευρώπης; Σε καμία περίπτωση.ούτε καν το 1% δεν αντιστοιχεί σε μας..
Αυτό δεν ισχύει, πουλάνε αυτοκίνητα αρκετά χρόνια πριν.Κι όμως, μέσα σε 1 έτος που δραστηριοποιείται η Τέσλα στην Ελλάδα,
Ακριβώς αυτό μου έχει κάνει εντύπωση και εμένα.σε ένα πάρκινγκ έχουν πιο πολλούς φορτιστές από όσους έχουν σε όλη την Ελλάδα.
Είναι επιλογή της εταιρίας, και όχι των κρατών. Η εταιρία έχει κατατάξει κάποιους απο τους πελάτες της στην Β κατηγορία, συνειδητά:Όσο κι αν φωνάξουμε, σκατοΒαλκάνια είμαστε
Με το πρακτικά ανύπαρκτο δίκτυο πωλήσεων και υποστήριξης της Tesla στην Ελλάδα, και πολλά είναι.Ούτε τα 1.400 δεν είναι στην Ελλάδα, ούτε καν το 1% δεν αντιστοιχεί σε μας..
Πρέπει να βλέπουμε εξάμηνα/χρονιές, γιατί κάποιες εταιρίες παραδίδουν μαζικά σε κάποιους μήνες και όχι διάσπαρτα σε όλουςΠάντως από τα 573 BEVs του Ιουλίου μόνο 32 ήταν Tesla. 5.6%.
18 Model Y
10 Model 3
2 Model S
Όχι, κάνεις λάθος.Με λίγα λόγια, ενώ υπάρχει κίνηση από υποψήφιους πελάτες και δυνατότητα μεγάλης ανάπτυξης, η εταιρία πηγαίνει σαν χελώνα και σε προσλήψεις προσωπικού, και σε άνοιγμα νέων καταστημάτων, και σε υποδομές-ταχυφορτιστές.
Και αυτό θα το δεχθούμε έτσι αμάσητα επειδή είμαστε Βαλκάνια;
Νομίζω πως έχετε παρασυρθεί από την χαρά που σας προσφέρει το πολύ καλό αυτοκίνητο, και έχετε μετατραπεί από πελάτες σε οπαδούς.